MrGeek написа:Pyrelight написа:Не знам кой е Щерю
А стига бе, ти може и да не помниш повече от седмица, но форума помни достатъчно. Елементарен сърч изважда стотици резултати, ето ти само от първата страница:
Ха-ха ти май не ме разбра или просто така ти изнася?
Хубаво е, че правиш трибют на неактивен ник. Значи тя те е впечатлила и ти липсва.
Хубаво е, че пазите и архив, та разни душевно объркани да правят сърч, да четат, препрочитат и подновяват отдавна забравени и ненужни теми. А такива има много. Даже навремето тя ми разправяше за артисти с по 2 ника, дето разигравали любовен роман, говорейки си сам самички.
Интересно ми е какво работиш? Професионален заядливец по Форуми?
Сега ще ти обясня поинта си. Аз съм доста визуален. Професията ми го налага.
Като кажеш Щерю, разбираш - плешив, шкембелия чичко, със солидно окосмяване и стърчащи от носа и ушите косми, системно злоупотребяващ с алкохол.
Като кажеш Странджата разбираш съвременен балкански субект, който дави проблемите си в алкохол и избива комплекси с патриотични изстъпления. А всъщност е мъж под чехъл, който при най малкият проблем се насира в гащите.
Като кажеш Прасе....Е тук, няма как!

Джентълмен съм, сори! Тя е дама, макар че има речник на коньовичарка.

Като кажеш Geek, я гледай определението!
geek
ɡēk/Submit
nouninformal
1.an unfashionable or socially inept person.
2.
US
a carnival performer who performs wild or disgusting acts.
Та сега разбираш защо! Чиста мъжка суетност.
В добра форма съм 1.70/60 кг. С доста буйна прошарена коса , но това е ОК, поради ген и възраст.( Жена ми не харесва плешивци.

) Не пия и не обичам селяния от всякакво измерение. Не ми говори повече в женски род, и не ме наричай повече Щерю, много моля! Както и чакам без успех отговор на въпроса си зададен по-горе
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''