Среща във Варна

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
crystalice

Мнение от crystalice »

i nie ste doidem no po kasno zastoto imame rabota:)))
Interesno no sreshtite se izmestvat s polovin chas po rano ot sedmica na cedmica :)))) Napravo da se sreshtem po rabotno vreme v 09.00h :))))) :lol: :lol: :lol: :) :D :lol:
svegeva
Обратна връзка:

Мнение от svegeva »

:beer: s udovostvie shte doida. nai malkoto za da se zapoznaem:).@ bientot ps. ne mi pazete mqsto,az moga da stoq i prava hehe
:))))))
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

crystalice написа:i nie ste doidem no po kasno zastoto imame rabota:)))
Interesno no sreshtite se izmestvat s polovin chas po rano ot sedmica na cedmica :)))) Napravo da se sreshtem po rabotno vreme v 09.00h :))))) :lol: :lol: :lol: :) :D :lol:
беше ми на устата да го кажа..... :lol: :lol: :lol:

от как стана организатора flyfish, срещите взеха да се изместват...
fish4e, я си кажи тайната идея, скоро май ще ходим на матинета и кафе :wink: :wink:
Notia

Мнение от Notia »

I nie sme na liniq, no naistina za6to ribkata premestva vse s polovin 4as po-rano sre6tite ( 6e q vidime taq rabota)... A info ot Desito ima , 6te go donesa i 6te go pro4etem kato molitva :beer:
... от време на време ми е интересно да играя :)
flyfish

Мнение от flyfish »

mirkaa написа:
crystalice написа:i nie ste doidem no po kasno zastoto imame rabota:)))
беше ми на устата да го кажа..... :lol: :lol: :lol:

от как стана организатора flyfish, срещите взеха да се изместват...
fish4e, я си кажи тайната идея, скоро май ще ходим на матинета и кафе :wink: :wink:

Ами, честно казано и аз не знам защо измествам часа.Толкова съм се отнесла по пустото му интервю,че за нищо друго не мисля:nut: .А часа на срещите ще го обсъдим днес.Тайно се надявам да е отворен летния двор в Алба.Днес времето е чудесно.Ако днес не е-другата среща ще е със сигурност.Хайде до скоро.Рибката
Заключено