...

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Chestito Botzo!
Na teb i na cialoto ti semeistvo!
Jalko e, che tarsim patia si ne u doma, a v dalechni strani, no takav ni e kasmeta...
Jrebia e hvarlen, i ne ni ostava nishto drugo, osven da sledvame patia si...Ne e vajno izminatoto razstoianie, vajni sa celta i posokata...
Samo smelite i uporitite shte stignat dotam, zakadeto sa tragnali..za ostanalite patia svarshva predi celta im.
Nadiavam se da se vidim dogodina v Canada. S Canuck ni chaka dosta interesen razgovor, shte se radvam da se prisaedinish! :D
E, stiagai bagaja, izpei "Dont cry for me Argentina" i hvashtai vlaka za Canada!
Enjoy!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
survivor

Мнение от survivor »

Botzo, chestito!
Ponezhe tuk poznavam dosta hora ot bivshiya USSR, koito sa minali prez Israel, ta vsichki te mi kazvat, che parvata imigraciya e nay-trudnata. Nadayavam se che i ti shte potvardish praviloto! :wink:
survivor

Мнение от survivor »

Botzo, chestito!
Ponezhe tuk poznavam dosta hora ot bivshiya USSR, koito sa minali prez Israel, ta vsichki te mi kazvat, che parvata imigraciya e nay-trudnata. Nadayavam se che i ti shte potvardish praviloto! :wink:
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 7:25 pm, променено общо 1 път.
roni

Мнение от roni »

Hei Botzo,ta vie tolkova pat izvarviahte za da stignete do mechtanite sertifikati i s kakvo li ne se preborihte!?!?!?! ZASLYJENO E!!! CHESTITO I OT MEN! Chyvstvoto mi e poznato;lichno az se chyvstvah taka vednaga sled intervuto i dni nared me spohojdaha sashtite misli-ZASHTO? ZA KAKVO? AMA KAK...? Imigrirali ste veche i znaete kakvo e.Badete sigyrni che v Kanada nishto niama da bade po-trydno i po-tejko ot tova koeto veche ste prejiviali. Nie biahme po sredata na protzedyrata za QC,kogato sled edin intzident kazahme che ne mojem poveche da chakame i iskame da se mahnem kolkoto moje po-barzo bez znachenie kade.Podadohme za Arjentina i sled dva mesetza biahme na intervu.Pitaha ni koga shte imame gotovnost da tragnem.Sled goliamoto chakane za CA.tozi vapros ni ysamni i zapochnahme da se chydim kakvo da pravim.Moia saychenichka,koiato sled nekolko mesechen prestoi v Arjentina takmo si beshe doshla i slychaino razbrala che seriozno mislim za tam, mi se obadi i mi razkaza kakvo e prejiviala.Tova nakloni veznite i eto ni veche godina i chetiri mesetza v CA. Nikoga niama da zabravim saveta i,do den dneshen sme i blagodarni. Taka che po-strashno ot tova ne moje da bade,miasto za samnenia niama;patiat e pravilen- imigratziata e trydna!!!:))) GORE GLAVITE I SMELO NAPRED!!! CHAKAME VI!!! Kolko vreme oshte mislite che shte vi otneme? A za vaprosite pitai i ne se stesniavai!
Nalex

За свободното движение

Мнение от Nalex »

Боцо, честито за успеха!
Не мога да разбера какво си тръгнал да тъгуваш по Бг.Ти си роден на планетата ЗЕМЯ и към нея трябва да чувстваш патриотизъм.Да не говорим, че това е понятие, създадено, за да служи на демагозите с цел по-лесно да управляват масите и да им промиват мозъците.Откъде накъде човек след като е роден някъде е задължен да стои там цял живот.Ние да не сме крепостни селяни?Къде остана правото на личен избор?А правото да се развиваш и прогресираш?Ти си землянин и ако трябва да чувстваш патриотизъм то той трябва да е към родната ти планета.Аз съм трето поколение емигрант- дядо ми е емигрирал в Германия от Русия, баща ми в Бг, а аз в Кб.И какво от това?Освен това при всеки един такъв процес ставаме по жизнеустойчиви и адаптивни/справка- Грегор Мендел/. :D
Последно промяна от Nalex на Чет Ное 20, 2003 2:20 am, променено общо 1 път.
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Ey, Nalex, napravo sam vpechatlen ot nachina ti na mislene! Imash edin Molson Canadian ot men! :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Nalex

Казана дума- хвърлен камък

Мнение от Nalex »

Мерси,Канук!Само да не забравиш какво си обещал- че и аз имам да те черпя за някои попадения в десетката и за авторското право в/у долупосочената сентенция. :thumbsup:
Di ana
Обратна връзка:

Мнение от Di ana »

POZDRAVELENIA ZA USPEHA!!!

