KAK PROTICA IELC

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
shark6286

Мнение от shark6286 »

estoyanova написа:...,но на вас ви е необходима оценка и 5 за да сте ОК....
Защо оценка 5? Мисля, че трябва да е 7 за да се вземат максималните точки за език.
debora00007777

Мнение от debora00007777 »

triabvat im 6 tocki tova e nito 5 nito 7.
tova e uslovieto na interwurashtata
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Незнам за максималната оценка и кой как я определя,но когато аз започнах подготовката си ,а и в последващите ми ходения до Британски Съвет ми обясниха,че за G-IELTS/който е необходим за Канада/ трябва да се изкара 5.Това е което на мен ми беше казано от Британски Съвет,Британика и още няколко подобни фирми,които бяха разлепили вътре брошури на които си пишеше Канада,Австралия G-IELTS 5 A-IELTS 7/за обучения/
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
debora00007777

zdrasti!
horata sa bili na interwu vsicko e minalo uspeshno no interwuirashtata iska dokument ot izpita na koito da se izkarat 6 tocki . tova si e ugovorka po tocno uslovie na inerwuirashtata?
tova nishto povece
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Това е интересно!И какво ?Ако изкарат 5 няма да ги пусне ли,при положение,че ся минали вече устно интервю????....В Букурещ явно си правят каквото си знаят,но спокойно могат да подадат контестация,ако изкарат 5 и не ги пуснат,това е упоменато в Британски Съвет все пак!
Аватар
shark6286

Мнение от shark6286 »

debora00007777 написа:triabvat im 6 tocki tova e nito 5 nito 7.
tova e uslovieto na interwurashtata
За процедурата за Квебек не знам как е. Мога да кажа за федералната процедура. Нивото на владеене на език по точковата система е:

- High proficiency
- Moderate proficiency
- Basic proficiency
- No proficiency

Таблицата може да се види тук

Ако нямаш осигурена работа и роднини в Канада, което според мен е масовия случай, е много важно на наблегнеш на езика и да се опиташ да вземеш възможно най-много точки.

Знанията ми по френски се свеждат до няколко думи и фрази. Никога не съм учил този език. Според мен е красив език, но нямам нито време, нито желание (поне за момента) да го уча. Логично беше да се постарая да изкарам максималния възможен брой точки за английския.

Трябваше ми High proficiency, което според една друга таблица е резултат от IELTS между 7.0 и 9.0. Т.е. минимума, който ми трябваше е 7.
debora00007777

kam e_stoyanova kakvo e tova koeto mogat da si podadat ako ne gi pusnat s 5 tocki? ia obiasni po podrobno
blagodaria prwedvaritelno
Аватар
shantros

Мнение от shantros »

debora00007777 написа:kam e_stoyanova kakvo e tova koeto mogat da si podadat ako ne gi pusnat s 5 tocki? ia obiasni po podrobno
blagodaria prwedvaritelno
e_stoyanova, и за мен ще е много интересно :idea: да прочета твоите подробни обяснения :wink:
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Hi Debi!Чети си личните съобщения!Там е отговорът.Праща се една форма до Виена,но влез и си прочети личното съобщение pls
Заключено