Защо оценка 5? Мисля, че трябва да е 7 за да се вземат максималните точки за език.estoyanova написа:...,но на вас ви е необходима оценка и 5 за да сте ОК....
KAK PROTICA IELC
-
- estoyanova
- Обратна връзка:
Незнам за максималната оценка и кой как я определя,но когато аз започнах подготовката си ,а и в последващите ми ходения до Британски Съвет ми обясниха,че за G-IELTS/който е необходим за Канада/ трябва да се изкара 5.Това е което на мен ми беше казано от Британски Съвет,Британика и още няколко подобни фирми,които бяха разлепили вътре брошури на които си пишеше Канада,Австралия G-IELTS 5 A-IELTS 7/за обучения/
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
-
- estoyanova
- Обратна връзка:
За процедурата за Квебек не знам как е. Мога да кажа за федералната процедура. Нивото на владеене на език по точковата система е:debora00007777 написа:triabvat im 6 tocki tova e nito 5 nito 7.
tova e uslovieto na interwurashtata
- High proficiency
- Moderate proficiency
- Basic proficiency
- No proficiency
Таблицата може да се види тук
Ако нямаш осигурена работа и роднини в Канада, което според мен е масовия случай, е много важно на наблегнеш на езика и да се опиташ да вземеш възможно най-много точки.
Знанията ми по френски се свеждат до няколко думи и фрази. Никога не съм учил този език. Според мен е красив език, но нямам нито време, нито желание (поне за момента) да го уча. Логично беше да се постарая да изкарам максималния възможен брой точки за английския.
Трябваше ми High proficiency, което според една друга таблица е резултат от IELTS между 7.0 и 9.0. Т.е. минимума, който ми трябваше е 7.
-
- estoyanova
- Обратна връзка: