Шофьор на камион клас 1 на дълги разстояния 2
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Re: Шофьор на камион клас 1 на дълги разстояния 2
7 мили за галон... и си мислят това чудо да го правят електрическо 

Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- snakeplissken
- .
За тоя месец съм изгорил едни 2000 галона

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
На далавера си, повечето бензиностанции за количества над 500 литра дават безплатна баня с 2 хавлии, плюс двоен бургер за стриптийз барове от типа "12 грозни и една красива". Трябва да се чака докато се появи красивата.
Лятото пътувах до Панама с автомобил и мога само да ви се възхищавам, аз не се предавам лесно, но със сигурност не ставам за да работя тази наглед лесна, но всъщност много трудна и отговорна професия.
Наздраве!
Лятото пътувах до Панама с автомобил и мога само да ви се възхищавам, аз не се предавам лесно, но със сигурност не ставам за да работя тази наглед лесна, но всъщност много трудна и отговорна професия.
Наздраве!
- snakeplissken
- .
Малко да внеса детайли:analgin написа: ↑Вто Фев 01, 2022 10:32 pm На далавера си, повечето бензиностанции за количества над 500 литра дават безплатна баня с 2 хавлии, плюс двоен бургер за стриптийз барове от типа "12 грозни и една красива". Трябва да се чака докато се появи красивата.
Наздраве!
Ние зареждаме на Love’s , а тяхната политика е следната
- при 500 галона на месец статуса ти е Голд
- 1000 галона Платиниум
- 1500 галона Даймънд
При Даймънд статус печеля 4 точки на галон. В случая това са ми 80 долара на месец.
Банята ми е безплатна, но техни хавлии никога не ползвам, гнус ме е.
За кафе много рядко ме чарджат , все ми пускат аванта.
Тия 80 долара ги харча основно за плодове, тъй като бъргъри не ям, а и храна си приготвям за 2-3 дена. През останалото време ходя по разни мексикански караванки или ресторанти.
За мен това е работа като всяка една друга.
За много хора това са несгоди, но за мен е ок. Даже в камиона спя по-добре отколкото вкъщи на матрак за 1500 долара

Не го слушай кви ги разправа Бай Иван с гумените ботуши, той така обича да си приказва общи приказки

Наздраве!
Ти имаш ли гумени ботуши?

Мисля, че ако някой има какво да каже в тази група може да застане зад думите си като личност, а не да сипе обиди и льжи без никаква обосновка, криейки се зад псевдоним.
Бай Иван
Бай Иван
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
На път за Флорида и аз все на Love's и Pilot спирах, особенно на връщане когато влязох малко в час.
На мен ми допадна карането. 2000км на един шот вече не си ги спомням. Ако има и някакво развлечение да звучи в кабината още по-лесно.
На мен ми допадна карането. 2000км на един шот вече не си ги спомням. Ако има и някакво развлечение да звучи в кабината още по-лесно.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Ако пък можеше и да не виждаш и през деня наоколо сигурно ще е най-добре

