bateto, има си много думи за доброто общуване мужду хората една, от които както знаеш се нарича "уважение". Ни най-малко не съм искала да обидя теб или който и да е. Приказката беше по отношение на думите, че не си се интересувал от друго, освен от споменатото там в кавичките. И тъй като не си разбрал контекста, на това което съм казала в случая (тук забелязвам, че и ти нещо си от засягащите се , а казваш за другите

), държа да го разясня в какъв смисъл съм го казала - накратко -> след като не те интересува дали ще стимулираш писане на хората от другата старана на океана /незаинтерисования/, то тогава е излишно да се отваря тема за "вижте ги тези консуматори, що не пишите и след като дойдете в Канада" /незаинтерисованите/. Всеки си е различен и си подбира кръга от хора.
Айде не се сърди, защото ти започна тази тема без да се замислиш, че именно такова отношение с подобно обръщения отблъскват хората да не пишат в този форум. Иначи съм напълно съгласна с теб, че прави недобро впечатление само да се ползва инфорамация, а после да го зарязват в Канада, когато най-много могат да допренесат за останалите.
Ако искаш, дай някой ден да се уговорим да се видим, да изпием някой бира /това е предложение от мъжа ми/, да разнищем въпроса "За и против Канада"

Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!