Barcodove ot Bucurest - sesia dekemvri.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
maria.com

Мнение от maria.com »

AniK написа:По принцип, статуса се активира към края на 3 месец от датата на завеждане на досието и до 2 седмици след активиране на статуса ще получите медицински.
и аз наскоро си пратих док. за виза...и изглежда ще чакаме какво да се прави.....
:?: бихте ли ми казали къде проверявате дали досието ви е качено и е активно....или това се прави след като се получат баркодовете...
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
ninaniksan

Мнение от ninaniksan »

Nie imahme intervu na 13.12.06,
pratihme dokumentite na 16.01.06
obratna razpiska na 31.01.06
Chakame barkodovete............
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

maria.com написа: и аз наскоро си пратих док. за виза...и изглежда ще чакаме какво да се прави.....
:?: бихте ли ми казали къде проверявате дали досието ви е качено и е активно....или това се прави след като се получат баркодовете...
https://services3.cic.gc.ca/ecas/Authen ... ret=fileNo

Ето тук, но както Ани е казала сигурно става малко по-късно,отколкото на нас ни се иска:)
Аватар
maria.com

Мнение от maria.com »

Благодаря Стефи !

:)
* * *
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Вече започвам да се притеснявам,изпратили сме док. в Букурещ още 16.12.2005,ТАМ СА ГИ ПРИЕЛИ НА 23.12.2005,А НИЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ НИКАКВИ БАРКОДОВЕ.Дали да не им пиша и да ги питам какво става?Има ли и други като нас ?Споделете??
Аватар
maria.com

Мнение от maria.com »

Всички сме нетърпеливи!.... :)
* * *
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Най-накрая получихме баркодовете.!!!!Леко по-отворени,но карай,абе ядосах се що ще ми отварят писмото :twisted: :lol: :lol: :lol: :beer:
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Нашите още ги няма. Не ми харесва тая работа.
бъди красив труп!
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Здравей,да ти кажа честно и аз доста се притесних,то се вижда :D .Сега се чудя колко ли ще продължи чакането за МЕДИЦИНСКИТЕ?Много е гадно :D До колко месеца според вас ще получим Медицинските?
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

PAVLINAP написа: До колко месеца според вас ще получим Медицинските?
В писмото пише,че през следващите три месеца ще проверяват и оценяват кандидатурата, т.е. ако няма екстремни ситуации от сорта прати това-прати онова, в рамките на тоя срок трябва да пристигнат и медицинските,си мисля....
petkomitev

Мнение от petkomitev »

Здравейте,
имам следния въпрос - когато сте пратили документите за Букурещ а после ви пристигнат сертификатите, кога пращате копия от тях до Букурещ - преди или след получаване на баркодовете?
Je suis venu,
J'ai vu,
J'ai vaincu!
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Няма да пращаме сертификатите,госпожата :lol: на интервюто каза че само с този док.които ни е дала можем да продължим процедурата.Поне аз така мисля,никъде не пише да се изпраща :shock:
galiciq

Мнение от galiciq »

grobari написа:Нашите още ги няма. Не ми харесва тая работа.
Кога беше интервюто ви? Аз имам същия проблем .Много сам заета и все отлагам да им пиша като всеки ден се надявам ,че ще получа писмо.Опитвам се да си обясня забавянето с това ,че не живея в София,а Бургас.
Трябва да мобилизирам френския си и да спретна едно писъмце до Виена за сертификатите,а после може и до Букурещ за баркодовете.
Интервюто ми беше на 1 .12,а вторите документи до Букурещ пратих на 23.12 и само обратната разписка получих досега!
Въобще от проблемни пощенски пратки вече ме"втриса".Същият проблем забави процедурата ми с близо 6 месеца и смених адреса за кореспонденция, и сега пак!
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Днес пристигнаха баркодовете, а иначе документите ни са получени в Букурещ на 03.01 т.г.
бъди красив труп!
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

Супер,много се радвам и за вас.А сега чакаме мед. :lol: :lol:
Заключено