Koe e po-vajno-emocionalnoto ili materialnoto?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

AlexAA написа: Ti Sneji, kato si imala jestok standart na jivot v BG kakvo po dyavolite pravish v Toronto? Nyama logika, osven tova ti lipsvat i priyatelite.... Ami vdigaj si chukovete i hodi v BG.Tova poslednoto e savet a ne ZAYAJDANE. Alex
Знам, че не се заяждаш Алекс. Защо дойдох в Канада ли, ами за да осъществя мечтата на съпруга ми. Това е моята логика - да карам хората около мен да се чувстват щастливи, пък гледайки тяхното щастие и аз да съм щастлива (последното не винаги се получава). И наистина, за разлика от мен, мъжът ми е щастлив тук и не изпитва никаква потребност да се връща в България. Колкото до мен, ами аз вече няма право на избор. Сега дори и да искам не мога да се върна в България, защото имаме здравословни проблеми с детето ни, а аз хич нямам доверие на българските лекари. След всичко това, явно решението ми да дойда на другия край на света е едно от най-умните в живота ми. Сега се опитвам да направя живота ни тук по-лек и по-приятен, пък кой знае, някой ден и аз мога да съм щастлива тук. Пък и какво значи да си щастлив? За мен най-важното е, че сме заедно, че сме здрави и че се обичаме, всичко друго отива към графа подробности.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Ombudsman написа:Аз пък искам да ви припомня, че в живота най-важно е здравето.

Бъдете живи и здрави, а всичко останало може да оправи. :P
Точно така е, аз го знам от опит. Мога само да ви пожелая вие да не се убеждавате в същото на собствен гръб!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

AlexAA написа:Hi Mladeji,
Ajde da se izkaja i az.
Hora, osobeno Bliasaka and Sneji, zadavate greshniya vapros. Immigration to Canada ne znachi da izbirash mejdu materialnoto i emotzionalnoto. Immigration to Canada znachi DA IMASH IZBOR v toya jivot!!!! AKo si v BG you are stuck big time, ako ne ti haresva v Canada vinagi mojesh da si hvanesh samoleta za BG.
Ti Sneji, kato si imala jestok standart na jivot v BG kakvo po dyavolite pravish v Toronto? Nyama logika, osven tova ti lipsvat i priyatelite.... Ami vdigaj si chukovete i hodi v BG.Tova poslednoto e savet a ne ZAYAJDANE. Az vse oshte poznavam svestni hora v BG.
Kato vi lipsvat priyateli- AMI NAMERETE SI NOVI, ako nyama takiva, DOKARAITE SI OT BG.
Az taka napravih. Na men idvaneto v Canada mi otne 7 godini podgotovka. Prez tova vreme pomognah na pochti vsichki moj priyateli s pari i saveti da dojdat tuk (govorya za priyateli, koito poznavam ot 10-20 godini). V BG imam oshte 6 choveka ot koito 5 choveka ili sa patnitzi za Canada ili rabotyat po vaprosa. Razultatat e che, sega imam 10 choveka v Toronto i 5 v Calgary. Tova za priyatelite.
Ako ne vi haresva grada kadeto jiveete v Canada, ili pak rabotata, koyato rabotite, AMI IZMESTETE SE BE HORA!!!!!!!! Az taka napravih. Jivyah v Toronto okolo 15 mesetza. Imah priyatelite, no nyamah gotina rabota, mrazeh klimata i talpite ot bokluk. Sega sam v Calgary, imam priyateli, bachkam rabotata na jivota si, v moya blok ima 6 BG semejstva, v radius 600m okolo moya blok ima oshte 6 semejstva, ne si spomnyam koga za posleden pat sam imal weekend v koito da nyama kupon (pone edin....). Utre shte pravim lukanki, vinoto si staree...
Abe hora zashto se oplakvate????? Stop whining, do something, it is your life for f**k sake. Ima hora, koito biha ubili da sa na vasheto myasto.
Cheers
Alex
az bih se premestil v Calgary ako ne beshe tolkova f-ing cold
inache me kefi mentaliteta na horata tam
a za Rockies da ne govorime
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено