shte ni otlojat za ES no za kolko ??!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
myha

Мнение от myha »

Mechkaaa,capash vodata !!! :lol: :lol: :wink:
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

myha написа:Mechkaaa,capash vodata !!! :lol: :lol: :wink:
ми за мухите какво по-добро от мръсна вода.абе сещам се за едно ама нали има цензура тук,не мой го напиша :wink: :D
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

муха я и на мен ми обясни какъв ще го дървим в ЕС. Ти имаш ли инфо за новите членки полша, чехия, унгария - ква мизерия настана след влизането им. А дори и Гърция и Италия са по зле отколкото бяха преди да се създаде ЕС. Въпроса е че решение е взето и ние нямаме право на избор.
NO PAIN NO GAIN
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myha написа:Blagodaria ti ,tova iskah da chyia !!
moeto mnenie e che Bg bez chlenstvo e obrechenna ,prosto triabva da vlezne kolkoto i trydnosti da dovede tova v nachaloto koeto mislia che shte e za dobro niama na kade taka triabva ,malka darjava sme i shte triabva da se saobraziavame s nekoi neshta, takava e sistemata !!!
Муха, независимо, че вече е очевадно - все още доста наивници като теб смятат, че членството в ЕС ще запали двигателите на спрялото возило България. Вече и малките деца знаят, че това е един политически маскарад. България и Румъния ще станат членки, без да се ползват от най-важните и основни предимства - свободата да работиш и въртиш бизнес, където пожелаеш. За какво е това членство тогава? Муха, в колко европейски страни си ходил? Знаеш ли какво е отношението на европейците към "членството" на България и Румъния? Опитай се да си отговориш на тези въпроси - доста е полезно за охлаждане на евроентусиазма, който блика от теб. ;) :lol: :beer: :beer:
Аватар
myha

Мнение от myha »

dai mi realna alternativa ????
Kakvo da pravim?
da stoim pak izolirani li?!
Ti znaesh li che sme mnogo bedni i che sa ni okrali ot vsiakade !!!
Moga da ti kaja edno ,vleznem li vsichki tezi boklyci mafioti i mizernici shte si sednat na zadnicite !!!
tiah ot tova gi e strah ,ot zakonite
ima li zakoni ima i red ima li red vsichko e OK!!!
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

[quote="myha"]dai mi realna alternativa ????
Kakvo da pravim?
quote] :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ей сега лягам,и няма да спя,ще мисля какво да правим :haplio: :haplio: :haplio: Мухич,ти защо не се прибереш в Бг да оправиш вътрешната и външната политика :wink: :wink: аз тъй като на приятел ти давам съвет,не те тласкам нататък :beer: :beer: :beer:
П.С. В Торонто как е тревата,лесно ли я намирате,гледам нямаш проблеми снея,тук е скръП :lol: :lol: :lol:
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
totev

Мнение от totev »

Муха ,няма да ни отложът, така че спокойно можеш да си ползваш "европейския" паспорт 2007г., пък и чувам Португалия и Испания веднага ще наемат българи, а колко дренки има за бране....
я виж какво корупция има в Италия, аз се чудя защо не познавам мачовете от първенството, а то мафия било, пу да му се не види :evil:
...мразя мастика без айрян...
bp_de

Мнение от bp_de »

Абе стига с тва ЕУ -тва не е панацея- Спасението е ИНДИВИДУАЛНО.
Слънцето НИКОГА няма да грее еднакво за вси4ки - тва е от ясно по ясно.

Които може да прави пари и има какво да предложи на съответния работодател -и сега дори -без да сме в ЕУ -ограни4енита ги преска4а.
bp_de

Мнение от bp_de »

Сори натиснах по рано коп4ето -та да довар6а :

сега6ната ситуация е суперска за ЕУ- няма да ни отложат за 2008. На ЕУ им е ясно 4е дали 2008 или 2007 то все тая-да не би за година да
оправим бакиите дето са правени деситилетия?

А така хем влизаме 2007- има кои да работи евтино за тях + нови 45 Мил потербители-а от друга страна ни набиват кан4ето и не ни дават кинти застот трябвало да оправим това или онова.
Идеално за тях -какво толкова сложно има за разсъждаване?
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Муха,мани го тоя MrGreek. Той е явно от онези хора, които сега се "облажват" от положението в България. Тези които не искат да се присъединяваме към ЕС са само разни "предприемачи" и "бизнесмени" ,които се страхуват че като ни приемат, живота им ще стане по-тежък и "лапаницата" ще е по-малка. Тва е! На хората обаче им е дошло ДО ГУША от такива и затова имигрират и драпат да влезем по-бързо в ЕС. А пък най-интересни са ми тези "тарикати" като почнат да се вживяват в ролята си на спасители и казват че като влезем в ЕС , ще дойдат големите фирми и много търговци ще фалират и съответно много хора ще останат без работа и едва ли не "Да му мислим какъв ад ще настане!". Еми господа,аз на вас ще ви кажа- който е кадърен-той ще стане по-богат,който не- ще фалира. Преди някой да тръгне да ми опонира,нека прочете за случая с Kauffland. :wink: :beer:
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

Ура Ура Пролетарии от всички страни съединявайте се!!!
тук много хора с леви убеждения имало бе!
всички ги ограбил и ги окрал някой и сега добите чичковци от ЕС ще дойдат да ни опрвят и да изловят лошите бандите и бизнесмени
NO PAIN NO GAIN
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Никой не е казал някой от някъде да идва и да хваща "лошите" и "бизнесмените".Те искат от нас ние да си ги хванем. Тук говорим за поставянето на ПРАВИЛА и ПРИНЦИПИ както е в нормалните демократични страни. По-точно за страните от Западна Европа и САЩ и т.н. Който е против ЕС,значи е и против тези принципи.Аз поне така го разбирам това присъединяване. За мен, който е против, значи няма подобни възгледи и май е по-добре да ходи на изток, да си язди камилата и да си полива плантациите с канабис. Аз бих искал да усетя в България "европейска" атмосфера, а не да се чуствам все едно съм в Булгаристан.
Аватар
totev

Мнение от totev »

да кажа като JOY :wink: информацията от "кухнята" на ЕС е ,че пържолите и кюфтетата са раздадени, за нас остава лапада и бамята.
Robin, можеш да почувстваш европейския дух, просто като отидеш в Европа, не в ЕС, а в Европа, това и е чара.България е страхотна страна, но няма почти нищо общо с Европа/освен географски/, за добро или лошо.
...мразя мастика без айрян...
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Bily T написа:Ура Ура Пролетарии от всички страни съединявайте се!!!
тук много хора с леви убеждения имало бе!
всички ги ограбил и ги окрал някой и сега добите чичковци от ЕС ще дойдат да ни опрвят и да изловят лошите бандите и бизнесмени
Били нещо леко елементарно разсъждаваш ми се струва. Откъде се появиха всичките тези милионери веднага след демокрацията ? Частни банки се отвориха - откъде бе джанъм нали инженерите взимаха по 220 лв. и директорите по 600 лв ? И кви леви убеждения сънуваш те точно левите са тези с многото пари - по точно нискочелите "бизнесмени" на които лявата БСП (бивша БКП) даде да им перат парите и да ги развъртат в частен бизнес.
Хубаво е всеки да си гледа в собствената паница ама е хубаво да има и гражданско самосъзнание - като има някой примат с незавършен 8 клас върти компания за милиони, да светва лампичката, да се иска обяснение. Ти плачка ли като думнаха Илия Павлов :wink:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

RobinHood написа:Муха,мани го тоя MrGreek. Той е явно от онези хора, които сега се "облажват" от положението в България. Тези които не искат да се присъединяваме към ЕС са само разни "предприемачи" и "бизнесмени" ,които се страхуват че като ни приемат, живота им ще стане по-тежък и "лапаницата" ще е по-малка. Тва е! ...
Мухахахахахахахахахахаха. Робин Худ, голям веселяк си, приятелю. Сещам се за онова човече от "Минута е много", което казваше "Грешка" и "Няма време". Мистър ти Гийк така се е облажил от положението в България, та се е запокитил на другия край на света - някъде има-няма на около 10000 километра. Няма нищо, може да познаеш от втория път. :lol: :rotfl: :rotfl: :beer: :beer: :beer:
Заключено