Zaklu4vate li koli i dom?
За глобата...
Да, има глоба ако си оставиш колата с незаключена врата.
Мой приятел считаше, че колата му не си заслужава да бъде открадната и не я заключваше. Но една сутрин не успял да отвори вратата и се зачудил - оказала се заключена. А вътре на седалката имало фиш за 52 долара.
Та, аз считам, че си е препоръчително да се заключват всички врати на колата - предпазва или от кражба (донякъде), или от фиш (ако не си паркирал на забранено място)...
Даниел
Мой приятел считаше, че колата му не си заслужава да бъде открадната и не я заключваше. Но една сутрин не успял да отвори вратата и се зачудил - оказала се заключена. А вътре на седалката имало фиш за 52 долара.
Та, аз считам, че си е препоръчително да се заключват всички врати на колата - предпазва или от кражба (донякъде), или от фиш (ако не си паркирал на забранено място)...
Даниел
.
само като беше по-студено и вратите на колата залепваха , я оставих отключена , иначе ми беше странно , че тук видях бастуни за волани , нещо , което в България отдавна не съм виждала ...
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Бях писал преди на мен ми откраднаха регистрационната табела-номера,в Кебек е един и се поставя отзад/на колата/.Отивам след два дни в СААК/местния КАТ/ и казвам на госпожата -откраднали са ми номера-10д за да ви дадем нов.-ами не ви ли интерисува къде и кога е стснало,за сведение ,ако някой го използва да извърши някакво нарушение или престъпление-господине ако искате платете 10д. и ще ви дадем нов и спрях да се обяснявам.
.
ами да some може и така да е .
Само дето аз вместо такова нещо на колата си имах просто автокаско и ми е било все тая отключена ли е или заключена . Спокойствието ми струваше някой друг лев и възможността да я оставя където си поискам .
Предполагам затова миналата година като ни разбиха гаража , за да приберат колата ( отключена , за да не й чупят стъклата ) , са решили да не я вземат .
Само дето аз вместо такова нещо на колата си имах просто автокаско и ми е било все тая отключена ли е или заключена . Спокойствието ми струваше някой друг лев и възможността да я оставя където си поискам .
Предполагам затова миналата година като ни разбиха гаража , за да приберат колата ( отключена , за да не й чупят стъклата ) , са решили да не я вземат .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
:)
Vednaga go potvyrjdavam:) July kato imashe mesteniya nash poznat go globiha ej taka dokato si stoyahme na 20 metra ot kolata to4no zashtoto ne mu bila zaklju4ena vratata. Sprya si 4engidjijskata kola i mu nadraskaha fisha v byrzinata!sofiya написа:chuvala sam,che v Canada policiata moje da te globi ako ne ti e zakliuchena vratata na kolata. ne pretendiram za istinnost - tova e nepotvarden sluh
Tyj 4e ne e nepotvyrden sluh:)