Да, господин Митов се е погрижил за нас, хората в чужбина - да не забравяме откъде сме дошли
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
На теб ще ти се наложи да се върнеш в Аржентина ,защото българската ръка която те е направила човек вече я ухапа
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
Canuck написа: Stranata, koyato me prie s otvoreni obyatiya, stranata, na koyato iskam da si posvetya cyalata si nauchna rabota i usiliya, stranata, v koyato iskam da jiveya i umra! CANADA!
Хахаха...Вас Канада като говеда на пазара ви оценява,ей!
То4ки трябват,то4ки! Не отваря тя така тези обятия.
Докато БГ никога то4ки не ти е искала, и не те е бутала обратно в утробата, ако се окажеш "негоден"..
ХАХА...
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
Според учението на философа Ли Тин Уидъл хаосът се намира в най-голямо
изобилие там, където някой се стреми да въведе ред. И хаосът винаги
надмогва реда, защото е по-способен организатор.
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
LaRue написа:Да не умря циганката която те хвалеше, та започна сам
Само дати мапомня че си модератор и впускането ти в лични конфликти както и създаването на такива е недупостимо. Ако пък не можеш да се справяш със задължението ти по-добре се откажи.
LaRue написа:Да не умря циганката която те хвалеше, та започна сам
Само дати мапомня че си модератор и впускането ти в лични конфликти както и създаването на такива е недупостимо. Ако пък не можеш да се справяш със задължението ти по-добре се откажи.
Ма много нежна душа си бил
Къде видя конфликт?
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
todor73 написа:botzka vtoro dobro popadenie , laf da stava
Ха добро ама гледаш ли полазва власта за да говори каквото му падне и ми връзва ръцете. Защото ако му отговоря хем ще ме изтрият хем ще ме сложат в Банлиста.
todor73 написа:botzka vtoro dobro popadenie , laf da stava
Ха добро ама гледаш ли полазва власта за да говори каквото му падне и ми връзва ръцете. Защото ако му отговоря хем ще ме изтрият хем ще ме сложат в Банлиста.
karaj be botzo, zasega i toj ne ti otstqpva, kato bannat teb, trebe i nego da bannat