Zaklu4vate li koli i dom?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Dino
Модератор

За глобата...

Мнение от Dino »

Да, има глоба ако си оставиш колата с незаключена врата.

Мой приятел считаше, че колата му не си заслужава да бъде открадната и не я заключваше. Но една сутрин не успял да отвори вратата и се зачудил - оказала се заключена. А вътре на седалката имало фиш за 52 долара.

Та, аз считам, че си е препоръчително да се заключват всички врати на колата - предпазва или от кражба (донякъде), или от фиш (ако не си паркирал на забранено място)...

Даниел
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

nai добре си създай имидж на мизерник и няма да имаш проблем :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
tochica

.

Мнение от tochica »

само като беше по-студено и вратите на колата залепваха , я оставих отключена , иначе ми беше странно , че тук видях бастуни за волани , нещо , което в България отдавна не съм виждала ...
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
bateto

Мнение от bateto »

Бях писал преди на мен ми откраднаха регистрационната табела-номера,в Кебек е един и се поставя отзад/на колата/.Отивам след два дни в СААК/местния КАТ/ и казвам на госпожата -откраднали са ми номера-10д за да ви дадем нов.-ами не ви ли интерисува къде и кога е стснало,за сведение ,ако някой го използва да извърши някакво нарушение или престъпление-господине ако искате платете 10д. и ще ви дадем нов и спрях да се обяснявам.
Аватар
some

Мнение от some »

Tochice ami sigurno ne si vizdala bastuni za volani v BG, shtoto sichki bastuni tam si darzat kolite v metalni bidonvili.
:D

narichat gi garazi i se zakluchvat s katinari, nacvakani sa nasiakade, zaprilichahme na iuznoafrikansko geto.
tochica

.

Мнение от tochica »

ами да some може и така да е .
Само дето аз вместо такова нещо на колата си имах просто автокаско и ми е било все тая отключена ли е или заключена . Спокойствието ми струваше някой друг лев и възможността да я оставя където си поискам .
Предполагам затова миналата година като ни разбиха гаража , за да приберат колата ( отключена , за да не й чупят стъклата ) , са решили да не я вземат .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

заключваме колата и къщата (на излизане, иначе нощем е отключено), но понякога сме установявали че сме забравили да го направим, или пък детето си е играло с дистанционното на колата ... и така.
carol

Мнение от carol »

Razbira se, che zakluchvam, priznavam si - nai-veche kogato ne zabravja.

Za vseki sluchai imam poiznoseni rabotni obuvki No.45 pred vratata, i razbira se tabela "beware of dog". :lol:
Аватар
balbi

:)

Мнение от balbi »

sofiya написа:chuvala sam,che v Canada policiata moje da te globi ako ne ti e zakliuchena vratata na kolata. ne pretendiram za istinnost - tova e nepotvarden sluh ;-)
Vednaga go potvyrjdavam:) July kato imashe mesteniya nash poznat go globiha ej taka dokato si stoyahme na 20 metra ot kolata to4no zashtoto ne mu bila zaklju4ena vratata. Sprya si 4engidjijskata kola i mu nadraskaha fisha v byrzinata!
Tyj 4e ne e nepotvyrden sluh:)
Заключено