Въпроси за документите за Монреал, Квебек
Re: Въпроси за документите за Монреал, Квебек!
Честито милагро! Чудесна новина, но аз пак не разбирам - как така ще плащате визи като още не сте направили медицински?
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.
Честито! Можете ли да споделите с какви професии сте и какви нива сте изкарали на ТCFQ?
Ами нямам скенер за да сложа писмото за да го видите. Приветстват, приканват и аз лично се чудя какво да направя. От два дни съм със сертификати в ръцете и в ума ми всичко е много хаотично. Изкараните нива на TCFQ са B1/B2 и специалност здравен иснпектор
Продължителност на процедурата: 06.12.2011- 07.05.2014 год.
Честито!
Нека така леко ви минат и другите етапи от процедурата!
И дано има още хора със сертификати по пощата!!!!
Документи Виена : 11.08.2011
Интервю : 09.04.2013
Документи Нова Скотия : 4.06.2014
Баркодове : 29.08.2014
Медицински : 07.09.2015
Покани за визи: 22.09.15
Визи: 03.10.15
Интервю : 09.04.2013
Документи Нова Скотия : 4.06.2014
Баркодове : 29.08.2014
Медицински : 07.09.2015
Покани за визи: 22.09.15
Визи: 03.10.15
Благодаря hristoe77.hristoe77 написа:Честито!
- bobchentse
milagro, ако не е твърде лично, към кой вариант клоните - Кебек или САЩ?
Имаше ли някаква друга комуникация между вас и имиграционните от декември до сега (по подписа гледам датите)? Питам, понеже съм малко объркана за развоя на събитията при вас. Успех!
Имаше ли някаква друга комуникация между вас и имиграционните от декември до сега (по подписа гледам датите)? Питам, понеже съм малко объркана за развоя на събитията при вас. Успех!

Честито milagro! Внимателно си прочетете и си преведете всичките листи, които сте получили. Ако сте получили сертификати, има екземпляри, които трябва да представите при влизане в Канада. Имате и екземпляри, които трябва да пратите с останалите документи, които се изискват за Нова Скотия. Имате и разяснителни писма и рекламни брошури. Та ако сте със сертификати за селекция, преди да плащате за визите, трябва да се пратят документи до Нова Скотия, да ги разгледат и след ок, да препратят досието до визовия отдел на посолството в Букурещ, от там да пратят медицински, да се минат медицинските прегледи, да бъдат удобрени резултатите от тях и чак след това да получите покана за визи.
„Вроденият порок на капитализма е неравното разпределение на благата. Вродената добродетел на социализма е равното разпределение на лишенията.” Уинстън Чърчил
bobchentse, аз не съм объркана, а втрещенаbobchentse написа:milagro, ако не е твърде лично, към кой вариант клоните - Кебек или САЩ?

Да, има екземпляри, които трябва да запазя за мен като титуляр и екз които трябва да върна. Всичко описано по- горе е в писмото - линкове към официалния сайт за док до нова скотия и всичко описано по- горе в линкове. Ще направим така5kov написа:Честито milagro! Внимателно си прочетете и си преведете всичките листи, които сте получили. Ако сте получили сертификати, има екземпляри, които трябва да представите при влизане в Канада. Имате и екземпляри, които трябва да пратите с останалите документи, които се изискват за Нова Скотия. Имате и разяснителни писма и рекламни брошури. Та ако сте със сертификати за селекция, преди да плащате за визите, трябва да се пратят документи до Нова Скотия, да ги разгледат и след ок, да препратят досието до визовия отдел на посолството в Букурещ, от там да пратят медицински, да се минат медицинските прегледи, да бъдат удобрени резултатите от тях и чак след това да получите покана за визи.

- bobchentse
Е, ето, че се случват и чудеса понякогаmilagro написа:bobchentse, аз не съм объркана, а втрещенаКомуникацията ни е била единствено изпращане на липсващите документи и чаках писмо за включване в листа на чакащите за интервю или да кажат, че не ни бива за процедурата. Не съм писала, не съм се обаждала- нищо. И преди два дни ми дойде писмото със сертификатите

Пожелавам на Всички късмет, а с късмета идва и успехаbobchentse написа:Е, ето, че се случват и чудеса понякогаmilagro написа:bobchentse, аз не съм объркана, а втрещенаКомуникацията ни е била единствено изпращане на липсващите документи и чаках писмо за включване в листа на чакащите за интервю или да кажат, че не ни бива за процедурата. Не съм писала, не съм се обаждала- нищо. И преди два дни ми дойде писмото със сертификатите
Успех, каквото и да решите, и дай Боже вашия късмет на всички ни

Честито !
Каквото и да решите все е по-добре от България 

https://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM" onclick="window.open(this.href);return false;
Браво! Това, което Ви се е случило е страхотно! Желая Ви успех и скорошно получаване на Визите!
-
Преди пет дни изпратихме сертификатите от TCFQ,но пропуснахме да ги подпишем.Според Вас,може ли това да е проблем,и сега да ги върнат за подпис и пак да отиде 3 месеца само по куриери?
DCS 17-11-2011
VIENNE 22-11-2011
Ouverture de votre dossier-05.06.2012
TCFQ-B2,B2
Писмо за вкл.в лист за интервю-09.07.2013
Интервю-02.06.2014г-Успешно
Документи Нова Скотия-02,07,2014г.
Баркодове получени-15,09,2014г.
VIENNE 22-11-2011
Ouverture de votre dossier-05.06.2012
TCFQ-B2,B2
Писмо за вкл.в лист за интервю-09.07.2013
Интервю-02.06.2014г-Успешно
Документи Нова Скотия-02,07,2014г.
Баркодове получени-15,09,2014г.
Че къде има подпис на държалия изпита? На моя сертификат сякаш няма такова място?kristian31 написа:Преди пет дни изпратихме сертификатите от TCFQ,но пропуснахме да ги подпишем.Според Вас,може ли това да е проблем,и сега да ги върнат за подпис и пак да отиде 3 месеца само по куриери?
Seul on peut aller plus vite, mais ensemble on peut aller plus loin.
Полет - 16.06.2014 г.
Полет - 16.06.2014 г.