Значи последно уточняваме- на бирария Булевард в 15,00 часа в неделя т.е. днес.Бирарията се намира на Богориди срещу Грамофона.Като друг ориентир ще ви дам така известния ресторант Златна котва-тръгвате надолу от ресторанта в посока хотел България и на 50 метра в дясно хооооооооооп, се намира една нова сграда.Там в тази сграда е бирарията. Всъщност същата тази сграда е построена на мястото на лятното кино.Аре ,приятно търсене
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
"Булевард"- като тръгнеш по Богориди , посока морската, на пресечката с "Оборище" в една, нова и красива начупена от акхитектите сграда/ пада се отляво/. Лятото като пиех кафета там цените бяха "отлични". пийте по една бира и за нас, че тук в шишетата за бира.. незнам какво има , ама не е хубавата "силна" бира!
Упс,
аз ве4е казах на няколко 4овека, 4е срещата ще е на 4асовника . Затова аз ще поседя известно време там и ще дойдем . Леко съм пропуснал последните решения , които сте взели. Но нищо де . Да не изпиете бирата докато се дотътрим.
K'wo tawa bre, hora? Trebe da wi dawat marshruta ot Montreal ....Pijte i edna bira zaradi me, no da e Stolichno, che druga ne se priznawa )))))))))))) (wsushtnost, towa trebe da stane na sledwashtata sreshta, che dosta sym zakysnql)
Kakvo stava be bate.Nai setne da 4uem neshto ot teb. Napravo ni zabravi . Drypni edno pozitivno pisno da obqsnish kakvo e polojenieto pri teb shtoto tuka samo oplakvaniq mogat da se 4uqt.
Малко ще използвам стара тема,но целта е ясна -давайте пак да се събираме,примерно на Цветница,хем да подкрепим морално Калите,щото има интервю момчето на 26,04,хем да се почерпим просто ей така. Давайте предложения къде да е срещата този път
Хубавото при склерозата е, че човек непрекъснато научава нещо ново...
Е тая неделя задължително! Дефинираите ми само мястото за да няма ексцесии като миналия път. И надявам се някои другари да имат повод да по4ерпят(Пламен и Ивелина - за вас става въпрос).
Успех ви желая!!