Защо избрахте Канада?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

KolioBalkanski написа::shock:
муха, ти сигурно живееш в някое паралелно измерение...или в Норт Дакота.
Коле, мухите живеят по едни други места, ама по-добре да не ги споменавам. :lol: :rotfl: :beer:
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Canada

Мнение от hullboy »

Zdravei Pami

почти всеки канадец
Eto tuk e istinata v tazi duma kanadets.

Zastoto toi moze da izbira, ima pasport i reputatsia na kojato drugi 150 darzavi mogat samo da zavizdat.
Zastoto e dobre dosal za razlika ot grazdanite na tezi drugi 150 strani.

Parvo go dokarai fo tjahnoto polozenie stani kanadka pak posle hodi kadeto iskas. Vkluchitelno i USA.

Kolko drugi darzavi znaes kadeto moze da emigriras legalno zaviseiki samo ot tvoite kachestva a ne ot tombolii i lotairii.
Na 4 god. da imas tehen pasport.
Za men sasto e vazno da se govorii i angliiski a ne arabski ili japonski.

Kato saberem tezi vsichki faktori na edno mjasto tuk se namira otgovora zasto Canada a ne drugade

Pozdravi

Hullboy
pol

usa

Мнение от pol »

Dobre e da se znae che Afroamerikantsite v NEW YORK sa 30 PROTSENTA asiatsite sa 10 Latinoto 30 protsenta.Ostanalite sa evropeitsi i arbi tursi i mn. dr.Ka azuatsite imah predvid samo mongoloidnite.Sashtoto e iv chikago san fr.l.a i t.n
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

ами защото канада е страна за посредственните, социалистично настроените, болните, неамбициозните, или за тея дето искат да живеят из северните пустоши
в САЩ няма да съпорртират социялни системи, здравни системи, и ще са оценени за специалистите които са.
Mnogo tochno kazano Kolio ! Bravo !
Bih dobavil : Kanada e strana za tezi deto ne gi biva za nishto i edinstvenia nachin da uspeiat e chrez vrazki ! Kanada e stranata na neogranichenite ... Vrazki !
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Otnovo sledvat glupostite na nedovolnite i nesposobnite, koito vinagi hlen4at:):):)
moni

Мнение от moni »

Idvame v Canada, zashtoto na mnogo mesta sa zatvoreni vratite za imigratzia i zashtoto e blizo do US. Az jiviah 3 g v US i ne moga da kaja, 4e tuk mi haresva pove4e. Podkerpiam mnenieto, 4e goliama 4ast ot the brightest canadians gledat ot rano da se iznesat v US. Smiatam 4e tuk kato tzialo e po-trudno i s rabota i s realizatzia, pak dori ve4e se samniavam i dokolko taka propodviadvanata ot tiah integratzia na novite imigranti e taka uspeshna, kakto ia predstaviat. Otdelno mi se struva, 4e kanadtsite sa si otkrito kompleksirani spriamo ujnia si sased i mnogo ot neshatata, koito praviat, gi praviat za da sa opozitzia na US.

Az poneje sega u4a grad school v UofT, nabludenieto mi e, 4e ogromnata 4ast ot prepodavatelite sa hora, koito gi vzemat ot nai-dobrite universiteti v US. I mnogo ot prepodavatelite mi, koito sa ina4e Canadian sa pravili PhDs v US i sa se nadiavali da mogat tam da prepodavat po Harvard, Yale, Princeton i t.n i ako ne stane, togava si idvat v Toronto, 4e nali e uj Harvard of Canada.
Последно промяна от moni на Сря Яну 04, 2006 8:06 pm, променено общо 1 път.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

I oshte neshto da dobavia, tia deto ne gi biva za nishto, pluiat Kanada:):):), shtoto sa nesposobni da se vrediat v novoto obshestvo:):):), po prostata pri4ina, 4e sa nekadurni:) Nekadurni sa bili v sobstvenata si durjava i ostavat i plunki v CANADA, i tuk v toi forum gi ima mnogo:):):)
moni

Мнение от moni »

Ne stava vapros da se plue Kanada, a da si realist. A tezi generalizations za integration, ne sa mnogo izdarjani, zashtoto niakoi si misliat, 4e sa integrirani, a pak ne sa, pak i zavisi koi kak razbira tova poniatie. No pak im e hubavo da si predstaviat, 4e sa mnogo integrirani, zashtoto taka im e po-lesen jivota. Az dori si mislia, 4e nai-golemite zashtitinitzi na kanada sa hora, koito gi e sram da si priznaiat, 4e tova koeto vijdat tuk, ne sa rozovite me4ti, koito sa imali predi da doidat. Ima mnogo hubavi neshta v Kanada, koito oba4e ne sa unikalni samo za tazi darjava, no ima i mnogo neshta, koito sa si sashto tolkova zle kato v BG.
Godis

Мнение от Godis »

Защото американския манталитет от няколко години насам надмина съветския такъв.

