И засто дойдохте тук?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bateto

Мнение от bateto »

Аз пък им казвам истината ,че съм се объркал.Казвзм им ,че заплатите в Бг. са малки 200-300д. и те викат -разбирам.Аз пък им казвам,че нищо не разбират щото моята е била 2000 и еквивален на тия пари тук е да вземаш поне 5000 чисто.Тогава започват да ме гледат странно,погледът им не говори направо вика -поредният луд дошъл да става милионер. :?
todor73

Мнение от todor73 »

huba написа:Tosho, az ne govoria za spomenatite etnicheski grupi a lichno i edinstveno za sebe si.Canada ne e nito parvata darjava v koiato sam jiviala, nito shte e poslednata.A teb ako tolkova te valnuva kakvo misliat, shte ti kaja edin sectert deto ne znam sashto ne si go razbral.Pitat te ne ot ljubopitsvo a ot vejlivost(ta tova tam s pasaneto na trevata e off-topic).Taka che i ti projavi vejlivost kam tiah v otgovora. :lol: :lol: :lol:
Вярвам ти :D замисляла ли си се за несто по екстремно, примерно в Африка :D , какво ли е безгрижие, нема билове, -30 през зимата, пресегнеш се и на една ръка разстояние ... 4епка банани, ве4ер ... ритуални танци край огъня, ох... спирам 4е по4вам да се навивам и аз :lol: :lol: :lol:

Само идея ... нисто ли4но :D
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Mi lud si, ia! Ako ti e sega!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

todor73 написа:
huba написа:Tosho, az ne govoria za spomenatite etnicheski grupi a lichno i edinstveno za sebe si.Canada ne e nito parvata darjava v koiato sam jiviala, nito shte e poslednata.A teb ako tolkova te valnuva kakvo misliat, shte ti kaja edin sectert deto ne znam sashto ne si go razbral.Pitat te ne ot ljubopitsvo a ot vejlivost(ta tova tam s pasaneto na trevata e off-topic).Taka che i ti projavi vejlivost kam tiah v otgovora. :lol: :lol: :lol:
Вярвам ти :D замисляла ли си се за несто по екстремно, примерно в Африка :D , какво ли е безгрижие, нема билове, -30 през зимата, пресегнеш се и на една ръка разстояние ... 4епка банани, ве4ер ... ритуални танци край огъня, ох... спирам 4е по4вам да се навивам и аз :lol: :lol: :lol:

Само идея ... нисто ли4но :D
аз много сериозно, но вече съм женен и по-добрата половинка не иска да ме дели с лъвовете
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
huba

Мнение от huba »

Последно промяна от huba на Съб Фев 19, 2005 6:34 pm, променено общо 1 път.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
todor73

Мнение от todor73 »

Извинявай huba, сега пуснах на googleто Африка та разбрах, 4е имало и градове с сгради и хората ходели в магазини, а не седели по клоните ... лелее колко съм бил изостанал :lol: , ... ами нали авантиурата търсим, просто идеи ти дадох :D
За индианците, виж не бях се замислял, ето 4е полу4их конструктивна идея :D , за което благодаря :D
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

bateto написа:Аз пък им казвам истината ,че съм се объркал.Казвзм им ,че заплатите в Бг. са малки 200-300д. и те викат -разбирам.Аз пък им казвам,че нищо не разбират щото моята е била 2000 и еквивален на тия пари тук е да вземаш поне 5000 чисто.Тогава започват да ме гледат странно,погледът им не говори направо вика -поредният луд дошъл да става милионер. :?
I pri mene nesto takova se poluchi. V nachaloto neznaeh kakvo da otgovariam, ama posle kato se okuptih, i kato vidiah v kakvo selo sum popadnala /s risk da navleka otnovo napadki/ im otgovariam che sum jertva na turgovska reklama.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Alina

Мнение от Alina »

Тоше

последния път като ме питаха това(преди около 2 седмици) отговорих съвсем сериозно, убедително и усмихнато, леко самоиронично:

Ами защото бях глупава. :lol:(тук всички започнаха да се хилят с глас) Там отвъд океана всеки си мечтае за Америка, тук пък хората си мечтаят да посетят Европа... Ама аз наистина бях глупава. Имах илюзии, че тук едва ли не е рая. Е, вече ги нямам. И пак съм глупава, но не чак толкова. Вече не казвам че обичам нещо, което не съм опитала, видяла....

На масата имаше и една парижанка, женена за канадец от 7 години, и аз я попитах - а на теб как ти харесва тук. И тя само погледна към мъжът си, засмяха се и двамата и взе го увърта, и всички разбрахме че и на нея това и е болната тема. Но горката беше положила наистина много усилия да се слее с тълпата и натъртваше яко на кебекския акцент като говореше. Просто се опитваше да покаже съпричастност и сливане с тълпата. Язък и за сладкия френски акцент.
Alina
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Стига сте разтягали локуми - вземете най-доброто от Канада и се местете другаде, когато има възможност. И аз съм сред обръкалите се ама вегетирам някакси :D
bateto

Мнение от bateto »

Прав си Фокси,само една забележка-с вегитиране няма да стане иска се вземане.
Жена ми има една клиентка португалка ,по точно жената на португалския консул тук.Много очарователна 40г. дама прекарала последните 20 години със съпруга си в странство.Това е четвъртия континент на който живее за това време и казва ,че и е писнало да се местят от место на место на цикъла от 4г.,но казва че винаги е изживявяла болезнено раздялата с всички страни където са живли досега ,но тук след две години престой единственното и желание е останалите 2 да минат колкото се може по бързо и по бързо да забрави за тук.На нея поне парите не и липсват,странно к'во толкова не и харесва. :?
huba

Мнение от huba »

todor73 написа:Извинявай huba, сега пуснах на googleто Африка та разбрах, 4е имало и градове с сгради и хората ходели в магазини,:D
nishto ne si razbral Toshko.Gradove i sgradi ima samo v amerika i da badem po-konkretni samo v Canada. :D :D A hodeneto po magazinite e nacionalnia i sport. :)
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
foxxbatter

Мнение от foxxbatter »

Пътя е или към Европа (по-западната й част) или САЩ. Аз за вегетираневто тъй си разправям - гушкам повече пари реално от в родината ама пак не ми стигат 8) Нали трябва да се става богат и аз съм от тез лудите...
bateto

Мнение от bateto »

В САШ е истината в САШ.
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

sara написа: няма такова място под слънцето на земята, където всичко да е върха! това е добре да се осъзне!
Яяя ново пет! Това място,където всичко е върха не беше ли Канада :shock: :shock: :shock: :shock: Очилата,Сара ,розовките,не ги забравяй,като сядаш да пишеш! :D :D :D
Нищо лично !
Със здраве!!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

абе супер си е тука, само дето е хубаво час по-скоро да се махнеш :D
Заключено