NE HODETE V BULBANK!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Aries

Мнение от Aries »

Провери освен дали курса е най-изгоден също така има ли ги тези долари?
Защото Булбанк например не издават пътнически чекове в КАД. Не работели с тази валута :shock:
Да не стане като приказката със сиренето - "При нас е по 1.50 ама нямаме, като имаме ще е 4 лева"
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Az govorih s tyah i mi kazaha, 4e nyama problem da si kupya, no tryabva da napravya zayavka edna sedmitza predi tova, za da gi imat v nali4nost!Sega, kato pro4etah oba4e kakvo se pi6e tuk, 6te sam dosta po ostorojna!E, ako ima o6te saveti, na drago sartze 6te gi priema!10x :D
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Най-фрапиращото за мен в БУЛБАНК беше, че ми взимат по 1.50 лв всеки месец за обслужване на валутната сметката. Ми аз както не внасям нови пари в нея скоро ще остана на нула само от обслужване :) А за разплащателна сметка взимат по 5 лв на месец!
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Ujas!Dobre 4e smetkata ne mi e v Bulbank! :roll:
А щом сте приятели,
Aries

Мнение от Aries »

Параглайдер, провери какви са им условията по продажбата на чекове/валута, защото ако искат да отвориш при тях сметка освен всичко останало имат такса за внасяне :shock: над определена сума, която никак не е малка. Поне преди около година имаха. Та да не стане камила с рога - курса нисък, таксите високи.
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Mi az kato govorih s tyah im obyasnih, 4e 6te doida s edik`va si suma v evro i iskam da kupya canadski dolari - ke6!Te mi otgovoriha, 4e nyama problem samo deto da sam gi predupredyala edna sedmitza po rano, kakto ve4e pisah i tova be6e!6te otida oba4e za vseki slu4ai da porazpitam po obstoino!Mersi! :wink: :D
А щом сте приятели,
Suny

Мнение от Suny »

Nei spodelihme na6ija taka neprijaten dopir s BulBank.I napravihme kardinalno zaklu4enie-SLUJITELITE NA TAZI BANKA ,AKO TI KAJAT 4E E SUTRIN-POGLEDNI DA NE E VE4ER :twisted: T.e ne se doverjavaite na tova kakvo vi govorjat i kolko sa mili,vejlivi i otziv4ivi s vas.Zastoto posle ste razberete ,hem 4e e pulen mrak na vun ,hem 4e sa vi izlugali!!!! :evil: :evil:
Tova e koeto mojem da kjem za tazi banka.Ima mnogo drugi banki ,kudeto e hubavo da proverite tova koeto vi interesuva ,i da prezenite koe e nai dobre za vas!!!!
Kusmet vi jelaem!!!!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Sasi

Мнение от Sasi »

Paraglider, predi da obmenjsh ot evro v kad pitai kak shte ti izvartjt parite, zashtoto ne go pravjt po krastosan kurs evro-kad a go prevartat prez leva i togava e dosta po neizgodno za teb. Vaobshte s tazi banka chovek trjbva da si njma vzimane- davane. Te vaobshte povecheto banki otkakto stanaha chastni neprekasnato si izmisljt razni vatreshni pravila i umishleno ne gi saobshtavat na klientite.
Az za valutni operacii pak i za levovi polzvam banka ООБ i sam dosta dovolna. Nai veche sam dovolna ot debitnite im karti Viza elektron zashtoto rabotjt v Severna Amerika bezuprechno i imat mnogo malka komisionna pri tranzakcii na sumi
D&N
Обратна връзка:

Мнение от D&N »

