АИДЕ НА КУПОНАААА...
hi
prav si e choveka, k'bo go yadete? mi nyama hlyab v bg. hubava strana, ma kofti darzava, a koito e uchil si znae, che darzavata se pravi ot horata. mi kav e izvoda togava!?! na mene , mi stigat 45 godini socializam i 17 godini prehod, i ne sam tuka zaradi ezerata, sthot poslednata mi rabota v bg si beshe hydrogelogiste, mi sthot iskam da sam tuka, a ne v bg
...за партито
Защо сме толкова черногледи и не търпим мнението на другите като всякаква музика като и :лепнем: етикета :чалга: ви отвръщава и всички които я оплувате се правите на :виззззша:интелигенция......Според мен оставете хората сами да решат дали ше отидат.Може би затова има партита които не се обявават тук във форума . /Ако се съберат двама от БГ ще има три мнения..../
Пожелавам весели празници и много здраве и усмивки на всички.
Пожелавам весели празници и много здраве и усмивки на всички.
"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
-
Porednata bulgarskka prostotia:):):)
Това не е никаква българщина на тия събирания.
Ами горките ние, нямаме пари да организираме нищо свястно, като всички са на социали и си гледат порцииката храта и селяндурщината.
И това е интелигенциятя в Монтреал, пълна селяния
Иначе и вестник си имам, хахахахахааааааааааааа
Къде са тия дето си пишат обявите на какви ли не знатни професори и лекари и какви ли не бизнесмени, българи тук в Монтреал и да се организира, наистина нещо пиятна, а не една пиянска селска вечер.........
Това не е никаква българщина на тия събирания.
Ами горките ние, нямаме пари да организираме нищо свястно, като всички са на социали и си гледат порцииката храта и селяндурщината.
И това е интелигенциятя в Монтреал, пълна селяния
Иначе и вестник си имам, хахахахахааааааааааааа
Къде са тия дето си пишат обявите на какви ли не знатни професори и лекари и какви ли не бизнесмени, българи тук в Монтреал и да се организира, наистина нещо пиятна, а не една пиянска селска вечер.........
- Ivet
- Обратна връзка:
Re: hi
Много се извинявам, но не мога да се съглася. Още не съм чула да има гладна епидемия в България, а и да ме прощаваш, но си мисля, че почти всички, събрали пари за процедурата и дошли в Канада, не са от най-гладуващите. Просто е нелепо и елементарно да се казва, че се имигрира, щото няма "папо", причините са далеч по-сериозни. Иначе за държавата си прав/а.borsay написа: mi nyama hlyab v bg.

п.с. Наистина една от причините да съм тук е многото вода, просто обожавам вода, та това беше доводът, с който мъжът ми не срази, за да се навия да дойда. Така, че - хора всякакво и всеки луд с номера си.

Let it go...
aide na kupona
ne badi tolkova chernogled niama nishto po hubavo ot balgarsko parti v chugbina osobeno v kvebek onta rio b.c. kakvo da kagat selianite ot preriite tam sigurno ima 5 bg-ta na krast i da iskat niama da mogat da se saberat
gosho- niama prase losho
aide
taka i predpolagah tenks za otkrovenieto za smetka na tova az sam dosta krasiv ivinagi sam zaobikolen ot podhodiashta kompania
gosho- niama prase losho
-
Ivet, a za kakvo se imigrira spored teb v dale4na CANADA:)
Okey, vseki tuk v toia forum se izkazva, 4e imal kushta v BG, neznam kakvi imoti, okey, za kakvo imigrirahte mila, kato imahte vsi4ko:) Da namerite tuk moralmi cennosti li, kakvo, bogatstvo li, mnogo pari li, kakvo
Ot kakvo biahte nedovolni, 4e sega tuk neiaskate da razkritete pred vsi4ki zakakvo napusnahte BG:):):)
Okey, vseki tuk v toia forum se izkazva, 4e imal kushta v BG, neznam kakvi imoti, okey, za kakvo imigrirahte mila, kato imahte vsi4ko:) Da namerite tuk moralmi cennosti li, kakvo, bogatstvo li, mnogo pari li, kakvo
Ot kakvo biahte nedovolni, 4e sega tuk neiaskate da razkritete pred vsi4ki zakakvo napusnahte BG:):):)
-