Пловдивчанииии.....каде стееее.......?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Leon,ти като замина тайно,к`во да правим :lol: Ние по редовните си се събираме и си правим купон заедно :beer2: :partytime: :drink: както ще направим и този понеделник.
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

То ако ще се плаща в бири защо не...?Но мисля наистина че е по-уместно щафетата да поеме някой от по-начинаещите в процедурата .Иначе нямам нищо против докато се намери такъв да ви подсещам аз,макар че лично аз се нуждая от подсещане-к'вато съм разсеяна........!
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

`Айде с`я и за плащане взехте да се ослушвате.Т`ва е доброволен труд :lol: ,то за т`ва и не е много тежък.Утре ще го обсъждаме в кръчмата :drink: .Разправят,че във виното била истината.Още 2-3 седмици и аз мога да ги пускам постингчетата.
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

С постингчетата - и на мен не ми е проблем - ама с идванията се дъня...та затуй сега се скатавам...
Ако се намери доброволец да посреща - аз шъ му пиша и организирвам виртуално.../и без друго цял ден съм окована пред компютъра... :cry: /
Заключено