Интервюта?!!?!?!?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
avve
Обратна връзка:

Мнение от avve »

12=имам ли приятели в Quebéc-желателно е да се представи декларация от приятел.за да не се лишите от въпросната 1 точка като мен
Първо хора, моля ви информирайте ме как разбирате дали са ви признали 1, 2 и ен на брой точки като аз минах интервюто и изобщо не ми стана ясно за какво ми е дала точки мадам ти Норнер!
Второ - напълно съм съгласна, че тази жена не е наясно с нашите професии и как те се вписват в стажа ни и т.н.
bis написа: Ами да ти кажа тук технолог и инж. са различни неща като за всяко си има отделен ордер. Първо се информирай преди да пишеш гневни писма за да не те сметнат съвсем за неориентиран и това да ти навреди вместо да ти помогне
тази жена - Норнер през цялото време твърдеше за мен, че мога да кандидатствам и в двата Ордена - на инженерине и на технолозите - аз съм инженер-технолог, което е тъпо! Ние и за това се спречкахме! Ще подчертая само, че моята професия е от търсените ПОД ИМЕТО: ТЕХНОЛОГ ХИМИК т.е. аз съм си за ордена на технолозите!
Абе щом може да ме пита каква е разликата м/у готвач и технолог и да не вдене веднага, а след повечко обяснения!
Savoir c'est pouvoir!
chili

Мнение от chili »

Здравейте,
Днес следобяд и ние минахме успешно интервюто.Първо малко инфо:
Кандидатстваме, като двойка без брак. Аз съм на 25г. и съм логопед, а моят приятел е на 27 и е инженер. Аз имам стаж по специалността 8 мес. и като телефонист повече от година.Приятелят ми има около 2 години стаж само по специалността. Ние бяхме за 14 часа, но малко закъсняха и ни извикаха към 14 и 10. Свършихме не по-късно от 15"15.Преводачката ни покани и Мадам ни попита дали можем да изкараме интервюто на френски. Попита ни дали имаме брак, казах и че нямаме.Тя поиска доказателство и аз и дадох договорът за наем от кабелната на мое име и на адресът на приятеля ми, който обаче не е адресът от л. му карта. Това и се стори тъпо, но продължи нататък.Много бързо и без излишни обяснения премина през всички документи.Призна ми само стажа като логопед, а на приятелят ми целия.Попита го какво е учил, какво работи и т.н.
След това какво знам за Квебек. Аз си започнах за франкофонската провинция при което тя ме прекъсна и ми каза, че това за територията, географията и населението и е ясно и го слуша всеки път.Иска нещо друго.Аз и казахр че различното е, че това е франкофонско общество, което е отворено към имигрантите.Отново обяснения. Нещо друго иска.После и казах, че в Квебек има ескимоси."Какво е това?". Обясних.Защо искате да идете в Квебек.Пак почнах с това, че сме франкофони и веднага ме прекъсна, че и това го слуша непрекъснато. Обясних и че искаме да живеем на място, където всичко е организирано и т.н. Добре.
Попита ме имам ли оферти за работа,Дадох една, която прочете подробно.Хареса и. Попита ме знам ли как мога да упражнявам професията си, Аз и отговорих какви са условията. Тя ми каза няколко пъти, че според нея е много важно да направя така, че да работя като логопед. Попита ме как съм с английския.Аз и казах две изречения и бях похвалена.
Накрая ме пита какъв според мен ще е резултатът. Аз и казах добър и тя каза - да, събирате точките и натък е ясно.
Ето няколко съвета от мен:
1.Мадам е много симпатична, но малко саркастична. Има малко по-особенно чувство за хумор, така че не мога да кажа, че е лоша.Напротив стори ми се много симпатична.
2.Работата и е да ви провокира и затова се държи дръпнато и недоверчивол Това не значи, че не ви вярва. Не и обръщайте внимание. Като ви плюе, викайте че вали дъжд и това е.
3.Усмихвайте се и бъдете себе си. Бъдете спокойни.Те искат стабилни и уравновесени хора, покажете че наистина сте такива.
Накрая Мадам пусна няколко свежи майтапа и ми подаде ръка на изпроводяк:)
Това е засег.Спокойствие му е майката. Успех на следващите!
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

