Най доброто което измислихте е че Танграта имал метреса или мутреса която го издържала.

Абе той гадже не може да си хване което гадже той да черпи в заведение камо ли мутреса него да издържа.

Абе не ми е работа да се обаждам, но таксата за колеж в Кебек е 132 долара на семестър за резиденти на Кебек.Vedren написа:Ами то е написано ясно бе ЛинкоКак се изгражда кредит.Изградих си кредит
Със заем от кредитни карти, от кредитни линии, от студентски заем като всички се обслужват и се плащат на време.
В иде ли съм обяснявал как се изгражда кредит в Канада.
Кое тук не е вярно?
Линко написа:Спокойно пак са си 15 000. Ще ти кажа как. И да имаш в сметката си да кажем 5000 $ лични пари когато кандидатстваш за студентски заем хората не се заяждат а аз ги имах.. Те знаят че с тези 5000 не може да платиш такса за училище и да живееш и пак ти дават заема. Никой не очаква в сметката ти да имаш само 100 долара.А тези 15 000 от студентския заем пък станаха 9000
Заяждат се ако имаш 20 -30 -50 К.
Да ти припомня. Спора е как живя 4-ри години Танграта с 10 000 студентски заем за една година като от тези 10 000 трябва да плати такса към колежа. Ако тази такса е 4000, учебниците 1000 остават 5000 за живеене. Ето това ни разясни ти или той..
Веднага: като кебекарин, учещ в чужбина имах право САМО на заем, но не и на стипендия. Заема е от 950 кинта на месец, аз учих 24 месеца. Освен това преди това си бях купил компютър, който също се купува със заем, а не стипендия. Мисля, че имах около 29000 след като изкарах 5 семестъра в колеж за хигиенист, 2 семестъра в онлайн колеж, за нещо със счетоводство и 24 месеца университет в Щатите.Vedren написа: Пумпи като са толкова евтини таксите по 132 долара би ли обяснил как така твоя заем е по 350 на месец?
Oколо 4000/година само таксата без учебниците, компютъра и евентуална стипендия.Vedren написа:Идеята бе да разберем колко са тези такси за Университет в Квебек.
Ми не си имал - ти ако си имал нямаше да се върнеш в България да правиш колкото суинг мениджър в Макдоналдс в Албърта.Kan_Tangra написа:Къв сериозен отговор, ти откачаш ли, ве пич?!![]()
Аз не виждам ти да си сериозен първо на първо. Някакъв дърт лигльо.
Не е твоя работа откъде съм имал пари.
Твойто образование ти си го каза - не стигнало да те пуснат в Квебек, та си влязъл с измама.agent Ozo написа:Безусловно има и такива, Йетко. Но колко са те на 1000 броя имигранти-бежанци от Пакистан? Предполагам няма да намериш нито един. Образованите идват по процедури като "квалифицирани кработници" , "инвеститори" и подобни.
Да не говорим, че ти няма как да знаеш нивото на моето образование, вкл. и военното.
Остави го да гние в невежеството си, тоя смешник.pumpy написа:Веднага: като кебекарин, учещ в чужбина имах право САМО на заем, но не и на стипендия. Заема е от 950 кинта на месец, аз учих 24 месеца. Освен това преди това си бях купил компютър, който също се купува със заем, а не стипендия. Мисля, че имах около 29000 след като изкарах 5 семестъра в колеж за хигиенист, 2 семестъра в онлайн колеж, за нещо със счетоводство и 24 месеца университет в Щатите.Vedren написа: Пумпи като са толкова евтини таксите по 132 долара би ли обяснил как така твоя заем е по 350 на месец?
рапорт даден
Можеш да извадиш човека от селото, но не можеш да извадиш селото от човека. И след 20 години в Канада все същите селяни си оставате. Всички сериозни теми ги обръщате на плюене един срещу друг и фукни кой колко бил умен. То си личи- всички сте от махалата в Бяла Слатина или от някоя друга махала.Ivan1007 написа:Твойто образование ти си го каза - не стигнало да те пуснат в Квебек, та си влязъл с измама.agent Ozo написа:Безусловно има и такива, Йетко. Но колко са те на 1000 броя имигранти-бежанци от Пакистан? Предполагам няма да намериш нито един. Образованите идват по процедури като "квалифицирани кработници" , "инвеститори" и подобни.
Да не говорим, че ти няма как да знаеш нивото на моето образование, вкл. и военното.
Резултатите от всичките ти образования са важни - работата ти не изисква да имаш и средно образование, щото не можеш да разделиш на две магарета сеното
E, посмали малко, де! Ако беше така, както казваш, щеше да имаш апартамент в София и без да се беше разкарвал до Монтреал.Kan_Tangra написа: Бтв, аз и колата си купих докато бях студент. Как става това? Много просто! Не си цървул от селата като хълката at the first place.