От днес има и скъсани

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Misty
Обратна връзка:

Мнение от Misty »

Много неприятно .... :(
но вероятно има някаква основателна причина ...Дайте някякви подробности, възръст ,образование, стаж , език...?!
много неприятно .... :(
Ако е така как са ги поканили...на интервю...ама,че работа... :twisted:
...И макар, че от кал сме направени, Господи, аз не искам във кал да прекарам живота си. И не искам тъй ням да стоя край брега да очаквам промяна и все да мълча!
novalexa

Мнение от novalexa »

Може би и възрастта е оказала влияние - и двамата са над 40-те... Инженери /химик и металург/ са и двамата, имат достатъчен трудов стаж.
flyfish

Мнение от flyfish »

Излиза,че Мосюто никак не си поплюва.От пет явили се за първия ден- двама скъсани.Значи, тактиката му е "Един пускам,следващия късам "и така до края на деня :roll:
Аватар
mirkaa
Обратна връзка:

Мнение от mirkaa »

и излиза, че ЛаРю май е по-готин!? Или греша? Такива са ми впечатленията от думите за него във форума.. :? :?
LaRue

Мнение от LaRue »

mirkaa написа:и излиза, че ЛаРю май е по-готин!? Или греша? Такива са ми впечатленията от думите за него във форума.. :? :?
Да, ............... :wink:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Sole

Мнение от Sole »

[quote="Äÿêîí Èãíàòèé"]'áàõ ì'àà ìó òîÿ å êàòî æåíà â êðèòè÷åñêàòà.....[/quote]

Abe iavno, 6tom taka brutalno gi e oriazal, mnogo nisko nivo im e pisal, za tolkova vreme, dori i s goliamo prekysvane, vse puk pove4e 6te znaiat. i ne mislia, 4e vyzrastta e pri4inata, ako imat deca te imat nujda imenno ot decata, moi poznati puk na tazi vyzrast (no predi pove4e ot 2 godini), jenata be6e pisala niakoe ot srednite niva, no ia biaha opredelili "debutant", myja ne moje6e bukvalno i duma da kaje na fr., no biaha s deca i si gi pusnaha bez problem. Ili puk sega da sa stanali po-stogi kym ezika, ama sigurno mnogo nakrivo e stanal sutrinta, to goliamo zaiajdane e bilo. No da ne se ot4ajvat, pak da probvat!
novalexa

Мнение от novalexa »

Те имат две деца - момче и момиче.
Не можах да ги видя от сутринта да ми кажат поне преводачката нещо дали им е обяснила.
Последно промяна от novalexa на Вто Апр 12, 2005 7:23 am, променено общо 1 път.
Suny

Мнение от Suny »

Ооооохххххх ,4е лоши новини днес :cry:
Ясно, 4е за всеки е индивидуално и сигурно има при4ина така да се държи интервюиращия, а ма аз НАПРАВО НАСТРЪХВАМ!!!!!!!!!
Дай Боже да няма такива слу4аи пове4е!!!
Ние сме другия петък,стискаме палци на всеки един и помнете :
КУРАЖ,САМОУВЕРЕНОСТ ,ВЯРА В СЕБЕ СИ И ПОЛОВИНКАТА(дори и да не знаете добре френския)И САМО ПОЗИТИВНИ МИСЛИ!!!!!!!!!КОГАТО 4ОВЕК ЖЕЛАЕ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ,НЕЩАТА СЕ СЛУ4ВАТ!!!!
КЪСМЕТ !!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Sliven

Мнение от Sliven »

