Що е то социален живот
Eiiiii Pepon !!
tova si e tiahna rabota ako iska i lunohod shte i kypi a tipichno balgarska rabota e da se vresh tam kadeto ne ti e rabotata !!!:)))
tova si e tiahna rabota ako iska i lunohod shte i kypi a tipichno balgarska rabota e da se vresh tam kadeto ne ti e rabotata !!!:)))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Veliko написа: i w Germany e taka, izobshto w zapadnite i razwiti obshtestwa. NIkoj ne znae nishto za kolegata si, s kogoto raboti 30 god. Za po-izostanalite narodi, zhiweeneto na plemena i rodowe e obichajno (kato w rodovoobshtinia stroj).

Pylni gluposti.
I az poznavam takiva , koito ne pokaniha roditelite si na svadbata, za da ne gi izlagat pred novoto im semeistvo i "obshtestvo".Sega razbiram che tova bilo priznak na "razvitie" i "otkasvane ot rodoobshtinnia stroi".
Hvala na takiva bulgari.

-
Не те познавам; не мога да кажа дали си прост или не, но мога да кажа, че си нетактичен и ограничен!Pepon написа:Az sum prosto momche i zatova svatba bez sobstvenia si bashta niama da vdigna nikoga. Puk neka da imam problemi s pri-obshtavaneto.
Ei tova e neshto, koeto strashno me drazni tuka - individi, koito ne zachitat sobstvenite si roditeli, a po cial den se tupat v gardite kolko mila i draga im e Canada. Che daje i si viarvat.
A shte mi pishat na mene za kultura i za vazpitanie i da si znam miastoto.
"Пази боже, сляпо да прогледа."
Да, съществува някакъв дефицит на култура и възпитание, щом си позволяваш да квалифицираш хора, които не познаваш и да обсъждаш семейните им взаимоотношения от позицията на всезнаещ. Няма да обсъждам баща си тук, но не си ти човекът, който ще прецени дали постъпката ми е била правилна или не, защото не си запознат с конкретната ситуация.
Това, че ти си нещастен в Канада не е по моя вина и не е нужно да си го изкарваш на мен.
kam pepon 1 vapros: ako ba6tata e prebival/iznasilval deteto si/jena si, dali pak triabva da go uvajavam , 4e i na svatbata si da go kania, a?
p.s. ne izkazvai generalni mnenia, 6tot vseki si ima niakakva tajna taina v sebe si, koiato , po poniatni pri4ini edva li 6te spodelia s parvia sre6tnat.
kazvam go ot nabludenia, ne ot li4en opit, da ne si pomisli6.
p.s. ne izkazvai generalni mnenia, 6tot vseki si ima niakakva tajna taina v sebe si, koiato , po poniatni pri4ini edva li 6te spodelia s parvia sre6tnat.
kazvam go ot nabludenia, ne ot li4en opit, da ne si pomisli6.
hahaha
от колегите ми почти всички живеят с родителите си , над 30 годишни са . говоря за тези от местен произход , малцината имигранти като мене и един французин живеем под наем .
сега нямам време , после ще ги изброя и ще напиша точно колко , че ми стана много смешно това за сърби и не знам какви .

от колегите ми почти всички живеят с родителите си , над 30 годишни са . говоря за тези от местен произход , малцината имигранти като мене и един французин живеем под наем .
сега нямам време , после ще ги изброя и ще напиша точно колко , че ми стана много смешно това за сърби и не знам какви .

"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
Ha sega, koj kriv, koj prav, koj na bulkata brat? Az niama da gi izbrojawam, wremeto nawyn e prekrasno za podobni zanimawki. I za soc. zhiwota nakraja- kojto go iska, da si stoi w BG. W Canada niama soc. zhiwot. Towa se opitwat dawi kazhat.tochica написа:hahaha
![]()
-
Socialen jivot niama za tezi koito sa tolkova nekadarni i chakat niakoi da im go napravi.Veliko написа: I za soc. zhiwota nakraja- kojto go iska, da si stoi w BG. W Canada niama soc. zhiwot. Towa se opitwat dawi kazhat.
Tuk jivota e chudesen, koito se oplakva, da si stoi v Bulgaria.
Tuk ne e za sopolankovci
RE: Socialen jivot
Na tolkova gluposti se nachetoh v tozi forum, napisani ot obezvereni, razocharovani i neshtastni bylgaro-kanadci, che se chudia: sled kato e tolkova zle, zashto ne sam chula niakoi da se e varnal?
Dobre, che imam zdravi nervi, zashtoto niakoi malko po-slabonerven kandidat-kanadec kato pochete niakolko podobni temi i shte se otchaye i otkaje da si podava documentite, tyi kato niama vazmojnostta da si napravi sobstvena precenka.
Hora, kato ne vi iznasya - varnete se, Bulgaria vi chaka s otvoreni obyatiya!!!
Az sam jivyala v chujbina nyakolko godini i znam ot sobstven opit, che socialniya jivot (i vseki drug vid jivot) e TAKYV,KAKYVTO SI GO NAPRAVISH.
Dobre, che imam zdravi nervi, zashtoto niakoi malko po-slabonerven kandidat-kanadec kato pochete niakolko podobni temi i shte se otchaye i otkaje da si podava documentite, tyi kato niama vazmojnostta da si napravi sobstvena precenka.
Hora, kato ne vi iznasya - varnete se, Bulgaria vi chaka s otvoreni obyatiya!!!
Az sam jivyala v chujbina nyakolko godini i znam ot sobstven opit, che socialniya jivot (i vseki drug vid jivot) e TAKYV,KAKYVTO SI GO NAPRAVISH.
Обичам Родината, мразя Държавата...
Re: RE: Socialen jivot
Moje i da ne si chula, no ima dosta hora, koito se vrashtat.Samo che ne biat barabani.Verena написа: zashto ne sam chula niakoi da se e varnal?
.
Ще ви дам един пример .Аз съм отскоро тук.Винаги съм съветвала дъщеря си да участва във всички мероприятия от училище и извън него.Казах й че само така може да се адаптира по-лесно към живота тук.Въпреки че не знае много добре езика,наскоро участва в един конкурс за тетрално майсторство.Сами разбирате колко е абсурдно това.Казах й че това ще й е полезно поне да натрупа опит как се провежда кастинг.И съвсем ненадейно имало в пиесата една роля на руски емигрант,за която са я одобрили.Та думата ми е -опитвайте се да ставате част от тукашния соц.живот.Излезте от своите имигрантски общества и се опитвайте да се приобщавате към тукашното.Първо ще ви гледат с интерест,пък после ще свикнат с вас ,и вие с тях.Много емигрантски деца нямат желание и настроение да се включват в никакви мероприятия,защото родителите им отричат всичко канадско.Ако не мислите за себе си поне помислете за децата си.
Та тази тема се отплесна много настрани.Вместо да си помагаме със съвети как да се приобщаваме се надприказваме кой е по-тъп и кой по-умен.
Та тази тема се отплесна много настрани.Вместо да си помагаме със съвети как да се приобщаваме се надприказваме кой е по-тъп и кой по-умен.
ami от тези 250000 на година дето вкарват нищо чудно 30-40000 да се връщат, ама туй никой не го казва и май такава статистика нямаааа.huba написа:Moje i da ne si chula, no ima dosta hora, koito se vrashtat.Samo che ne biat barabani.Verena написа: zashto ne sam chula niakoi da se e varnal?
.

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!