Напускащи Квебек (Канада)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Напускащи Квебек (Канада)

Мнение от Bistra »

myhata II написа: Ха, ама това Танграта ли бил, той един път се пребира за 6 месеца и сега пак е тръгнал да играе салсата :D
Абе щом и други са тръгнали да се пребират явно в тъбарнашко е станало голям кенеф...
Не бих казала. Такова е, каквото си го направиш. ;) :d:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
newcomer

Re: Напускащи Квебек (Канада)

Мнение от newcomer »

Bistra написа:
ablood написа:
turist написа:...
Този заядлив тон на посредствен човек, мислищ се за голям умник ми е мноооого познат. Яко си елементарен! Никой друг освен теб и Хъл не е имал такова паталогично желание за самоизтъкване. Всички си имаме комплекси за малоценност, но вие двамата сте екзоти.
Порасна ли достатъчно, да си купиш Ауди-то А8, за което раздуваше, че си узрял преди няколко години?

Подбери отговора в един пост, защото ще е последния който виждам с този ти ник!
Aха пораснал! Блажени са вярващите! :D
Ама той и да порасне, все толкова чини! Ти не разбра ли, че упорито си търси спонсор? Само че в Канада има огромен дефицит откъм балъци (респ. балъчки). Добра идея! Що не взема и аз да го шитна! :D :drinks:
P.S. Коко и Гусин Олимпиеца здраво са олабили положението. Има хора с по много никове. Не визирам само батето. Той е патологичен случай, ама явно патологията е заразна. |(
ти си голяма .вца бе драга.кога съм се покривал под различни никове.
винаги съм би 1 то 1
кат ме баннеше навремето коко слагах нов ник,ама още на втория ден си казвах кой съм
щот си държа на мойта
досега това беше най голямата обида която ми направи
аз и мижитурка,умирам ама не ставам
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Заключено