Към тези които ще се връщат

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
tochica

.

Мнение от tochica »

подкрепям батето , моята идея е същата , бих искала да стана рентиер в България .
ако не , ще посъбера малко идеи в Канада , където както казва един познат каквото и да се сетиш да направиш , бъде сигурен , че някой евреин ( или китаец ) вече го е направил преди тебе .
а и виждам , че в България все още има възможности за развитие и не трябва да се обобщава , не всички са корумпирани и връзкари , аз лично в Канада видях повече връзки в някои професионални сфери .
всичко зависи от гледната точка и от височината на камбанарията .
Лично моята е , че инвестиция в Канада няма да ми е от същата търговска полза , както в България .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
bateto

Мнение от bateto »

То какво има толкова да мислиш,гледай хората какво правят и го прави,трябва само малко дупето да ти стиска.Братовчед ми се върна преди 4г. от щатите в Бг. след прекарани 6г. в Чикаго като драйвър с 200к усд.Купи 7 апартамента кеш,сега има вече 17,по вечето са купени на търг от съдебно изпълнителната служба на съда на цена 2/3 от реалната.Тогава банките не даваха заеми,но от две години от както се отпушиха и свалиха процента бизнеът му разцъфна.Не е дал и лев рушвет,просто парите носят пари и отварят врати когато са насочени в правилната посока.В момента Бг. е златна мина ,но жалко че не сме подготвени да участваме в играта.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

bateto написа:Абе успокой се и не се притеснявай за такива като мен,гледай ти как да се оправиш.Аз с 200к. най елементарното мога да си купя 10 гарсониери и да ги давам под наем и да си въртя синджирчето по цял ден,ти му мисли как ще опъваш каиша в манифактурата на някой евреин.Шъ са оправим някак си ,не сме от вчера.
e това ме кефи, да си рентиер, da si retired, да шракаш с пръсти. и аз мисля по този начин само дето таквъз сума не ми е ясно как ще събера в близките години, така че съм обречен на заточение тука :cry:
bateto

Мнение от bateto »

Като ти гледам набора няма за къде да бързаш, свърши си работата първо,след това даже и ще ни изпревариш.
Аватар
naskoflex

Мнение от naskoflex »

Момчета аз и сега си въртя синджирчето,работя когато искам,ходя си по к..... и заведения,само дето банковата ми сметка е само с 40 евро,всичко през аспуха,ама си е готино да ви кажа,не съм си лишил душата от нищо,мале кви ли к....ще ям в Канада :)
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

naskoflex написа:...мале кви ли к....ще ям в Канада :)
...големи... :D
monny

Мнение от monny »

sergarion написа:Ха-Ха-Ха :D Ама сте много смешни!Ще инвестират в България.?!?!Ама да висе чуди човек,вие хора не четете ли какво става,те почти всички ,големи и малки инвеститори са пропищяли от България,чудесното й законадателство,тъпата икономика,корупцията и ниската покупателна спосиюобност на на селението,престъпността и мафията?????!!!!!!!!!!!!!
И ми много интересно как ще правите бизнес в "дивата България"където всичко зависи от това кого познавате и колко сте бутнали или на кого сте човек,или може би си мислите че нещо се е променило,каква ЗАБЛУДА!!!
:D
една видеотека в бг се отваря с 5-10 000 може да печелиш на месец 1-2 000, един павилион за сандвичи се отваря с 2 - 5 000 печалбата може да е същата, знаеш ли колко ти е необходимо за да направиш това в канада, а на каква покупателна способност се равняват тези суми сравнено с канада
рентиерството за момента не е изгодно - цените на имотите се вдигнаха , а на наемите не същата сума може да се постигне и от депозит
BiskVitkA

Мнение от BiskVitkA »

bateto написа:Абе успокой се и не се притеснявай за такива като мен,гледай ти как да се оправиш.Аз с 200к. най елементарното мога да си купя 10 гарсониери и да ги давам под наем и да си въртя синджирчето по цял ден,ти му мисли как ще опъваш каиша в манифактурата на някой евреин.Шъ са оправим някак си ,не сме от вчера.
:haplio: :beer2: :thumbsup:

И аз искам да си ходя, ама да видим кога ще стане.....
....дано само е по-скоро и не изгния от влагата :D :wink:
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

monny,ti me razbi
Изображение
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

BiskVitkA написа:
И аз искам да си ходя, ама да видим кога ще стане.....
....дано само е по-скоро и не изгния от влагата :D :wink:
тази влага е ужаснно гадно нещо, имам чуството че развивам ревматизъм вече, раменете и коленете ме въртят :?
Joy

Мнение от Joy »

тази влага е ужаснно гадно нещо, имам чуството че развивам ревматизъм вече, раменете и коленете ме въртят
Това е от ЕГН-то. :wink: :D
huba

Мнение от huba »

JOY написа:
тази влага е ужаснно гадно нещо, имам чуството че развивам ревматизъм вече, раменете и коленете ме въртят
Това е от ЕГН-то. :wink: :D
Abe neka da vidim ako peche kolencata i ramencata niakade na Bora Bora dali EGN-to shte se obajda tolkova. :)

Изображение
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Alex_dim
Обратна връзка:

Мнение от Alex_dim »

Там за 2 седмици е добре :wink:, но иначе влажността е много по-висока отколкото в Канада, а климатът - по-трудно поносим.
huba

Мнение от huba »

Alex_dim написа:Там за 2 седмици е добре :wink:, но иначе влажността е много по-висока отколкото в Канада, а климатът - по-трудно поносим.
Prav si.V Canada klimata e number one. :D :D Gospod kat e sazdaval raia e imal za primer Canada. :D :D :beer: :beer:
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Alex_dim
Обратна връзка:

Мнение от Alex_dim »

Е, намбър уан може да не е :wink:, но аз предпочитам студено време пред жега с висока влажност, особено ако последното ще е за повече от 2 седмици.
Заключено