Защо си мислиш,че контингента който пише е друг?И въобще какво по-точно не те устройва?Искаш да ти пишат лекари,адвокати,а може би някоя и друга монреалска знаменитост?Ами ако и тези 15-ина човека престанат да пишат,нали и от тази информация ще бъдеш лишена?Zashto tuk ne napisa neshto 1 med. sestra,gotvach,avtomontior,friziorka,vodoprovodchik?
Що за неблагодарност,не мога да си го обясня!Извинявай,но аз не пиша тук заради теб,а по-скоро заради себе си!Никой не те задължава да вярваш или не на това което казвам!Когато пристигнеш в Монреал и толкова няма да чуеш!Ако получиш информация,то ще е от някой новобранец като мен.На по-старите бързо им идва ъкъла,че за подобна информация освен обвинения някой ден нищо повече няма да дочака,а за тази информация,която той ще ти даде на готово,той вероятно се е поборил да я изкопчи не една година!
Ай сиктир,що за "българщина" в най-лошия смисъл на думата?Хайде да видим вие като дойдете със Сашо колко полезна информация ще дадете за всеобщо ползване във форума!
Аз лично бях до тук с полезното...А вие си правете изводи от къде и от кой и как ще си търсите...И в крайна сметка като намерите дали човека който ви е помогнал поне едно мерси не заслужава...