за първите документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

wowbagger написа:Аз за 8 месеца научих френския от нулата до нива: 8 - разбиране и 9 - говорене. Всичко това с ок. 30 часа частни уроци. Така че кой каквото ще да казва - на интервютата си е ала-бала... Че и франкофон ме писаха.
доколкото знам за незнаещите френски не е добре да ви дават на интервюто франкофон защото после нямате право на кофи ! така че не се изхваряйте, а които може да научи език за 6- 8 месеца така че да работи и да комуникира свободно направо е скрит гений
успех на всички
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

ronni написа:
wowbagger написа:Аз за 8 месеца научих френския от нулата до нива: 8 - разбиране и 9 - говорене. Всичко това с ок. 30 часа частни уроци. Така че кой каквото ще да казва - на интервютата си е ала-бала... Че и франкофон ме писаха.
доколкото знам за незнаещите френски не е добре да ви дават на интервюто франкофон защото после нямате право на кофи ! така че не се изхваряйте, а които може да научи език за 6- 8 месеца така че да работи и да комуникира свободно направо е скрит гений
успех на всички
Да Рони,ама това го разбира всеки друг само не и този който има бръмбари в кухината......за т'ва говоря и аз.......
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Заключено