Страната на промитите мозъци са щатите, затова по-добре близо до тях но отвън.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Tova za rozovite me4ti, lusna mai v tvoite o4i:), prizna si neshto, koeto tvurdish:):):)
A neznam dali ima neshto losho tuk, koeto mojem da sravnim s BG, gluposti:), mai edinstvenoto sravnenie s BG e, e 4e i tuk mantaliteta na bulgarite e sushtiat kato v bG-selski:):):), vidia li kakvo izleze sega Moni, ti si prizna vsi4ko:)
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

А на четвъртия ден пристигнал Поручик Ржевски ... И тут все началось! :lol:
Obey gravity ... It's the law!
moni

Мнение от moni »

Ami v Kanadskite universiteti naprimer ima ne po-malko indoctrination ot US, edinstvenoto , za koeto v Kanada se 4uvat niakoi po-realisti4ni mnenia e vanshnata politika na US i voinata v Iraq. No saotvetno tuk si ima druga agenda, koiato e ne po-malka propaganda tip savetski leninski zaveti i obeshtania.

Moite kolegi kanadtzi sa sashto tolkova ubedeni, kakto i amerikantzite, 4e te jiveiat v idealnata demokratzia, kadeto vsi4ki sme ravni i kadeto the sky is the limit.
moni

Мнение от moni »

Tutankamone, mnogo dobre gi izvartash neshtata, no moga da ti kaja, 4e blagodarenie na realisma si, nikoga ne sam se zalagval, samo sam se oglejdal kakvo ima okolo men i taka na esen shte u4a v law school. Taka, 4e nito sam neuspial, nito pak sam sas selski mantilitet, no pak i kakvo li ti se obasniavam.

A i logikata ti za rozovite me4ti mi prili4a vse edno, 4e kazvash triabva da sam negar, za da poznavam koi e negar. Moje mnogo dobre da znaesh kak horata ot Bg tragvat s visokite o4akvania i kak barzo se razo4arovat, no zatova ne e zadaljitelno i ti da si minal prez sashtite razo4arovania.

A i tzelta e ne da se pravim na mnogo umni, a da si dadem li4noto mnenie, za da moje momi4eto, koeto pita, da si napravi izvodite ili pone da e naiasno s variantite.
Последно промяна от moni на Сря Яну 04, 2006 8:40 pm, променено общо 5 пъти.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

I oshte neshto da dobavia, tia deto ne gi biva za nishto, pluiat Kanada:)SmileSmile, shtoto sa nesposobni da se vrediat v novoto obshestvo:)SmileSmile, po prostata pri4ina, 4e sa nekadurni:) Nekadurni sa bili v sobstvenata si durjava i ostavat i plunki v CANADA, i tuk v toi forum gi ima mnogo:)
Mnogo ti blagodaria za komplimenta Tutankamon !
Opredeleno ne mislia che ne me biva za nishto ! Ne se smiatam za genij , no vse pak bi triabvalo da ima neshto v glavata mi za da zavarsha Master v BG i BS v Canada.

Kakto kazvat tuk : "In Canada, it is not important what you know , but who you know !" , t.e niama mnogo goliamo znachenie dali kadaren v tova koeto pravish ili ne ! Ima znachenie samo dali si kadaren vavsazdavaneto i polzvaneto na vrazki ! Kratko i iasno !
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Zavurshete koloto iskate u4ilishta i universiteti, no kato ste nesposobni da se realizirate, tova pokazva neshto tuk, nali taka:):):)
Tuk sposobnite oceliavat, koeto ne ozna4ava, zavurshilite visshe v BG i zavushilite tuk v CANADA:):):)
po4ti vsi4ki bulgari idvame v CANADA s universitetsko obrazovanie ot BG i kakvo, zna4i li tova, 4e sme mnogo umni< nestavaite smeshni:):):)
Заключено