vapros za oblekloto na intervuto i za parite

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
LaRue

Мнение от LaRue »

aseto написа:Предполагам, че облеклото зависи от това какво искаш да внушиш. Аз например съм завършил Право, искам да убедя La Rue, че ще работя цял живот като готвач и през ум не ми минава да припаря до Канадската образователна система.....
На La Rue му е пределно ясно, че ако си добър правист няма да си губиш времето и парите с процедури за напускане на страната :idea: :metro:
Споко пици има за всички :lol:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
aseto

Мнение от aseto »

Истинският La Rue, не този от Карлуково има пред себе си дипломи за образование, работен стаж и фишове за заплата. Така, че може да прецени по добре от двойника от Карлуково.
Аватар
didi-did

Мнение от didi-did »

Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !

http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
LaRue

Мнение от LaRue »

aseto написа:Истинският La Rue, не този от Карлуково има пред себе си дипломи за образование, работен стаж и фишове за заплата. Така, че може да прецени по добре от двойника от Карлуково.
Особенно ако му замучиш като разгонена крава с предварително наизустени отговори на въпроси, вместо да говориш на френски. Много уважава дипломи издадени от изнесените филиали на университетите в Карлуково, дори дава и бонус ако в тях пише и че са за задочно обучение.
:beer: :beer: :beer:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Заключено