Няколко пъти съм ползвал услугите на Прокредит банк. Там ще ти издадат банково удостоверение на английски език за 10 лева. Изготвя се за един ден. Бил съм на интервю на 23 юли 2004 година и не съм имал никакви проблеми с това удостоверение. На 16 юни 2005 г. ще ходя на второ интервю и ще бъда пак с удостоверение от тази банка.
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Аз пък съм доволна от Булбанк-централния клон в Пловдив-служителите са любезни,обясняват кога и за какво ще ти взимат такса-няма такава банка,която да не ви взима по нещо за щуротии/както е писала Саси/,но никой не ви е опрял пистолет да й ползвате услугите.
Хората си казват условията,човек ги приема,ако иска.
Параглайдер,освен ако няма да сменяш 1 000 000,не се замисляй толкова,ако си се набутала,ще е най-много с 20 кинта-в която и банка да отидеш,рискуваш.
Бързо отлитане.
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Re: NE HODETE V BULBANK!!!

Мнение от petia4444 »

Suny написа:Zdraveite ,suforumzi!Ne se podlugvaite da polzvate uslugite na BulBank.V deistvitelnost taksite koito vi vzima BulBank za izdavane na bankova referenzija,sa 5 euro,a v drugite banki 10euro.T.e otivaiki v BulBank vie si mislite ,4e spetstjavate 5 euro I tova e taka do momenta v koito se okaje ,4e kato re6ite da si teglite parite obratno vi se na4isljava taksa vurhu sumata kojto ste vnesli. Takova nesto v pove4eto banki njama.5-te euro koito si spestjavate se okazvat nezna4itelni pred sumata kojato trjabva da zaplatite. Bankovite slujiteli v BulBank osven tova se durjat –GRUBO,NADMENO I si pozvoljavat dori da vi IRONIZIRAT.Na vsi4ko otgore te sa kraino NEKOREKTNI kum vas,tui kato ne vi obesnajvat podrobno politikata na bankata,kojto e izmislena s zel da osteti klienta.Kogato im potursite smetka zasto se polu4ava taka ,te naglo vi gledat v o4ite I vi obejdavat, 4e vsi4ko sa vi objasnili prednija den.S drugi dumi ,kogato otidete v dadena banka I vnesete parite s zel da polu4ite bankova referenzija,imaite predvid napisanoto po gore.V vsjaka normalna banka kogato si tegli6 parite ne se na4isljava taksa vurhu tjah.Dokato v BulBank te gledat vrujdebno ,za tova ,4e iska6 da si tegli6 parite.
Uspeh na vsi4ki !!!
Suny I Bai Naum Powera
моите парички бяха в Хебросбанк и когато реших да ги тегля ..хаха имах същите проблеми,неможели да ми ги дадат че били голяма сума....бла.бла...е взеха че намериха ,ама ми взеха такса 10 лв :shock: :shock: :twisted: моят приятел побесня ,щото нестига че не ги дават,ами и пари искат,още една причина да искам да напусна БГ!!!!!!!!!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Аватар
petia4444
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

petia4444 написа:
Suny написа:Zdraveite ,suforumzi!Ne se podlugvaite da polzvate uslugite na BulBank.V deistvitelnost taksite koito vi vzima BulBank za izdavane na bankova referenzija,sa 5 euro,a v drugite banki 10euro.T.e otivaiki v BulBank vie si mislite ,4e spetstjavate 5 euro I tova e taka do momenta v koito se okaje ,4e kato re6ite da si teglite parite obratno vi se na4isljava taksa vurhu sumata kojto ste vnesli. Takova nesto v pove4eto banki njama.5-te euro koito si spestjavate se okazvat nezna4itelni pred sumata kojato trjabva da zaplatite. Bankovite slujiteli v BulBank osven tova se durjat –GRUBO,NADMENO I si pozvoljavat dori da vi IRONIZIRAT.Na vsi4ko otgore te sa kraino NEKOREKTNI kum vas,tui kato ne vi obesnajvat podrobno politikata na bankata,kojto e izmislena s zel da osteti klienta.Kogato im potursite smetka zasto se polu4ava taka ,te naglo vi gledat v o4ite I vi obejdavat, 4e vsi4ko sa vi objasnili prednija den.S drugi dumi ,kogato otidete v dadena banka I vnesete parite s zel da polu4ite bankova referenzija,imaite predvid napisanoto po gore.V vsjaka normalna banka kogato si tegli6 parite ne se na4isljava taksa vurhu tjah.Dokato v BulBank te gledat vrujdebno ,za tova ,4e iska6 da si tegli6 parite.
Uspeh na vsi4ki !!!
Suny I Bai Naum Powera
моите парички бяха в Хебросбанк и когато реших да ги тегля ..хаха имах същите проблеми,неможели да ми ги дадат че били голяма сума....бла.бла...е взеха че намериха ,ама ми взеха такса 10 лв :shock: :shock: :twisted: моят приятел побесня ,щото нестига че си искам мойте пари,ами и да си платя за да си ги взема,още една причина да искам да напусна БГ!!!!!!!!!!!
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

