Поздравления, Линко!
Сигурна съм, че ти си най-достойния и най-подходящия зя тази длъжност. Доказал си го не веднъж!
Пожелавам ти да имаш достатъчно сили и воля да спасиш и възродиш този форум.
Моето семейство следи форума от 3 години, дълго време като мълчаливи наблюдатили, които не се решаваха да се намесят в разговорите, защото тогава за нас Канада беше един делечен мираж и недостижима мечта. Всяка нова тема във форума беше нова надежда и повод за радост.
Когато за първи път зададохме въпрос, получихме точни и полезни отговори - напълно безкористно. Така започнахме процедурата, без да знаем какво трябва да правим, без никакви знания по френски и без да се налага да даваме луди пари на посредници-мошеници. Колко хора печелят пари от липсата на информираност у други. А тук човек може да намери отговор на всичко съвсем безплатно.
Форумът беше единственото място където всеки беше готов да помогне с каквото може без да иска нещо в замяна.
Започнахме да ходим на срещите в Бохеми и Баба Яга, да завързваме нови приятелства, да получаваме безценна информация, да срещаме хора, които ни окуражават и такива, които имат нужда да бъдат насърчавани.
За съжеление много от тези прекрасни хора вече отдавна не пишат във форума.
После се започнаха дразгите, междуособиците, комплексите, безмислените спорове и проблеми. Кои щял да бъде админ., кои - модератор, кои какви права и правомощия щял да има и т.н. Всякаш това има глобално значиние!
Вече всякаш забравяме каква е целта на този форум - да си помагаме. Знаеге ли колко е важно да помогнеш на някого да се доближи до мечтата си? Не е важно каква власт и какви правомощия имам даден човек, а колко е полезен.
Това, че все още пиша в този форум е не защото се интересувам от процедурата по емиграция или от живота в Канада, а защото това е единственото място, където сме намирали безкористна помощ. И до днес ни е приятно като си спомняме за това!
Дори не си давате сметка колко е ценен този форум!
Линко, пожелавам ти много успехи!
Промени в ръководството и правилата на форума
- Дякон Игнатий
Мойте поздравления,Линко.Предополагам пускаш покрай ушите си некой не дотам коректни мнения,който мисля,че на живо не биха се изказали,а най-вече ако та познаваха лично
Т'ва за маргарина мога да кажа,че съм до някъде съгласен.Кой е имал нужда от информация(много са такива) се си му намазал филията дебело та предебело,и се съмнявам някий да го оспори....
От 1.5 години следя този форум и се извинявам ама май нема друг да се позовава така точно с дати,цифри,алинеи,членове,точки и подточки почти по всеки проблем излязъл на хоризонта на Форума.....
Лично от мене имаш 1 бр. Асеновградски мавруд-знам,че е мехлем за душата и добра смазка за глътката......
Та в заключение,ще кажа:
Да си здрав и все така всеотдаен,а то от който се вижда се чува....
И нама да са пуашиш майна ша я видим тая Канада един ден,сигурен съм в това.........................

Т'ва за маргарина мога да кажа,че съм до някъде съгласен.Кой е имал нужда от информация(много са такива) се си му намазал филията дебело та предебело,и се съмнявам някий да го оспори....
От 1.5 години следя този форум и се извинявам ама май нема друг да се позовава така точно с дати,цифри,алинеи,членове,точки и подточки почти по всеки проблем излязъл на хоризонта на Форума.....
Лично от мене имаш 1 бр. Асеновградски мавруд-знам,че е мехлем за душата и добра смазка за глътката......

Та в заключение,ще кажа:
Да си здрав и все така всеотдаен,а то от който се вижда се чува....
И нама да са пуашиш майна ша я видим тая Канада един ден,сигурен съм в това.........................
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
-
- Обратна връзка:
Поздрави
Линко поздрави и от София !!! Много се радваме за издитането ти в кариерата ! Това предполага и нова / двойна заплата /
Ще пием по една бира от теб на 04 юни - май
Успех !

Ще пием по една бира от теб на 04 юни - май

Успех !
Всеки прави , каквото може !
ti, da ne si onia nenov, za koito mun4o govori 
tova e shega razbira se.
Dobre, de
i onova za margarina beshe shega 
naistina, ne go poznavam 4oveka, nishto losho ne iskam da izle4e 4e sam kazal za nego
da dadem shans na mira
BTW: ideiata da izneshete admina v BG mi se struva dobra, ako i moderatorite ti sa ot BG, misli 4e shte e nai-dobre.
V kraina smetka tozi forum e polezen za tezi, koito sa v protsedura, kato doidesh tuk foruma, ne moje da ti pomogne s nishto. A i osven tova kato si v BG edva li moje da iztarguvash foruma za mangizi, prosto niama na koi, nali ?

tova e shega razbira se.
Dobre, de

naistina, ne go poznavam 4oveka, nishto losho ne iskam da izle4e 4e sam kazal za nego
da dadem shans na mira

BTW: ideiata da izneshete admina v BG mi se struva dobra, ako i moderatorite ti sa ot BG, misli 4e shte e nai-dobre.
V kraina smetka tozi forum e polezen za tezi, koito sa v protsedura, kato doidesh tuk foruma, ne moje da ti pomogne s nishto. A i osven tova kato si v BG edva li moje da iztarguvash foruma za mangizi, prosto niama na koi, nali ?
- boromania
Linko, priqteliu!
Radvam se 4e tozi forum izvadi kysmet s tvoeto kliuchovo vlkiuchvane v administriraneto mu!!! A na vsichki gnusni cerberi koito i miligram doseg ne sa imali do tvoqta syshtnost, a pliunchat ligi po tvoi adres, nai-otkroveno im pojelavam "da sa fuck-at", kolkoto i da sa dalech ot teb takiva "izqshtni blagopojelaniq"...
Dryj na kulturniq si stil i bydi doblesten myj kakto dylgoletno si go dokazval!!! USPEHI v novite predizvikatelstva- nqkoi ot koito ti se nalagat
, a drugi nai-chistosyredchno ti reshi da poemesh na polza drugom... !!!
Radvam se 4e tozi forum izvadi kysmet s tvoeto kliuchovo vlkiuchvane v administriraneto mu!!! A na vsichki gnusni cerberi koito i miligram doseg ne sa imali do tvoqta syshtnost, a pliunchat ligi po tvoi adres, nai-otkroveno im pojelavam "da sa fuck-at", kolkoto i da sa dalech ot teb takiva "izqshtni blagopojelaniq"...
Dryj na kulturniq si stil i bydi doblesten myj kakto dylgoletno si go dokazval!!! USPEHI v novite predizvikatelstva- nqkoi ot koito ti se nalagat

Ама то не става само с пунтове, пластики и финес, а си требе и повечко фитнес..