Expats living in Bulgaria

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
bateto

Мнение от bateto »

когато си прошляк в българия най лесното е да станеш българоканатец :D
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Точно така, парите за процедурата ги набираш от дървото и си готов.
То в България пари нямат само тия дето ги мързи да се катерят по дърветата.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
dartcherniat

Мнение от dartcherniat »

да не идват такива упадъчни елементи явно трябва да се разработи подходяща имигрантска програма - подобна на тази на Канада - само социал и нискоквалифицирани работи;) Ако не друго, поне да се раждат деца и да се увеличава прираста на населението.
:roll: Статията е иронична .

А иначе БГ има нужда от деца - явно трябва по-усилено да се работи по въпроса ( раждането на децата). За какво са ти чужденци . Къде сте вий родолюбци . За родината по 10 ... В БГ нали даже нямало sexual harassment...
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

peter_pan написа:
dartcherniat написа:Обаче , чужденците в БГ са станали много опасни

Помощ - чужденци!
Кулминацията беше миналия уикенд - нова пресконференция на варненската полиция, на която бяха съобщени "тревожни данни" за ръста на западноевропейските престъпници, опериращи по Черноморието. Съобщението се хареса на медиите, които няколко дни говореха за "шведските джебчии", "норвежеца взломаджия", съобщаваха за "масови измами от чужденци" и т.н.
да не идват такива упадъчни елементи явно трябва да се разработи подходяща имигрантска програма - подобна на тази на Канада - само социал и нискоквалифицирани работи;) Ако не друго, поне да се раждат деца и да се увеличава прираста на населението.
така е!
в швеция и норвегия са джебчия до джебчия и прошляк до прошляка - мизерници.
видяли са къде е най-хубаво и са тръгнали да крадат и мамят порядъчни бизнеси (като ТИМ например)
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

miteto написа:Червена Шапчице, прекалено съм млад за да ми говори нещо поздрава ти :wink: Ако умението на другарите комунистически труженици советские пилоти издига хормоналното ти ниво почти на едно сексуално такова, нека си припомним как подводницата им Курск (едно чудо на модерната техника или не баш) потъна като жертва на италианската мафия и трябваше изгнилите капиталисти да им пращат спасителна техника :lol:
А Вашата маневра по отношение на длъжниците - уау, направо се просълзих от възхищение - показахте ли им на загнилите империалисти! Ей сегинка ше си отворя още една бира от вълнение 8)
По-здрав и за Вас, товарищ Катюша
http://www.youtube.com/watch?v=yM3cJPFjL3g

Ай уърк фор майселф, което ме прави доста флексибъл, пич. Не се комплексирай. :wink: По принцип професионалните умения на мъжкарите винаги са издигали хормоналното ми ниво на почти едно сексуално такова. Ако и ти издигнеш във въздуха един "стратегически бомбардировач", първата която ще те чака долу, за да те целуне, ще съм аз. :lol:

А иначе, тук е момента да заплачеш, показах им - на няколко пъти :lol: и все още съм на линия. :lol: Ти против събиранията на вземанията ли си или си против способите. Понеже никак не съм склонна да унищожа най-демонстративно на площада новосъздадените си от нищото "стратегически бомбардировачи", оголвайки си гърба отново, така че всеки малоумник да може да се цели в него, мислейки си, че не съм в позиция. :lol: Апропо - "мъжете в черно" без съмнение са си готини типове. :wink: :lol:
Когато пускаш поздрави, предупреждавай... Единственото, което успя, е да стресираш кучето ми, което за първи път чу, че има и такъв лай. :lol: Ей ти един от мене: http://www.youtube.com/watch?v=-hWykR9y9Tg И се зареди с търпение - ред бира, ред сополи... :lol: Ако не схванеш нищо, не се притеснявай - умишлено е. :lol:

АлексАА, приемам предложението ти. Наздраве! :lol:

:D :D :D :D :D
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Joana написа:
miteto написа:Червена Шапчице, прекалено съм млад за да ми говори нещо поздрава ти :wink: Ако умението на другарите комунистически труженици советские пилоти издига хормоналното ти ниво почти на едно сексуално такова, нека си припомним как подводницата им Курск (едно чудо на модерната техника или не баш) потъна като жертва на италианската мафия и трябваше изгнилите капиталисти да им пращат спасителна техника :lol:
А Вашата маневра по отношение на длъжниците - уау, направо се просълзих от възхищение - показахте ли им на загнилите империалисти! Ей сегинка ше си отворя още една бира от вълнение 8)
По-здрав и за Вас, товарищ Катюша
http://www.youtube.com/watch?v=yM3cJPFjL3g
Ай уърк фор майселф, което ме прави доста флексибъл, пич. Не се комплексирай. :wink: По принцип професионалните умения на мъжкарите винаги са издигали хормоналното ми ниво на почти едно сексуално такова. Ако и ти издигнеш във въздуха един "стратегически бомбардировач", първата която ще те чака долу, за да те целуне, ще съм аз. :lol:

А иначе, тук е момента да заплачеш, показах им - на няколко пъти :lol: и все още съм на линия. :lol: Ти против събиранията на вземанията ли си или си против способите. Понеже никак не съм склонна да унищожа най-демонстративно на площада новосъздадените си от нищото "стратегически бомбардировачи", оголвайки си гърба отново, така че всеки малоумник да може да се цели в него, мислейки си, че не съм в позиция. :lol: Апропо - "мъжете в черно" без съмнение са си готини типове. :wink: :lol:
Когато пускаш поздрави, предупреждавай... Единственото, което успя, е да стресираш кучето ми, което за първи път чу, че има и такъв лай. :lol: Ей ти един от мене: http://www.youtube.com/watch?v=-hWykR9y9Tg И се зареди с търпение - ред бира, ред сополи... :lol: Ако не схванеш нищо, не се притеснявай - умишлено е. :lol:

АлексАА, приемам предложението ти. Наздраве! :lol:

Джоанка, единственото което разбрах от несвързаните ти писания е, че кучето ти е най-вероятно кръстоска между плъх и врабче, щом се плаши от клипове на YouTube :lol: Всички тук те аплодираме дружно за това колко си флексибъл и как не си оголваш гърба :wave:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

То не беше и нужно да разбираш всичко. :lol: Моето куче не може да бъде кръстоска между плъх и врабче (казват, че кучетата приемат чертите на стопаните си). :lol: Ей такъв ми е сладурът: http://royaltylabradors.com/images/Biting.jpg - готин. Отговаря на команди на руски. :lol: И ти праща следното послание: "Великите дела са плод на хладен ум, а не на силни чувства". :lol: Тенкс за аплодисментите, но както се казва: "айде няма нужда" и не беше такава целта. Обаче "Когато врагът те хвали, помисли къде си сбъркал", беше произнесъл един пич. :lol: Отивам да мисля... :wink:

Усмивки за теб, (свършиха ми поздравите :roll: )

"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
Странджата

Мнение от Странджата »

Не е лошо псенцето , лабрадорче :lol:
Blade

Мнение от Blade »

Забавно, но факт....
http://www.youtube.com/watch?v=uZ_u4QuiZxA
Странджата

Мнение от Странджата »

Де да беше само забавно.....
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

На мен ми харесва повече това: http://www.youtube.com/watch?v=H2VDSHkS5tU :lol:

Странджата, мисля си дали да се замисля или да ти се усмихна... :lol: Позна, страшен звяр. :lol: Айде ще ти се усмихна, пък после ще му мисля. :lol:

Усмивки за теб,
Публикувай отговор