savmesno sajitelstvo

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
Bily T

Мнение от Bily T »

RobinHood написа:Здравейте на всички! И на нас с моята приятелка ни предстои да пуснем документи за Квебек.Единственото нещо е това че не знаем как да докажем (имам предвид с документ) нашето съвместно съжителство,тъй като ние живеем вкъщи,но тя не си е променяла адресната регистрация в личната си карта.Искам да попитам ако направим една бележка от домоуправителя и от други хора,живеещи във входа,а също и подписи и на моите родители че ние де факто живеем заедно и си делим сметките,то това достатъчно ли ще е за доказване на въпросното ни съжителство?Имаме също така и гаранционни карти на няколко неща,които сме си купували,а също и ПРЕДОСТАТЪЧЕН снимков материал от 4 години насам от рожденни дни,празненства и други такива.Моля ви да ми дадете малко информация или идеи как да разреша този проблем с документите ни?Предварително благодаря!!
Не правете това само губите време и пари изрично ще ви отговорят да не пращате снимки и декларации от съседи и приятели защото не могат да приемат за доказателство - доказателства които признават ги изброих по горе ето ги:
документите са три по принцип - адресна карта от общината по местоживеене, че живеете на посочения адрес поне една година преди кандидатурата, удостоверение от полицията пак за същото, или документи за платени сметки за ток, парно и т.н. но на името на двамата пак за година назад.
Успех
NO PAIN NO GAIN
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Elia написа: Tozi puk zakon otkoga e???
Poznavam hora, koito sa se ojenili ot dnes za utre! I edni drugi, koito vse pak izchakaha edna sedmica!
Еми не знам от кога е но в момента е деистващ :idea: .Лично от опит ти казвам защото сме се записали с приятелката ми преди 2 седмици и на 23 ще подписваме :beer: срока е 30 дена минимум !!! :idea: /сигурно ти оставят време да размислиш :) /

Възможно е и по-рано според тоя закон ,но само при спешни случаи /ако жената ще ражда и бързате да подпишете ,ако се жените втори път за сьщия човек или некви такива не ги запомних всичките
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

az go dakazah s lichna karta i nomera mina taka che ili se jenete ili se prehvarlete dvamata na edin adres i izchakaite edna godina!!! :D Ako niamate tolkova vreme- nazdrave za mladojencite :beer: :beer: :beer:
Заключено