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Какво да не виждам и през деня!?
Някъде съм казал, че не виждам през ноща ли?
Не.
Да минеш 2000 километра на един шот без да си спомняш дори за тях според мен е наказание, а не удоволствие, каквото би следвало да е пътуване не по задължение/работа.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Не си спмням защото не са ми били мъка!
Какво толкова удоволствие да ми е дългото каране. Удоволствието ми беше във Флорида и го удължих максимално за сметка на една нощ каране. Голямо чудо.
Какво толкова удоволствие да ми е дългото каране. Удоволствието ми беше във Флорида и го удължих максимално за сметка на една нощ каране. Голямо чудо.
Ами можеше и да не е дълго, ако тези 2000 километра ги беше изминал за 4 дни, примерно по 500 километра на ден, но така пък можеше да имаш време да видиш нещо повече по пътя. Ти явно си искал да видиш, колкото може по-малко и затова писах, че най-добре е щяло да бъде абсолютно нищо да не виждаш наоколо и през деня, както не си виждал през нощта.
ей един човек да ни оцени.лесна,лесна ама само аз си знам какъв уй е.ама като съм си дал гъза под наем за едните шибани кинти си го търпя.analgin написа: ↑Вто Фев 01, 2022 10:32 pm На далавера си, повечето бензиностанции за количества над 500 литра дават безплатна баня с 2 хавлии, плюс двоен бургер за стриптийз барове от типа "12 грозни и една красива". Трябва да се чака докато се появи красивата.
Наздраве!
само при мисълта ,че сега след като ни вдигнаха заплатите ако не ме мързи мога да си докарам едни чисти след таксите 7-8К на месец го изтърпявам.
не съм алчен за кинти,но ми трябват.
трябва си пребоядисам кондото на слънчака,да му сложа един климатик и да сменя бойлера,че сдаде багажа.
аве си ебало мамата.да остискам още 2 год.
баси как омекнах.две нощи карах на вятър,дъжд,мъгла,сняг,лед и сега ще ударя едно твърдо да се вдървя.
пък си мислех,че на тия години ще имам и аз джакузи и 2 манекенки като митьо пищова пък то кво.
мотика и тръстика.
ама поне по джапанки и шорти,а не по гумени ботуши и наполеонки
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Какво да гледам 4 дни по студовете. От Южна Каролина температурата падна до нулата. В Северна почна сняг. Сега пък ще ми обяснява и как трябвало да живея и какво да разглеждам.Ivan1007 написа: ↑Чет Фев 03, 2022 11:00 amАми можеше и да не е дълго, ако тези 2000 километра ги беше изминал за 4 дни, примерно по 500 километра на ден, но така пък можеше да имаш време да видиш нещо повече по пътя. Ти явно си искал да видиш, колкото може по-малко и затова писах, че най-добре е щяло да бъде абсолютно нищо да не виждаш наоколо и през деня, както не си виждал през нощта.
Спирах в Чарлстън, Савана, и Сарасота на отиване, когато беше по-топло и имах време. Доволен?
- roumensp
Трябваше да преспиш в Албърта, иначе все едно нищо не си видял.Kpetrov написа: ↑Чет Фев 03, 2022 4:51 pmКакво да гледам 4 дни по студовете. От Южна Каролина температурата падна до нулата. В Северна почна сняг. Сега пък ще ми обяснява и как трябвало да живея и какво да разглеждам.Ivan1007 написа: ↑Чет Фев 03, 2022 11:00 amАми можеше и да не е дълго, ако тези 2000 километра ги беше изминал за 4 дни, примерно по 500 километра на ден, но така пък можеше да имаш време да видиш нещо повече по пътя. Ти явно си искал да видиш, колкото може по-малко и затова писах, че най-добре е щяло да бъде абсолютно нищо да не виждаш наоколо и през деня, както не си виждал през нощта.
Спирах в Чарлстън, Савана, и Сарасота на отиване, когато беше по-топло и имах време. Доволен?
да преспи ама там без наполеонки,каска и гумени ботуши можеше да го арестуват заради неуважение към местния дрес код
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Разбрах те от първия път и затова изразих съжаление, че през деня все пак може би нещо си виждал освен асфалта.Kpetrov написа: ↑Чет Фев 03, 2022 4:51 pmКакво да гледам 4 дни по студовете. От Южна Каролина температурата падна до нулата. В Северна почна сняг. Сега пък ще ми обяснява и как трябвало да живея и какво да разглеждам.Ivan1007 написа: ↑Чет Фев 03, 2022 11:00 amАми можеше и да не е дълго, ако тези 2000 километра ги беше изминал за 4 дни, примерно по 500 километра на ден, но така пък можеше да имаш време да видиш нещо повече по пътя. Ти явно си искал да видиш, колкото може по-малко и затова писах, че най-добре е щяло да бъде абсолютно нищо да не виждаш наоколо и през деня, както не си виждал през нощта.
Не е необходимо да се нервиш - просто разбиране и съчувствие от моя страна.