Общо взето рекламните статистики са доста на мода в цяла северна америка, така че както казва онзи виц:
"Какво яде според статистиката българина?"
отг.: "Свинско с зеле",
ама никой не казва кой яде свинското и кой зелето

самата програма е била без успехanxeli написа:И как се кастрира безуспешно бе Кольо?
Цените са си нормални.И цените на имотите са доста по-ниски от Торонто например.И ние бяхме тръгнали занатам да се местим и живеем.За мен Алберта наистина е Н1,единствено не мога да преглътна,че е на г....а на географията.Някакси е много силно чувството там,че си накрая на света.От Торонто до Калгари пътувахме 6 часа с самолет......и е доста студено все пак....аз не ги обичам много топлите страни,че не понасям жега...обаче в Калгари така ми замръзна тиквата,че едва си размразих ушите след това.tu5 написа:Ами защо не кажеш и какви са цените в алберта? Като гледам данните в алманаха показват 34000 CAD средна заплата, и 7,8% безработица, а в Кебек е 10,1%, но Кебек е доста по-голям от Алберта, а Монреал е доста по-евтин.
Общо взето рекламните статистики са доста на мода в цяла северна америка, така че както казва онзи виц:
"Какво яде според статистиката българина?"
отг.: "Свинско с зеле",
ама никой не казва кой яде свинското и кой зелето
Че са по-ниски данъците така е, ама откога Алберта е "по-социална" от Квебек ?tu5 написа:Единственото привлекателно там са малко по-ниските данъци и социалните, ама аз не съм отези дето ше лежат на социал...така че нямам работа там.
Има, миналата седмица си откъсанх сливи, виждала съм ябълки и череши.MrGeek написа:В BC е пълно с плодови дръвчета растящи свободно. Сигурно си ги пропуснал на път за Кебек.bateto написа:....всъщност някой тук освен заводи да е видял да има едно плодово дръвче растящо свободно ,освен експонатите в музея.![]()
![]()
![]()
![]()
Докторе, аз като влеза в метрото и се чувствам като във влака Бомбай - Калкута. И леко намирисва отвсякъде, ама...Doktora написа:Всимко останало бяхя латино етноси,пакистанци,индийци,бразилци,чернокожи,жълтокожи,индианци и т.н.
Ама колорит и по улиците ти казвам.Цирка е пълен.
Док..........