Честито chili и успех по-нататък. А имаше ли и други кандидати днес и ако да-как приключиха техните интервюта, ако знаете?
Be STRONG!
borsay

hi

Мнение от borsay »

te mogat i da se bazikat s nas na intervyutata v sofiya, ama vie moge da im go varnete na intervyutata tuka za emploiquebec i za assistance-emploi/ demek socialnata pomosth/. taka che da ne vi puka, a parite deto ste gi dali po prozedurata, moze da si gi varnete ot sociala, ako ne vi se trudi, che taya duma nay ya mrazya. uchete i angliyski, kebekarite, moge i da ne im tryabva na intervyuto i da se pravyat na po-franzusi ot franzusite, ama tuka ako ne si bilingual, hubava rabota trudno sthe namerite. babichkata zlobee, zasthoto se machi da vi izvadi ot ravnovessie- tova vi e ot ozenkata za adaptivnost, dali sthe si izpusnite nervite, che kakto mi kazvaha i na mene ---tuka poveche sthe vi tryabvat. uspeh na vsichki v izbranata ot tyah possoka, samo da ne tragnete za Kampala - nyakogashnata primerna kartinka na tova kakvo e angliyski kolonializam. a, i osthe nestho za frenskiya, kolkoto i da ste na ti s nego, tuka ima nad 100 000 arabi, na koito frenskiya e kato materen, a i mnogo ot tyah sa minali prez frenski universiteti ili sa zivyali s godini tam. vaobsthe montreal e mnogo kosmopoliten grad, na mene si mi haresva
Аватар
SAVANNA
Обратна връзка:

И ние да се похвалим!!!

Мнение от SAVANNA »

Привет на всички,

дойде заветният миг, в който и ние можем да се похвалим с успешно интервю :dance: :partytime: :beer2:
В началото ще ви дам малко обща информация. Ние сме двойка без брак на 28 и 38, водеща съм аз- икономист, а приятеля ми с морска академия. Нивото на френски което бях писала е 6/7 неговото 4/5. Английския и на двамата е добър, въпреки че умишлено не парадирахме с този факт, сещате се защо.

И така, ние бяхме на 7ми от 12 часа, но влезнахме едва в 12.30ч. Оттам нататъка се започна стандартната процедура. Обясни ми какво предстои накратко и ме попита дали можем да проведем интервюто на френски. Поиска ми паспорта като за начало и този на приятеля ми, след това свидетелството за брак, аз и отговорих че не сме женени и тя се зарови в документите да провери защо така се е заблудила. До тук добре. След това започна с уточняващите въпроси къде жевеем, с кого жевеем и от кога така...
Тук е момента да вметна че тази дама изобщо не я интересува какво ниво на френски си писал, пердаши френски все едно си писал 12то ниво и си живял 10 години в Париж. Едвам и разбирах а и не ни оставяше много време за мислене. Веднага повтаря същия въпрос малко по-бавно, което още повече те спича и почва да се възмущава тихо на нашето невежество. Но какво да се направи, няма да се карам с нея че говори бързо и с Кебекски акцент. Добре че преводачката е печена и помага до колкото и е възможно, за което сърдечно и благодарим :thumbsup:
Обратно на темата с въпросите.
Мадам си върви по формулярите. Почна да сверява оригиналите на документите с преводите, и добре че съм с 3 дипломи за висше та там се позамота малко, като в същото време внимателно си пише в лаптопа и явни си сумира точките.
Очудващо за мен не ме пита почти нищо за образованието , само уточняващи въпроси за годините на завършване , въпроси на които аз отговарях само с ДА. За работата ме попита само какво работя в момента и с това се изчерпа темата. Направи сверка с трудовата книжка и това беше. Попадна и в ръцете еда препоръка за стаж като управител на ресторант. По нея ме пита само къде се намира , колко време съм работила там и това беше. Нищо повече не пита и останах с впечатление че ми го зачете, нямаше възражения по стажа.
Стигна до въпросите и за приятели в Кебек, в декларациите не бяхме посочили на там казах че имаме, тя пита защо не съм ги декларирала и аз обясних че са там от 4 месеца. Пита какво правят там , какво са работили тук и това беше. Не ни е искала никакви декларации.
Преминахме и на въпросите за Кебек, защо искаме да отидем, какво ще работя там, търсила ли съм работа ( бях разпечатала обяви но тя ме накара само да и кажа устно и не ги погледна) . Зададе ми и въпроси на английски , говоря ли го, колко време и къде съм го учила. Подобно пита и за френския. Носех и диплома за завършен курс но и нея не погледна. По всяка вероятност мадам беше гладничка, често си поглеждаше часовника , но нормално все пак беше обяд.
Подметна междувременно и приятеля ми с въпроси за работата му, в какво се състои. Той се притесни от това , че тя говори толкова бързо а тя се дрязнеше че той не може да я разбере от първия път но все някяк се оправихме. Все пак неговото ниво на френски не беше високо но нея това не я интересуваше, говореше му като за 12то ниво.
И него пита защо иска да отиде там и такива неща.

