Емигрирането в Канада води до затлъстяване?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Tutankamon написа:Бате, имаш голям проблем, взимай мерки, не се изоставяй така, ако се мислиш за затъпял!
Щото имиграцията не е за всеки!
Мисля,че няма смисъл да коментирам подобни "забележки"
Смешна работа.
Док.......
TROUBLEMAKER
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Кое е смешна работа, това, че емиграцията води до затъпяване или това да даваме абсурдни диагнози...
Вие май наистина не сте в крак с имиграцията докторе и сте съгласен с изказването, че имиграцията води до затъпяване..........малеееееее.......
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Затъпява се ако неможеш да се интергрираш в обществото или неискаш да привикнеш с новостите, а се затваряш в твойте си еднообразни тъпотий. Така, че хора интегрирайте се и се радвайте на живота и новостите за да не затъпявате както какзват някои от сънародниците ни.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

А който неможе да се интегрира, да му тегли чертата и да си хващта пътя за България, няма смисъл да се тормози тук, като се усеща, че не е за него, няма смисъл да мели на останалите глупости, които на никой не са му нужни.
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Ami kak ne? Mesata im sa blaskani s hormonki...I az pozatlastiha i sega triabva da hodia na gym za da da otslabvam. Spiratite iadeneto na mesa. Iajte samo ribka. V pile6kite but4eta i ma mnogo mnogo hormonki...No otkakto pazia dietka svalih 2 kg i o6te ke svalime....
Каквото посееш това ще пожънеш! Каквото си надробиш това ще сърбаш!
Ако посееш сега ще пожънеш после!
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Taka e Boko, затова трябва да се внимава какво се яде, но ако се подбират храните няма да има проблеми с килограмите нали.
Вярно е, че безразборното хранене води до напълняване, но това е личен проблем, и всеки да се опрявя сам с това, така че.
Кво в БГ не хранят животните с кви ли не глупости ли, навсякъде е едно и също, но въпроса е, че тук си позволяваме повече, затова е така.
Така, че приятели, правете си сами сметка за себе си как ще изглеждате, никой не ви е виновен. Плюскането води до напълняване!
bateto

Мнение от bateto »

Няма да коментирам репликите на Тутанкамон ,те сами по себе си са потвърждение на твърдението ми.
В частност ,след като не ме познаваш откъде прецени какви са ми адаптивните способности.
От изказванията ти в тази и другата тема за работата по специалноста си личи,че или си от скоро тук и нямаш ясна представа за нещата или не си ,но с твърденията си манипулираш.
Първото го приемам ,но ако е второто какво те кара да говориш неистини,комплекси ли избиваш.
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

.......
Последно промяна от Guinness на Пет Юли 01, 2005 9:07 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

miteto написа:
bateto написа:Емигрирането в канада води до затъпявяне.
Що ли ми прилича както в казармата ,с тази разлика ,че тук хранят добре. :o
Сблъсъка с нови култури според мен си е едно много ценно изживяване ..
Стига да има с какво да се сблъскаш :shock: :shock:
bateto

Мнение от bateto »

Как да няма с какво,кеф ти е джаз фестивала на открито,кеф ти е гей парада и многобройните молове за социални контакти с продавача и служителя от кастъмър сървиз ,когато отидеш да върнеш направената покупка от вчера.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Bateto, незнам кой избива комплекси, но като съдя по това, което се пише, виждам, при теб избиват тези комплекси, явно имаш проблеми ли незнам, защото, аз се чувствам много добре тук в КАнада.
Нито съм качил килограми, нико съм затлъстял, нито съм затъпял, имам си добра работа, жиея, като нормалните хора тук.
А що се отнася до това от скоро ли съм тук, не не съм, и познавам много добре каква е реалността в Монтреал, и така като гледам може би повечко от теб, но няма какво да спорим, мисли си каквото искаш.
Учудва ме това, което се изнася като информация тук във форума, това явно са само хората, които са недоволни като цяло от живота тук в Канада, ами какво да се прави, неможе всички да са доволни като мен. Ех живот, няма как винаги има и недоволни!
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Tutankamon написа: , като нормалните хора тук.
Нормални табарнаци :shock: :shock: - е това е нещо ново :D
bateto

Мнение от bateto »

Един участник във форума -Пепон имаше девиз :По добре недоволен човек отколкото доволна свиня.Аз спирам спора до тук,явно критериите и възприятията ни за живота са различни.А и с човек за който всички не на неговото мнение са непрокопсали неудачници съвсем няма смисъл.Желая ти успех в Борбата за себедоказване.
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Бате, съжалявам, но ти сам си даде определение за доволна свиня, храна бол, затъпяване, музика да свири и т.н
Е наистина няма вече какво да коментрираме по въпроса, а и има и нещо друго, много от хората тук не ядат свинско, по ред причини, първата, че е тежка храна, и втората на религиозна основа.
И темата ти за доволната свиня отново не се вмества в исказването ти май намясто, просто невървиш.
Заключено