Pavel M написа:pumpy написа:Pavel M написа:
и това ако е лайф стайл,да ви еба и лайф стайла.плащаш барака за милиони а 1/5 от живота ти минава в спане по пътищата сред газова атака от стотиците хиляди пърдящи вредни газове ламарини взети на изплащане или на дълъг и мъчителен финансов лизинг.

батка, не си разбрал бе майна. лайфстайла е да сме на място, където ти и танграта не се наоколо. Не можа ли да го схванеш това вече ?
същото важи и за мен,предполагам и за танграта който също цитираш.той може да каже.
На мен негодниците и хленчовците не ми пречат.
За мен са важни други неща, свобода, красиви момичета (от бялата раса), красива природа, красив климат, красиво море.
Да не си зависим от самолетите, за да посетиш родителите си или морето.
Да не планираш ваканциите си 2 години предварително.
Да не се мъчиш да разделиш 14 дена отпуска на 20 случая за ползване.
Да не слагаш лопата, одеала и дърва за огрев в багажника, през Април, ако случайно закъсаш в някоя арктическа буря.
Да не си приготвяш шал, шапка, ръкавици, зимни обувки, при всяко излизане, още през септември.
Да не пътуваш по 2 часа в посока, до много удобната си нискоетажна къща, направена от хартия и картон, за която си платил 2 милиона, но все се налага да ремонтираш още нещо и да плащаш още 5 цифрени суми.
Да не ти трябва гугъл транслейт, за да се разбираш с половината си съграждани/съселяни.
Ако недай Боже останеш без работа, да не те чакат 4-5к мортижи на месец сметки + чудовищни такси за пропърти, училищна такса, чистене на сняг, трева, ръжда по пожарното стълбище, покриви и не знам още какво.
Да не плащаш 200лв за телевизия и интернет.
Да не те смятат за мигрант от 3я свят.
Като вляза в кафенето с приятели, да мога да си седна и си говорим, а не да вися на опашка по 10 минути.
Като вляза в кафето, да мога да седна на диван, а не на мини дървено столче без облегалка, покрай мен на 20см да се промушват забързани и изнервени хора.
Като вляза в кафето, и поръчам кафе, да ми дадат кафе, а не някаква негърска пот и пикоч.
Като ида в болницата и си поискам скенер, специалист, операция и каквато и да е високотехнологична манипулация, не да ме изгледат като циганче марсианец, и да ми откажат, а да ме питат "Кога, сега, или тази седмица".
Ей такива, простички неща.
А дали някой като стриндера или пумпъла ще е на разстояние 1км или 10000 км, ми е все тая. Така или иначе няма да е в радиус 3 метра.