Zvuchi ujasno naistina ! Veroiatno godinite (nad 40) sa okazali losho vlianie,zashtoto frenskiat e po-vajen ot poznaniata po istoria na Kvebek....Az biah pri La Rue i ostanah s mnogo hubavo vpe4atlenie ot nego, no pri men tsialata situatsia beshe po-razli4na. Tui kato biah togava v 4ujbina triabvashe da izbiram mejdu intervu v Sofia ili Viena,t.e. otidoh mu vuv Viena na kraka.Vuobshte ne iskashe da mu se raztiagat lokumi, a da svurshi po-burzo s men i me predupredi ot samoto na4alo za tova.Vsushtnost po4ti nishto ne me popita,mina za po-malko ot 30 minuti,no poso4enite niva na ezitsite mi biaha 12-to i za dvata ( realno da re4em ,4e na frenskia pokrivah 10-to 11-to, toi mi napisa 11-to sled intervuto), a po dokumneti pokrivah maksimuma to4ki,po4ti po vsi4ki pokazateli, vuzrast, staj, profeisa v tursenite,makar da ne vuijdam kakvo i toklova tursenoto, po diploma sum prevoda4, za ezitsite e iasno. No situatsiata nemoje da e bletiashat pri vsi4ki vse pak, a pravo na shans imat vsi4ki. Za Kvebek me popita edinstveno koi gradove poznavm osven Montreal, az poso4ih edisntveno Kvebek city, toi se usmihvashe vse edno kazvashe:"Abe iasen si mi...", no dobronamereno. Pri La Rue minaha i dve moi poznati semeistva , s koito se beshe durjal po sushtia dostoen i dobronamere, iztsialo dobronameren na4in.Drug e vuprosu ,4e ednite gi vurna da douchat frenski, no te nastina ne pokrivaha poso4enite 6to i 2ro nivo.Na vtoroto interviu minaha.Sujaliavam,4e i do dnes ne zanm kak to4no proti4a vtoroto intervu,kogato si vurnat za douchvane,nsihto ne kazaha,sled purvoto skusvane spriaha da spodeliat prosto i tui di dnes. Ako ima takiva minali ot vtoria put, bi bilo hubavo da spodelait kak proti4a....
Suny

Мнение от Suny »

Както казах ве4е ,явно има сериозна при4ина за това, 4е са скъсани тези кандидати.Което е много ,много жалко -но с два месеца у4ене на френски.....а и документи подготвяни от "любимата фирма Жана-Е"-не зву4и сериозно!!
"Моя близка приятелка получи дата за интервю на 9 април. Документите им се "движат" от "Жана-Е". Доста пари похарчи за преводи и разни суми, дето ги няма в изискванията
От два месеца се подготвя по френски език, по същите въпроси, които сте дали като примерни. Възможно ли е, ако той не знае френски, а го попитат да отговори на английски? Жената не е много добре с английския. Какви са шансовете им?
Тя е водеща, с образование химик-инженер, а мъжът й - инженер-металург. Имат 2 деца. "от дата 28.март написано от novalexa ........ :shock: :shock: :shock:
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
bateto

Мнение от bateto »

Тоз пък к,во се пъни,ще кажеш че като миеш чиниите или разнасяш рекламите ще им говориш .Абе кажете му на господина другия път ,че език се учи най добре на место и в подходяща среда.
Аватар
maria29

Мнение от maria29 »

Бате, пак ме разсмя от сърце :лол: :лол:
А колкото до историята на Québec, ами този изпитващ разсъждава много правилно. След като 80% от местните или не познават историята си или не могат да четат, нали все пак в тази държава трябва да има и хора които да им я разказват от време на време....
:idea: Ами защо не го попитате кой е Samuel de Champlain или за някое от произведенията Gabrielle Roy.
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
bateto

Мнение от bateto »

А,разбирам на този етап явно историците са кът на Кебек .Ей ,че не ме извикат мен сега на интервю да им подпаля млко ушите. 8)
Аватар
holy

а

Мнение от holy »

Аз мисля, че причината е в Жана-Е. Много пресилват нещата, за да ти вземат парите. А на интервюто излиза, че не отговаряш на написаното преди това, т.е. се излагаш без да си виновен. В същност не е необходимо да се ползват такива измислени фирми , които само смучат пари и разочароват клиентите си :evil:
Аватар
anakim

Мнение от anakim »

Edin moi priatel sa6to e skasan taka 4e mai intervuira6tia e goliamo govedo :twisted: :twisted: :twisted:
Заключено