eva-vet-eva написа:Аз пък съм доволна от Булбанк-централния клон в Пловдив-служителите са любезни,обясняват кога и за какво ще ти взимат такса-няма такава банка,която да не ви взима по нещо за щуротии/както е писала Саси/,но никой не ви е опрял пистолет да й ползвате услугите.
Хората си казват условията,човек ги приема,ако иска.
Параглайдер,освен ако няма да сменяш 1 000 000,не се замисляй толкова,ако си се набутала,ще е най-много с 20 кинта-в която и банка да отидеш,рискуваш.
Бързо отлитане.
Blagodarya ti Eva!I az zabelyazah, 4e sa lubezni tam, ama nyakoi be6e pisal, 4e e za zabluda na protivnika! :D A za 1 000 000, kvo da ti kaja!Ne sa tolkova, a samo 910 000, ta zatova nyama k`vo da se 4udya, ya! :D :D :D :D
А щом сте приятели,
LaRue

Мнение от LaRue »

petia4444 написа:....,още една причина да искам да напусна БГ!!!!!!!!!!!
То и в Канада банките няма да те обслужват безплатно, но щом така си решила ... (поне си имаш оправдание)
Аз споделям мнението на eva-vet-eva, но имам впечатления от София и Бургас - намирам ги и за доста оперативни в преводите на пари от чужбина (Европа) към България.
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
olga
Обратна връзка:

Мнение от olga »

В Добрич - макар и селозабутанозабравено от господ - нещата не са толкова трагични както в София и Пловдив :? Днес си открихме сметка в Булбанк поради простата причина ,че РАБОТЯТ с канадски долари и държат най-изгодните курсове. Бяха точни и любезни. Това че някой е попаднал на неграмотен служител - това наистина е неприятно, навсякъде ги има. Но няма такава банка, която да не ви вземе комисион, защото това е банка. Грешката на всичките недоволни от тоя постинг е, че не са си направили труда да проучат всичко за тарифите на банката - без значение каква е тя. Това е конкуренция. Ако сте се набутали на неизгодни за вас условия - това е само ваш проблем.
Навсякъде си има тънкости. :idea: Можете да не внасяте пари кеш в Булбанк, защото над 2000лв действително има дебели комисиони, а можете да ги преведете от друга банка, където ви е сметката. Тогава се плаща един м/банков превод - това са 1-2-3 лв. Ако купувате над 10 000 КАД, това вече е валутна сделка и курсът се договаря в момента на сделката и винаги е по-изгоден от този на таблото. След предварителна /3-4 дни/ заявка - това важи за всякаква валута по наредбата на БНБ, но нашата валута е от по-редките, затова тези срокове действително се спазват - получавате КАДоларчета в брой - БЕЗ НИКАКЪВ КОМИСИОН при положение, че парите за тях са взети от левовата ви сметка от същата банка.
За изявленията относно кръстосания курс: ВСИЧКИ БАНКИ в БГ обменят валута през лева, тъй като това е нац.валута.
Много сложно стана. Успех на всички. Питайте за всичко, длъжни са да ви обяснят, колкото подробни и да сте!!!!!! :idea:
Заключено