Медицински

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
trans

Мнение от trans »

rumys ей браво ами да скоро трябва да идват медицинските ви
От кога ви е печата но боркодовете т.е кога ви е заведено досието защото ние сме пратили документите сащо на 08.08 но нямаме активен статус :( и би ли ми казал на кой мейл сте писали до Букурещ ако се забавят и ние да им пишем
Благодаря и Успех
rumys

Мнение от rumys »

trans, pe4ata ni e 2005. 08. 11. Tova e edin elipsoviden pe4at, namira6t se v pravoygylno kare. Nali e tova, za6toto drug nqma. A, adresyt na koito im pisah i te mi otgovoriha e:
bucharest-immigration@international.gc.ca
Az dokolkoto si spomnqm nie bqhme pusnali vtorite dok. v edin den, zna4i i va6iq status trqbva ve4e da e aktiviran. Kato proverqva6 kakvo ti pi6e?
rumys

Мнение от rumys »

trans, spoko. Znae6 li, 4e na dosta syf. ne im se aktivira vyob6te statusa, dori sled kato si polu4at meditzinskite. Vij pregledai po-nazad ima komentari po tozi vypros. Spored men vsi4ko pri vas e OK, ne se pritesnqvai.
krasi1

Мнение от krasi1 »

И НИЕ СИ ПОЛУЧИХМЕ МЕДИЦИНСКИТЕ!
Кой каквото прави,това получава !
Здраве и Късмет !
ivan1901

Мнение от ivan1901 »

i pri men dojdoha medicinskite
polucheni doc v bucarest - 10.08.2005
Аватар
trans

Мнение от trans »

ivan1901 честити ви медицински и Успех разбира се :D

rumys да това е печата и на нас ни е от 2005.08.11 а на статуса ни изписва че не могат да ни идентифицират :( Иначе зная че има хора и с визи без активен статус ама все пак е кофти нали знаеш
Писах на 3-те мейла днес до Букурещ но не са ми отговорили та значи най-рано в понеделник ще чакаме отговор ох вече вямам търпение и се изнервям защото и с датата на интервюто тако ни бяха забравили и не знам колко щяхме да чакаме ако не им бяхме писали то се надявах този път да е безпроблемно е все още се надявам де :?
Аватар
trans

Мнение от trans »

Ех най-после получихме медицинските
Били са ги пратили на 07.11
Аз обаче края на седмицата не ходих до пощата да проверявам защото нямам активен статус и им писах ама не ми отговориха и аз си викам я да проверя и ОПА :D
rumys

Мнение от rumys »

Ei, trans, tova e strahotno. Vidq li 4e nqma problemi. Mnogo se radvam za teb. Ot tuk na tam ti jelaq uspe6ni pregledi s dobri rezultati..
rumys

Мнение от rumys »

Vsy6tnost i az dnes si polu4ih meditzinskite. Izprateni sa na data 07.11.05.
Sledva6tata stypka kakva e?
Аватар
trans

Мнение от trans »

rumys страхотно честити медицински и на теб :D и успешни прегледи
Да всичко си бирло нареди и при нас въпреки че още сме без активен статус :wink:

rumys нали сме пратили документите в Букурещ на една и съща дата и май наистина се движим заедно

Ние позвънихме вече в МОМ и си записахме час за 24.11 за да има време да направя гинекологичния си преглед/той се признава даже и да не е правен във ВИТА/
Иначе подробности за медицинските има на портала тук
http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=77
ivan1901

Мнение от ivan1901 »

i nie sme na 24.11 - sutrinta :-)
rumys

Мнение от rumys »

Na 18. 11. na obqd si zapisahme 4as vyv VITA. Stiskaite paltzi, za6toto i az 6te Vi stiskam :D
rumys

Мнение от rumys »

Minahme meditzinskite. Vsi4ko stana mnogo byrzo. Pyrvo dadohme urina (piite mnogo mineralna voda, nie ot sutrinta do 12h. izpihme po 1,5). Dvamata sys sypruga mi nqmahme problemi, no detzata nqma da go zabravqt tova nalivane s mineralnata voda. Posle ni vzeha kryv. Kryv vzimat na litza nad 15 godini. Sled koeto minahme na rengen, vsy6tnost ne se pritesnqvaite, za6toto tzelta na rengena, ne e dali si boleduval ot pnevmoniq, bronhiti, astma i t.n., a dali si boleduval ili v momenta boleduva6 ot tuberkuloza. Sled tova ni pregleda lekar u6i-nos-gyrlo (mnogo byrzo, mina ni kato na konveirn), sled koeto se qvihme pri o4niq lekar. I tam stava byrzo, mnogo e pe4ena, vsy6tnost vsi4ki lekari sa The Best. Nie s dy6terq mi sme s dioptri, moite gi pisa, za6toto nosq postoqnno o4ila, no na dy6terq mi i spesti formalnostite. Myjyt mi i sinyt mi praviha tzvetovi test i tova be6e. Meditzinskite izsledvaniq svyr6iha pri doktor Sav4eva. Tq oformi vsi4ki dokumenti, zadade ni po nqkolko vyprosa: dali sme boleduvali ot ne6to po-seriozno, imame li operatzii, psihi4eski zabolqvaniq, pu6im li, pieme li , prez poslednite dve godini dali sme imali kontakti s tuberkulozno bolni i t.n. Izmeri ni kryvnoto i tova be6e vsi4ko. To4no za 1 h. minahme meditzinskite, a sme 4eteri4lenno semeistvo. Na vsi4ki na koito im predstoqt izsledvaniq pojelavam uspeh.
Аватар
trans

Мнение от trans »

rumys страхотни новини :D Браво Радвам се много ноистина :D
Благодаря за подробното описание на самите медицински вече съм по-спокойна Хайде Успехи и за напред и скоро да пристигат и визи :D :D
Аватар
trans

Мнение от trans »

И ние днес направихме медицинските :D
Както вече е писано първо се ходи до МОМ там всичко се свежда до заплащането на таксата: за възрастен е 125лв за деца под 5 год 80лв и си отпечатват формулярите казват ви кога да се обадите за резуртат и ви връчват карта за местоположението но МЦ Вита Всичко отнема 5 минути
Във Вита на регистратурата ви се дават едни формуляри на които до си напишете фамилията, първото име, да залепите допълнителните две снимки които са получени с медицинските формуляри и да се подпишете Там ви дават и една бележка къде точно и по какъв ред да посещавате кабинетите и стартирате :D
1. Клинична лаборатория - кръв и урина - сутерен
2. Ренген - Партер
3.очен - 2 етаж 13 кабинет
4. Уши нос гърло/УНГ/ -гледа в ушите и гърлото - 1 ет 7 кабинет
5. Вътрешни болести -опипва гърва, врата корема, чува дишането,мери кръвно, задава разни въпроси относно здравословното ви състояние - 1 ет 8 к - тук се извършва и обобщението на медицинските прегледи и трябва да си вземете снимката от ренгена преди да влезете
Навсякъде мина бързо освен при очния и ние минахме УНГ преди очния
Заключено