Времето явно напредна, и тя съвсем огладня :lol:
След писане и смятане се обърна към мен и избълва нещо на френски, от което аз само разбрах че става дума за точки и нещо ми се чу думата АКСЕПТЕ, ама смее ли човек да вярва на ушите си, като знам колко зле потръгнаха нещата. Тя вижда че от моя страна никаква реакция, питаме дали съм разбрала какво ми е казала , аз казвам ДА и тя пак повтаря. На мен обаче пак не ми се вярва и гледам недоверчиво, все едно ме лъже :lol: Тогава накара преводачката дали разбирам какво ми говори и аз повтарям. Вярвайте ми че чак когато видях одобрително и кимане повярвах че е истина и сме приети :haplio:
Мадам ни написа писмото за селекция, стиснахме си ръцете и ни препоръча да практикуваме повече френски.

Това беше нашата одисея приятели.
Блягодаря на всички за подкрепата , която ни оказаха, на Галин и Юлето, на Мила, Бистра и Ивка, радвам се че ви познавам готини хорица. :thumbsup:

На тези , които сега ще се явяват ще кажа само да са спокойни и без паника, като ви е писано да се обесите няма да се удавите :crossbones: !!!!!!!!!!
Просто се доверете на инстинкта си и имайте вяра!

Успех на останалите :thumbsup:
stephie
Обратна връзка:

Мнение от stephie »

Браво, SAVANNA,chili страхотни новини, ЧЕСТИТО!!!!:beer2:
Успех и по-нататък в процедурата :partytime:
Аватар
nt

Без френски явно неможе ;)

Мнение от nt »

chili написа:Здравейте,
Днес следобяд и ние минахме успешно интервюто.
Чистито chili! С вас се видяхме на живо, аз бях след вас и ... замалко НЕ МИНАХ :(, но всичко е ок, ако бях минал с това ниво на френски щеше да е исктинско чудо...

Така малко инфо:
- 32г. инжинер компютърна техника и технологии
- стаж като програмист - 7,5 г.
- Френски - гов. 2/ разбир. 3 - бях посочил 4/4 (в токова се целих :oops: )
- Анг. 6/9 бях посочил 4/6 и това си бяха единствените неточности по документите ми.

