Ne e li vreme da si spretnem edna sreshta v Pazardzhik?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
bateto

Мнение от bateto »

Леле как сте ме разкрасили набързо-глупак,крадец и още кво беше,ще кажеш ,че се познаваме лично.Е сега кво да се държа като ощипана мома ли. И един съвет към хората със слаби нерви-местото ви не е тук,а в психиатрията да ви ги лекуват.Независимо някой дали ми харесва или не ми харесва не си позволявам да го коментирам и охарктеризирвам не защото имам силни нерви ,а защото човек с претенции за добро възпитание не стига до крайности от рода на по горе написаните по мой адрес.На хората които ги дразня с изказванията си съжалявам ,че не мога да им помогна с нищо конкретно ,а им препоръчвам само визита при психиатъра ,но не възнамерявам да сменям стила си на поведение,държа на прямоста и директността и не бих се отказал от тях само на някой да съм му угоден.
весел уикенд. :D
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Спокойно бе Батка,не се коси!
Човек жив ли е винаги ще има коментарии по негов адрес.
Лично аз харесвам стила ти и редовно те четя с удоволствие.
Пий една водка и.....карай да върви.
Док...... :beer: :beer:
TROUBLEMAKER
bateto

Мнение от bateto »

И аз не се кося,само давам вид,обаче много хора не ги разбират нещата и къкват.Например колежката се обиди от ;консуматори;,за мен това не е обидна дума,но не можах да намеря друга заместител за да се изкажа по меко.
Благодаря за препоръката все пак за водката и карането става въпрос ,но ще се въздържа ,както и ти го бе казал -не си ритай трудовата книжка. :D
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

bateto, има си много думи за доброто общуване мужду хората една, от които както знаеш се нарича "уважение". Ни най-малко не съм искала да обидя теб или който и да е. Приказката беше по отношение на думите, че не си се интересувал от друго, освен от споменатото там в кавичките. И тъй като не си разбрал контекста, на това което съм казала в случая (тук забелязвам, че и ти нещо си от засягащите се , а казваш за другите :)), държа да го разясня в какъв смисъл съм го казала - накратко -> след като не те интересува дали ще стимулираш писане на хората от другата старана на океана /незаинтерисования/, то тогава е излишно да се отваря тема за "вижте ги тези консуматори, що не пишите и след като дойдете в Канада" /незаинтерисованите/. Всеки си е различен и си подбира кръга от хора.

Айде не се сърди, защото ти започна тази тема без да се замислиш, че именно такова отношение с подобно обръщения отблъскват хората да не пишат в този форум. Иначи съм напълно съгласна с теб, че прави недобро впечатление само да се ползва инфорамация, а после да го зарязват в Канада, когато най-много могат да допренесат за останалите.
Ако искаш, дай някой ден да се уговорим да се видим, да изпием някой бира /това е предложение от мъжа ми/, да разнищем въпроса "За и против Канада" :D
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
bateto

Мнение от bateto »

Аз съм казал и преди на такива теми да не ме вземате на сериозно и може би не използвах правилната думичка ,трябваше да е клиентела ,а не консуматори за което се извинявам.Аз всъщност с това изказване не преследвах целта да ви накарам да станете по активни .Ами да ме простите за иронията ,но сте ми много забавни с тия срещи дето си организирате на кандидат имигрантите,лошо няма да се срещат хората за хапване ,пийване ,да общуват,но са ми разказвали хора присъствали какво нахъсване пада и какви небивалици се говорят разминаващи се с действителноста тук .Та точно тези хора провокирах с изказването си с цел да се включат с коментарите си вече от другата страна на батиерата навместо да се потапят като водолази.
Ако някого съм засегнал извинявам се,нищо лично към никого,а това за бирата е най уманата и добра идея.
Аватар
totev

Мнение от totev »

Бате, срещите ни са предимно алкохолно ориентирани, а също така и запознанствата които имаме оттам на мен лично са ми донесли и пари.Хората си говорят за работата, и изведнъж се оказва че имаме общи интереси , и обща изгода.
Най-големите глупости които съм слушал за Канада са от човек живял там и върнал се после тук.Това не означава че останалите нямат доста"свежи"идеи, но те са продиктувани само от незнаене, всички си правим илюзии, както и ти, не ни ги разваляй.
Питай Доктора и той ще потвърди, че срещите са забавни и полезни ,иначе как ще накараме софианци да идват тук от време- на време,както и да е :beer:
...мразя мастика без айрян...
Заключено