МЕДИЦИНСКИ - без цитонамазки за дамите

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
pepino

Мнение от pepino »

grobari този форум е направен за помощ на кандидат имигрантите. Ти като си се минал да правиш цитонамазка, защо и тези които още не са минали медицинските трябва да прецакваш. Заинатил си се като магаре на мост.
pumpy

Мнение от pumpy »

pepino написа:grobari този форум е направен за помощ на кандидат имигрантите. Ти като си се минал да правиш цитонамазка, защо и тези които още не са минали медицинските трябва да прецакваш. Заинатил си се като магаре на мост.
какво значи да си се минал ?
спестил си 20-25 лева ? - тук това няма значение.....
че мен ако ме питате най-интересната част от медицинските за мен би била намазката, ако разбира се ми се налагаше? дали ще си направите редовната цитонамазка във Вита или на друго място, ако и е дошло време то това няма никакво значение къде ще е изследването......
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Tsitonamazki ne iskaha oshte prez 2004 godina (ei me na v Kanadata bez takvoZ chudo)... Drug e vaprosa che jenite 'nad opredelena vazrast' si gi praviat vednaj godishno profilaktichno na printsipa 'strah loze pazi'...

Aide :beer: i daite da si govorim za po-interesni raboti...
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

Ne moga da razbera kakvo se kefite, che ste spestili 20 lv
ta tia si e za vas, i kakto kaza poumpi si e vajno neshto i triabva da se pravi vse pak ot vreme na vreme
a kum pepino :) vse pak za da se minesh triabva da si ot jenski pol
"grobari този форум е направен за помощ на кандидат имигрантите. Ти като си се минал да правиш цитонамазка, защо и тези които още не са минали медицинските трябва да прецакваш. Заинатил си се като магаре на мост"
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

grobari написа: ...Когато пък други съфорумци пускат теми, започващи с "От днес не се изисква/ вече се изисква .....", обикновено поставят препратка към официалния източник на тази информация...
Напълно съм сагласна с написаното, не може да се твърди нещо, за което няма препратка към официалния източник и в този случай много по-добре е да се каже нещо от рода на "Като бях на медицински... разбрах или еди кой си ми каза, че...". Така, сперед мен, ще се избегнат обвиненията - онзи ме подведе...
Такава е явно ситуацията на преминалите медицински скоро /като чета досегашните постинги/ - не са им искали такова мед. изследване, а и на по тел. като се обадих ми казаха, че вече не се изисква. Това не го пиша персонално към теб grobari, нито към който и да е, просто изразявам моето мнение по въпроса. На който му предстои медицински, за по-сигурно може да се обади във Вита да си пита.
Вярно е, че когато нещо не е задължително човек може да го направи когато си поиска, но наистина един такъв преглед е много полезен, за да се информират дамите за физическото си здраве. Ако не беше заради Вита аз лично едва ли щях да го направя, поне не в тогавашния момент, че все други неща ставаха приоритет ...
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
pepino

Мнение от pepino »

milla написа:
grobari написа: ...Когато пък други съфорумци пускат теми, започващи с "От днес не се изисква/ вече се изисква .....", обикновено поставят препратка към официалния източник на тази информация...
Напълно съм сагласна с написаното, не може да се твърди нещо, за което няма препратка към официалния източник и в този случай много по-добре е да се каже нещо от рода на "Като бях на медицински... разбрах или еди кой си ми каза, че...". Така, сперед мен, ще се избегнат обвиненията - онзи ме подведе...
Такава е явно ситуацията на преминалите медицински скоро /като чета досегашните постинги/ - не са им искали такова мед. изследване, а и на по тел. като се обадих ми казаха, че вече не се изисква. Това не го пиша персонално към теб grobari, нито към който и да е, просто изразявам моето мнение по въпроса. На който му предстои медицински, за по-сигурно може да се обади във Вита да си пита.
Вярно е, че когато нещо не е задължително човек може да го направи когато си поиска, но наистина един такъв преглед е много полезен, за да се информират дамите за физическото си здраве. Ако не беше заради Вита аз лично едва ли щях да го направя, поне не в тогавашния момент, че все други неща ставаха приоритет ...
Официален източник за задължителна цитонамазка никъде не можах да намеря, както и ти grobari сигурно. Така че да искаш официален източник, че не искат вече е тъпо. В моите постинги никъде не съм писал, че цитонамазката не е полезна за дамите, а само че КАНАДЦИТЕ НЕ Я ИСКАТ.
Заключено