И така след насърчението на chili всичко тръгна на добре, поканихаме - не ме питаха за преводачка, а само на фрески ще е интервюто и да ли съм съгласен .. т.е. не беше стандартен въпрос, но се справих :) Опеделено мислех, че ще съм по-спокоен но уви явно си е личало понеже мадам съвсем учтиво ми каза, че вижда притеснението ми, но да се опитам да съм малко по-бърз в отговорите си... е не мисля, че беше толкова притеснение поне в началото колкото незнание .. но определено после се превърна в притеснение. Повтаряше бавно въпросите на които спирах и дори ги променяше и в края стигахме и до преводачката. Е провала ми в емационално отношение започна като обърках "apre" - какво съм правил след,а аз си мисля за какво съм пправил ПРЕДИ средното си образование ... викам си как какво основно .. но забравих и основно и само казвам учих .. тя ама вие имате прекъсване (казарма, малко бях работил).. аз не .. и се чудим и накрая преводачката въведе яснота. Накрая просто ме попита продължихте ли образованието си в университет - аз Да - Тя - ""Да, мадам" порицателно" - за което и се извиних .. но нещата си тръгнаха на долу ..
Чесно казано от този момент очаквах да минем всичко вече през преводачката, но мадам се оказа упорита и според мен това е за наше добро и продължи да ме разпъва на френски ...
Диплома за више - уплашиха ме, че никъде не пишело в преводите инжинер, но го открихме.. Провери какво точно програмирам и с учудване ме попита "а Оракъл не сте ли позлвали.. ами dbBase?" na което се позасмях, явно се е опитала да си напише домашното... :)
Бавно изчисли годините стаж и накрая се опита да ми ги ореже - първо
- 2,5 ли имате -
- но, мадам
- а, да - 3,5
- аз, пак но мадам и така докато прескочихме 5 и спря да се връща назад по трудовата книжка. Стана така понеже през няколко години съм прехвърлян от едно юридическо лице на друго, там където работя. Имах уверение, че е една фирма напрактика, но не се стигна до това. Е Опита се да ме мъчи и как така уча и работя, което като си мълчах известно време попита с преводачката дали съм разбрал, аз -да разбрах но на български ми е трудно да го обясня дори .. такава ми е програмата. Преводачката и посочи, че пише задачно, а мадам: но все пак как вечерно събота и неделя .. аз само и казах, че различно зависи от програмата и че така е у нас (и това го казах на български) .. помърмори нещо което не разбрах и се кротна.
имате ли приятел - аз да в Монреал, програмист и тя Добре дайте адреса - не ми иска уверение. И истинските мъки почнаха след: Говорите ли английски? аз да и направих глупостта да продължа свободно и бързо, което ярко контрастира с измъчените ми френски думи... и лицето и просто се промени ..
-Защо избрахте Кебек?
аз:
-ами моя много добър приятел е там със семейството си и мисля че спокойно, ще се реализирам като програмист ..
Е провокира ме:
- оставете вашия приятел.. Защо не някоя англоговоряща провинция, като се справяте толкова добре с английския .. защо си правите всичките тия трудности и услия с френски, а не отдидете с английски..
- ами приятели ми е там - и тъй като вече беше изнервена и започа да ме пита в началото на английски, а после смени на фреснки и настояваше за Кебек, защо Кебек та защо, ако моя приятел заминел? .. аз блокирах понеже ми се изпариха ималкото френски обяснения за мотиваци и Квебек а на английски ми се стори не умесно .. забавянето ми я подразни .. явно беше изморена и аз последен за деня .. и в края на краищата нищо смислено не казах. Сега ми идват хиляди неща, дори и на английски да бях по агресивен щеше да е много по-добре.
Пита ме и какво знам за Квебек .. след една две думи - бяло петно .. Разбира се твърдо продължи да ме пита на френски. Ядоса ми се и каза на френски, че не мога да я убедя така, че съм мотивиран за Кебек.. и нямало да убедя и нито един работодател там .. което го повтори и на английски. Аз си казах, че не е така. Пречи ми слабия френски, но че уча в момента. Тя твърдо настоя, че трябвало да съм по енергичен и да давам бързи отговори или да казвам, че не разбирам за да преминаваме бързо на татък. Никой работодател нямало да чака толкова. На което аз и се усмихнах. Започна активно да пише и след 5 мин ми каза на много бърз Кебекарски, нещо от което рабрах, че не ми достигат няколко точки и то поради слабия ми френски и когато покажа защитено ниво, тогава ще продължим .. или поне нещо такова... След това пита преводачката да ли има начин да се обади на семейството си .. и в обши линии приключих ме .. повтори ми за интервютата и че не съм я убедил, че ще ме вземат на работа, на което аз вече отрязах твърдо, (на английски) че за интервю за работа се отивам с различен подход и че там се говори за различни неща, но тя не се съгласи, аз казах че езика се учи и сега единсвено ме забавя с това решение. След което тя се усмихна и ми подаде ръка с нещо като "..е все пак довиждане и без лоши чувства.."

