aseto написа:Предполагам, че облеклото зависи от това какво искаш да внушиш. Аз например съм завършил Право, искам да убедя La Rue, че ще работя цял живот като готвач и през ум не ми минава да припаря до Канадската образователна система.....
На La Rue му е пределно ясно, че ако си добър правист няма да си губиш времето и парите с процедури за напускане на страната :idea:
Споко пици има за всички
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Истинският La Rue, не този от Карлуково има пред себе си дипломи за образование, работен стаж и фишове за заплата. Така, че може да прецени по добре от двойника от Карлуково.
aseto написа:Истинският La Rue, не този от Карлуково има пред себе си дипломи за образование, работен стаж и фишове за заплата. Така, че може да прецени по добре от двойника от Карлуково.
Особенно ако му замучиш като разгонена крава с предварително наизустени отговори на въпроси, вместо да говориш на френски. Много уважава дипломи издадени от изнесените филиали на университетите в Карлуково, дори дава и бонус ако в тях пише и че са за задочно обучение.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended