dilema: dali da emigriram v canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Doktora написа:.С 1500 плюс и да се емнеш на майната си.....не мога и не искам да го разбирам.
tuk в този форум хората като мене и батето не са на почит защото ние сме заявили открито, че сме тука за пари и единствено за това. Ся кат почнат да ми развиват едни теории за децата, за перспективите тука, за световно признатото обучение...абе мани, квото и да си говорим става дума за пари и нищо друго, другото е алабала, два портокала. сещам се Милен Велчев как каза че дошъл в БГ да помага и как му се стопявали спестяванията, щото не му стигала министерската заплата :rotfl: и си мисли че му вярваме...
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

sasho71 написа:
Doktora написа:.С 1500 плюс и да се емнеш на майната си.....не мога и не искам да го разбирам.
tuk в този форум хората като мене и батето не са на почит защото ние сме заявили открито, че сме тука за пари и единствено за това. Ся кат почнат да ми развиват едни теории за децата, за перспективите тука, за световно признатото обучение...абе мани, квото и да си говорим става дума за пари и нищо друго, другото е алабала, два портокала. сещам се Милен Велчев как каза че дошъл в БГ да помага и как му се стопявали спестяванията, щото не му стигала министерската заплата :rotfl: и си мисли че му вярваме...
Нема а ти развиаме тиории Саше! Ти рано или късно сам ше узрейш! :D
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Заю Баю

Мнение от Заю Баю »

Здравейте,
ей Док, ами я си представи че взимаш от 3000лв нагоре, имаш разни служебни екстри като кола, лаптоп и др. Знайш ли колко е тежко :) (имам предвид да отговоря на въпроса, дали да имигрирам) особено пък и като си на 40. Ама то и сега влака от Добрич до София прави 10часа, а ей го къде е Монтреал :) .
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

sasho71 написа: tuk в този форум хората като мене и батето не са на почит защото ние сме заявили открито, че сме тука за пари и единствено за това.
:D :thumbsup: то и аз съм за пари - то се знае. Ама ти не си ли малко на фючърса сделка :wink: :?:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

foxxbatter написа:
sasho71 написа: tuk в този форум хората като мене и батето не са на почит защото ние сме заявили открито, че сме тука за пари и единствено за това.
:D :thumbsup: то и аз съм за пари - то се знае. Ама ти не си ли малко на фючърса сделка :wink: :?:
:lol: Доктора ще взема пари незнайно кога и ненайно колко,при него всичко е в много далечно бъдеще.Но той отсега е приготвил ластиците за пачките.Смехурковци,смехурковци :lol: Батката поне направи първата хиледарка(преди таксите естественно :lol: )докато тоя е още на заеми и невзети изпити от първия семестър :lol:
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Daaaa, mnogo hubav vapros! Az se chudya dali da si kupya shokoladov sladoled ili da prodaljavam da yam samo neapolitanski.
Mnogo mi e trudno da resha i iskam da mi pomognat, ako moje, hora, koito sa yali shokoladov sladoled.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Botzo

Мнение от Botzo »

Canuck написа:Daaaa, mnogo hubav vapros! Az se chudya dali da si kupya shokoladov sladoled ili da prodaljavam da yam samo neapolitanski.
Mnogo mi e trudno da resha i iskam da mi pomognat, ako moje, hora, koito sa yali shokoladov sladoled.
Dobre de ama az sum ial samo melbi. Men kakvo 6te posuvetvate?
:rotfl: :rotfl:
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Canuck написа:Daaaa, mnogo hubav vapros! Az se chudya dali da si kupya shokoladov sladoled ili da prodaljavam da yam samo neapolitanski.
яж замаразен йогурт :idea:
overclock
Обратна връзка:

Мнение от overclock »

Въпроса изобщо не е идиотски и е на точното място.До отговора се стига като прецениш плюсовете и минусите на двете възможности (да останеш или да заминеш), но човек, които не е живял в Канада няма как да прецени.Моя съвет е ако имаш възможност изобщо не се чуди, тук в БГ от простотия, мърсотия и цигания няма отърваване.Това просто не се свършва.Ако тези неща не ти правят впечатление и си имаш доходна работа в БГ, няма смисъл да ходиш където и да е.Просто си живей в кочинката и си хрупай.Мисля, че човек трябва да му има нещо за да не се дразни от всичко това.Аз ако нямах 18 годишен жилищен кредит нямаше да стоя и пет минути в БГ.На всичкото отгоре и език не знам :oops: .Иначе както навсякъде по света с много работа пари се изкарват.И какво от това?Можеш ли да си купиш спокоиствие и добър живот като се заградиш със решетки, СОТ и аларми и си купиш скъпа кола?ТАРАТАНЦИ! Който има възможност да се спасява, който няма като мен ще си седи тук и ще си къса нервите.
kosciuszko

Мнение от kosciuszko »

overclock написа: ...........тук в БГ от простотия, мърсотия и цигания няма отърваване.............
Lichi si che nikoga ne si hodil v Canada, po-specialno Toronto i Vancouver
Аватар
jokasta nu
Обратна връзка:

blagodaria za razbiraneto

Мнение от jokasta nu »

overclock,
izraziavash tova, koeto mislia za bg.
blagodaria za razbiraneto, kakto i na ostanalite, che me replikirat.
imam vreme da predpriema vajnata stupka, a zaedno s tova da spodeliam idei tuk.
jelaia ti uspeh, v neshtata znachimi za teb.
may the force be with you
Botzo

Мнение от Botzo »

overclock написа: ...........тук в БГ от простотия, мърсотия и цигания няма отърваване.............
Tova e dobre kazano. Razlikata s Canada e 4e tuk vsiaka zaba si znae giola.
Abe kakva dilema be hora. Subiraite si kru6ite ot tam kolkoto se moze po-burzo. Tova e. Ne vizdate li kakuv mo6ten forum ima? 6te6e li da go ima ako niama6e smisal a se emigrira?
Tui to .......
Аватар
Mani
Обратна връзка:

Мнение от Mani »

С две думи всички сме тук за пари и си струва да се имигрира в Канада :lol:
bateto

Мнение от bateto »

Сашо не сме само двамат ,има и други,но те или не пишат тук или се спотайват.Всички са тук от липсата на пари или много пари.Поне това казват,ако в Бг. можех да се реализирам и да си плащам масрафите....,е има и екземпляри да не споменавам имена те се знаят които са тук от любов към спорта .

И още една забележка ,имам чувството ,че тук ти си не за пари ,а за много пари ,както и аз ,поне го доказваш с действията и поведението си.
Продължавай в същия дух и давай хляб в устата на смехурковците за да бъде форума интересен и нещастието им пълно.
Извинявам се ,ако има засегнати от думите ми,нямам лоши чувства към никого и желая добро всеки му ,обаче си задавам въпроса откъде толкова злоба в устите им.
Ами айде сега пък да се провалиш та да могат да спят спокойно.
Ей на това му викам българска работа ,да не си гледаме в паницата ,а можещия и знаещия все да ни е трън в очите,но важното е не колко струвме ,а как се справяме с езиковта еквалебристика.
Аватар
c200

Мнение от c200 »

...
Последно промяна от c200 на Съб Авг 13, 2005 9:27 am, променено общо 1 път.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Заключено