Abe tezi hapcheta, koito se piat sled polov akt sa strashno vredni i ne e hubavo da se pie poveche ot edno na niakolko mesecta.
Ima dosta nachini za predpazvane ot nejelana bremennost, kato nai -prostiat vsichki go znaem.
Az pak s goliamo jelanie iskam da stana maika, daje sam zapochnala podgotovka za tova. Dai Boje skoro da stane!!!
Kasmet na vsichki!!!
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Абсурдно е тест за бременност да я отчете след 24 часа. Това става най-малко след 7-10 дни, когато настъпи имплантация на яйцеклетката в матката. В последствие започва да се образува един хормон (човешки хориогонадотропин), който се "хваща" от теста за бременност. В зависимост от акуратността на теста, той може да "улови" 20, 50 или 100 единици от хормона (тестовете за 20 международни единици са най-чувствителни). Това, което е пишело на теста вероятно е 1 ден след деня на очаквания мензис. Това е около 14 дни след забременяването, т.е. в урината има достатъчно хормон, за да се позитивира теста от 20 единици.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Niama na4in da ne se pro4ete postinga ot muje pri takova zaglavie Moje bi ako se kazva6e" Konzetraptivi" niama da ima interes izob6to , no me u4udva fakta kak niakoi " Dami " obsujdat kakvo se pravi prei, sled polov akt i kolko 4esto ...........
Ostava mujete da obsujdame koi i kakvi prezarvativi izpolzvaeme i haresvame i kakvo se slu4va pri opredelen vid ili marka:oops:
dobri4uk написа:Niama na4in da ne se pro4ete postinga ot muje pri takova zaglavie Moje bi ako se kazva6e" Konzetraptivi" niama da ima interes izob6to , no me u4udva fakta kak niakoi " Dami " obsujdat kakvo se pravi prei, sled polov akt i kolko 4esto ...........
Ostava mujete da obsujdame koi i kakvi prezarvativi izpolzvaeme i haresvame i kakvo se slu4va pri opredelen vid ili marka:oops:
Pozdravi ot men "DAMI"
Аа, Добричък, един от примерите за констурктивно мнение и информация !
dobri4uk,be ti mai si goliama 'konserva' taka da se kaje. Zashto puk da ne komentirame takiva temi s madamite,to ako zabeliazvash vsichko se varti okolo razreshenie na problemi po vashe nevnimanie. Demek vie ni gi dokarvate tezi temi za razgovor. S 2 dumi takiva temi tyriabva da se podstrekavat ,a ne da se sramuvame ot tiah.
Az obache sam mnogo dovolna ,zashtoto tuk v tazi tema poluchih info koeto otdavna iskah da znam ,a niakaksi neznaeh kak da popitam tuk v foruma.
Samo za mimecheta ami hubavo momicheta ama tazi tema "visi" naj otgore veche vtori den, to i liubopitstvoto si ima granici. Ne razbiram zashto e cialata tazi dandania, ok ako ima izdunka momicheto razbra kakvo da pravi, no spirali za niakolko stotin dolar - aj stiga be. Az sus jena mi sum nad 6 godini zaedno i dosega nikakvi kontraceptivi ot kakuvto i da e vid ne sum polzval, znachi ako se pazite dobre dejstva. Shtom reshihme da imame bebe oshte na purvia mesec stana rabotata, taka che i sterilni niama, taka che naistina dejstva, prosto vsichki tia strahotni kinti da se davat za nishto, ne si struva (spored men). A tova s tia filmi Goj, ia kaji neshto poveche za tozi film che ne sum go gledal - shte otkarash edin boj ti ot momichetata ama da vidim dokoga shte ni traiat .
shnorhel,твоят пример звучи много достоверно Няма по-несигурно предпазване от това,което предлагаш.Не е коректно да го препоръчваш на хора,които нямат твоите завидни сексуални умения.Да не би да си правиш реклама?
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.