***Подадени документи към БУКУРЕЩ до 31.12.2006***
деца над 5 г. дават урина.
деца над 11 години, или навършващи 11 години в рамките на 6 месеца от медицинските правят урина и снимка на бял дроб.
деца над 15 г. дават кръв за сифилис и спин.
въпроси, които задават на медицинския преглед.
1. операция в болница от някакъв характер..... внимавайте, прави се оглед на корема, ако имате белег трябва да докажете от какво е получен.
2. имало ли е конвулсии, припадъци, или епилепсия?
3. проблеми от нервен характер...., които изискват лечение?
4. високо кръвно? сърдечни проблеми или хроническа кашлица? болки в гърдите?
5. хронична болка във врата, ставите или гръбнака, която ви пречи да работите?
6. чести храносмилателни проблеми? киселини? колит или гастрит?
7. да сте били болни от туберкулоза? контакт с туберкулозно болни? или полова болест?
8. да сте карали хепатит от даден вид? или някой от вашето семейство?
9. проблеми с бъбреци или пикочен мехур. имате ли роднини на хемодиализа? ако някое от децата се подмокря нощем се прави втора урина, за да се установи дали проблемът не е вътрешен.
10. диабет или висока захар, или някой от семейството?
11. други заболявания, които са продължили повече от 3 седмици, имало ли е рязка загуба на теглото?
12. пристрастяване към алкохол, наркотици или други подобни?
13. вземате ли ежедневно някакъв вид лекарства?
14. някога да са ви поставяли диагноза на болен от спин или носител на ХИВ?
15. получавате ли пенсия поради медицински или психологически причини?
16. страдате ли от аутизъм, умствени проблеми, забавено развитие или други умствени проблеми, които влияят на вашата работа?
17. имало ли е лечение, медицинско или психологическо към алкохолна зависимост през последните 5 години?
18 настояща бременност? отбелязват се дати.
19. извършван ли е подобен медицински преглед пред канадските власт преди?
къде сте живяли през последните 5 години?
ако някой носи очила, нека си носи изследванията от лекаря, или рецептата с която са му изписани очилата. имайте предвид, че ще ви разберат, че с очите имате проблеми. прави се също и цветоусещане.
това са въпросите преведи от мединския формуляр, който свалих от интернет. тъй като резолюцията е много лоша, е възможно да съм допуснал грешки или пропуски в превода.
деца над 11 години, или навършващи 11 години в рамките на 6 месеца от медицинските правят урина и снимка на бял дроб.
деца над 15 г. дават кръв за сифилис и спин.
въпроси, които задават на медицинския преглед.
1. операция в болница от някакъв характер..... внимавайте, прави се оглед на корема, ако имате белег трябва да докажете от какво е получен.
2. имало ли е конвулсии, припадъци, или епилепсия?
3. проблеми от нервен характер...., които изискват лечение?
4. високо кръвно? сърдечни проблеми или хроническа кашлица? болки в гърдите?
5. хронична болка във врата, ставите или гръбнака, която ви пречи да работите?
6. чести храносмилателни проблеми? киселини? колит или гастрит?
7. да сте били болни от туберкулоза? контакт с туберкулозно болни? или полова болест?
8. да сте карали хепатит от даден вид? или някой от вашето семейство?
9. проблеми с бъбреци или пикочен мехур. имате ли роднини на хемодиализа? ако някое от децата се подмокря нощем се прави втора урина, за да се установи дали проблемът не е вътрешен.
10. диабет или висока захар, или някой от семейството?
11. други заболявания, които са продължили повече от 3 седмици, имало ли е рязка загуба на теглото?
12. пристрастяване към алкохол, наркотици или други подобни?
13. вземате ли ежедневно някакъв вид лекарства?
14. някога да са ви поставяли диагноза на болен от спин или носител на ХИВ?
15. получавате ли пенсия поради медицински или психологически причини?
16. страдате ли от аутизъм, умствени проблеми, забавено развитие или други умствени проблеми, които влияят на вашата работа?
17. имало ли е лечение, медицинско или психологическо към алкохолна зависимост през последните 5 години?
18 настояща бременност? отбелязват се дати.
19. извършван ли е подобен медицински преглед пред канадските власт преди?
къде сте живяли през последните 5 години?
ако някой носи очила, нека си носи изследванията от лекаря, или рецептата с която са му изписани очилата. имайте предвид, че ще ви разберат, че с очите имате проблеми. прави се също и цветоусещане.
това са въпросите преведи от мединския формуляр, който свалих от интернет. тъй като резолюцията е много лоша, е възможно да съм допуснал грешки или пропуски в превода.
Здравейте съфорумци,
всеки ден проверявам пощата и нищо... чудя се - докога?!
Струва ми се странно 7 дни никой не е получавал никакви документи.
Може някой в Букурещ да е в отпуск!
Изчаква ми се търпението вече. Хората пари направиха - ние тук още си чакаме.

всеки ден проверявам пощата и нищо... чудя се - докога?!
Струва ми се странно 7 дни никой не е получавал никакви документи.
Може някой в Букурещ да е в отпуск!
Изчаква ми се търпението вече. Хората пари направиха - ние тук още си чакаме.

DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
баркодове
Абе незнам кой е в отпуск, ама аз освен баркодовете чакам и едни документи, които са изпратени от Люксембург на 17 януари... Та май БГ пощите са в отпуск!!! 

На нас пък ни се затриха някъде документите изпратени до Букурещ и като ги питах дали могат да проверят дали не са ги получили, те ми отговориха ще поради намалени човешки ресурси имат една камара с невъведени документи и сега обработват документи изпратени през 11/2006 та за мойте да почакам 30 РАБОТНИ дни. Такива ми ти работи, не са май едни от най-работните
Canada 22.9.07
eli_t,
кого сте питали : пощите или служителите в Букурещ? Не разбрах кой работи с намален състав?
Май ще се окаже, че съмненията ми за отпуск са верни!!!
Ще има да почакаме, ако е така. Сега за баркодове, после за медицински.
Аз се свързах с пощаджийката и я информирах, че чакам писма от Букурещ и Виена (на моя приятел). Съветвам Ви и Вие да се свържете с вашите, за да знаят на кого да ги носят. Те не винаги са грамотни, а и не вреди едно сокче или бонбони да занесете, гледат с друго око и лично ще ви ги доставят, само да стигнат в клона на пощата....
кого сте питали : пощите или служителите в Букурещ? Не разбрах кой работи с намален състав?
Май ще се окаже, че съмненията ми за отпуск са верни!!!

Ще има да почакаме, ако е така. Сега за баркодове, после за медицински.
Аз се свързах с пощаджийката и я информирах, че чакам писма от Букурещ и Виена (на моя приятел). Съветвам Ви и Вие да се свържете с вашите, за да знаят на кого да ги носят. Те не винаги са грамотни, а и не вреди едно сокче или бонбони да занесете, гледат с друго око и лично ще ви ги доставят, само да стигнат в клона на пощата....
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
В намален състав са посолството, питахме ги и на 18 Ян и на 29 Ян все тая викат чакайте 30 дни.Някой ми каза че в там почти всички служители са ромънци и гледат да си пробутат ром. документи, а за бг не си дават зор. С пощата ги пуснахме с обр. разписка и рекламация подадохме и имаме пощ.кутия и шефката на клона ни познава, и в пощата в Ром. се обаждах- тея бяха много зле едва се разбрахме, ама накрая се примирихме - ще чакаме, май търпение му е майката 

Canada 22.9.07
Хайде да Ви е честито!!!
Почерпката ще остане след получаването на самите визи
междувпрочем - Вие ли поискахте кореспонденцията за поканата за визи да е по e-mail или това си е част от тяхната практика?

междувпрочем - Вие ли поискахте кореспонденцията за поканата за визи да е по e-mail или това си е част от тяхната практика?
1. DCS Виена - 22.07.2006 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
2. Покана за интервю - 07.09.2006 г.
3. Интервю - 24.11.2006 г. / УСПЕШНО
4. Документи Букурещ - 16.12.2006 г.
5. Медицински - 15.05.2007 г.
6. Покана за Визи - 23.07.2007 г.
7. Визи - 29.08.2007 г.
- Bily T
[quote="Jean"]Хайде да Ви е честито!!!
междувпрочем - Вие ли поискахте кореспонденцията за поканата за визи да е по e-mail или това си е част от тяхната практика?[/q
Благодаря ти Жан.
не не сме проявили такова желание, но те така са решили може би щото доста си комуникирахме по мейл последните дни и затова.

междувпрочем - Вие ли поискахте кореспонденцията за поканата за визи да е по e-mail или това си е част от тяхната практика?[/q
Благодаря ти Жан.
не не сме проявили такова желание, но те така са решили може би щото доста си комуникирахме по мейл последните дни и затова.
NO PAIN NO GAIN
Robin Hood,
аз им пратих запитване по имейла и ми отговориха следното:
Thank you for your message.
Owing to reduced staff resources over the past few months we have accumulated a backlog of files which have yet to be created in our computer system. We hope to have reduced this backlog significantly within the next four to six weeks. If you have not heard from us in 30 working days please contact us again.
Regards,
Което означава, че:
1. не се обработват в момента досиетата, или става много бавно,
2. това е служебно съобщение - дежурно - липсваше всякакво обръщение, като Мис, Мисис и т.н.
3. и означава, че пак ще им пиша, ако нищо не получа в скоро време.
аз им пратих запитване по имейла и ми отговориха следното:
Thank you for your message.
Owing to reduced staff resources over the past few months we have accumulated a backlog of files which have yet to be created in our computer system. We hope to have reduced this backlog significantly within the next four to six weeks. If you have not heard from us in 30 working days please contact us again.
Regards,
Което означава, че:
1. не се обработват в момента досиетата, или става много бавно,
2. това е служебно съобщение - дежурно - липсваше всякакво обръщение, като Мис, Мисис и т.н.
3. и означава, че пак ще им пиша, ако нищо не получа в скоро време.

Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007