Vaobshte njama mjasto za cherni misli i badi ubeden che tova ,koeto pravite s zena ti e pravilnoto reshenie!
Az sam posetila naistina mnogo mesta po sveta i trjabva da ti kaza che Canada e nai dobrata strana za emigracia.
Bila sam i v Arzentina i sam sigurna che ,kogato se ustanovite v Quebec shte se pochuvstvate osvobodeni ot vsichko onova ,koeto vi e karalo da se chuvstvate diskomfortno pri parvonachalnoto vi pristigane v Buenos Aires i sled tova .Razlikata e naistina ogromna!!!

Nalex, tazi koncepcia che sme grazdani na sveta e strahotna i moze bi ti ja vmakna v diskusiite na mnogo podhodjashto mjasto!
Mislja che njakoi se razdame s takava naglasa ,a na drugi im e neobhodmo vreme za da go osmisljat.....
Edno e sigurno - nikoga ne e kasno!
Аватар
Maria

Мнение от Maria »

Недявам се че на повечето от вас е познато чуството когато при изблик на дадена емоция се получава леко свиване зад стомашната кухина и моментално удря в ретината. Нещо което по принцип предизвиква птделяне на сълзлива течност от очите. Точно това почуствах и аз ........ и след малко се спрях и се замислих ......
За какво се радвам толкова?
За това че се скитаме като еврей и си скъсайхме нервите покрай тези докименти ......... Странно.
А като заговорихме за еврейте ...... горките, стотици години се скитат с идеята да си имат собствена земя. Търпели са невероятно мъки ....... но найрая постигнаха своето.
А българите...? Имат си земя уж от повече от хиляда години и същата тази зема прави всичко възможно да ги изгони до един и в крайна сметка успява. Да се скитат и да се мъчат и винаги кадето и да са да са ЧУЖДИ, защото месни няма да са.
По принцип триябва да съм супер весел ........ а се чуствам малко объркан.
Представям си какво е усещането при получаването на визите...
Т.е. не мога да си го представя, но предполагам, че е адски стресиращо...каквото и да означава това.
div

Мнение от div »

Pozdravlenia Botzo za hubavata novina! :lol:
Normalni sa tezi smeseni chuvstva,koito izpitvate. Vseki ot nas e izgivial tozi moment po svoemu, no pri vsichki vylnenieto e goliamo! :idea:

Zaredete se s poveche pozitivizym i smelo napred! :lol: :lol:

Mnogo zdrave i bezproblemno poluchavane na vizite! :beer:
alexa

Мнение от alexa »

Botso,chestito i ot men!!! :beer: :beer: :beer:
Nikoi ne moge da izbiaga ot sudbata si ,da znaesh.....
Pogelavam na teb i na semeistvoto ti mnogo zdrave i KUSMET!!!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

Botzo написа:Ми Кольо,
за момент ми стана гадно че трябва бъобще да ходя където и да било. Че не мога да си седиа в страната спокойно със семеиството ми и приятелите ми а трябва да обикалям света като муха без глава .......

Т.е. не знам дали в момента съм ясен, знам че може и да звуча малко глупаво .......
ако знаеш на мен как ми е тъи-ама всеки божи ден.И си търся виновник-кои идиоти направиха таи,че да не можем да си живеем там,където ни е сърцето.ама те идиотите са много,годините,през които са правили това-също,тъи че успокои се като мен-всичко ги правим заради децата,и може да намериш някакъв мир в душата си.Поне на първо време.
Успех в Канада :)
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Сря Фев 25, 2004 7:25 pm, променено общо 1 път.
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

bravo BOTZO,chestito i ot men.oshte edna spechelena bitka.
Заключено