Искам да ви кажа че мадам е идеалния човек за това интервю. Определено не и се сърдя, съжалявам че не си седнах на задника и не учих по-отрано и по-задълбочено френски. Просто се опитах да мина между капките и дъжда ме отнесе ... :) Тя е идеална понеже е напълно предсказуема. Всичко е точно по документите и ако бях седнал да упражнявам още въпроси и отговори по моите документи можех да и мина и така почти без френски.. А и този начин неин на провокация не ме подразни и би имал много положителен ефект върху мен стига да можех да кажа поне мъничко от това което мисля на френски ..

Това е приятели. Искам да благодаря на всички тук за чудесните публикаци. Успех и много увереност - дори не толкова спокойствие колкото увертеност ви пожелавам :).
Ще пусна нова тема с снимка на писмото отказ понеже имам и въпроси по него.
За мен - борбата продължава! Успех на всички! :)

П.П. Малко не толкова важни детайли: облекло - сако, риза без вратовръзка .. в общи линии елегантно, но не официално.. Мадам беше с вече горе споменатата си жилетка :) Влязох към 15:25, а и когато слезете от асансьора направо влезте насреща в консулството има си чакалня .. аз постоях малко прав та затова ;)
DCS-15.5.2005
Ин-ю-8.12.2005 върнат за фр.(B1-1) до 1г
24.11.2006 атестация за Виена
19.12.06 тел. ин-ю OK
13.01.07 получ.серт за Кв-к
24.01.07 приети в Б-щ
28.04.07 баркодове
08.05.07 мед.
17.05.07 мед. OK
03.07.07 пок. за виза
28.07.07 ВИЗА
ilka

Мнение от ilka »

chestito na minalite - Savanna , chilli :)))))))))))))))
a na nt - kysmet kolega, ti si znaesh kyde ti e problema, znachi uspeshno shte go otstranish :thumbsup:
пак сме тук :-)
Аватар
tornado

Мнение от tornado »

:D :D :D :beer: :beer: :beer:
Честито Савана и от мен!!!!
Успех и за напред ти желая!
Изображение
Аватар
emoipoli

Мнение от emoipoli »

Честито и от нас и успех занапред!
[quote="chili"]
Попита ме имам ли оферти за работа,Дадох една, която прочете подробно.Хареса и. Попита ме знам ли как мога да упражнявам професията си, Аз и отговорих какви са условията. .......
Много моля за малко разяснение:
1.Кога започвате да търсите работа/работодател в Кебек - преди подаване на док. до Виена, веднага след подаването им или след като ви изпратят дата за интервю
2.Как точно процедирате - направо кандидатствате за работа по обява или правите молба за евалюейшън на дипломата пред ордера
Мисля по тоя въпрос сериозно, защото смятам(когато надявам се стигнеме дотам) да използвам и този коз. Виждам, че на доста хора им помага.....Много благодаря предварително за отговорите!
30.01.2006 DCS
20.10.2006 Date d'entrevue-УСПЕШНО!
3.11.2006 Documents Bucarest
17.01.2007 Barcodes
20.02.2007 Formulaires medicaux
09.03.2007 OK
Покана за Визи 05.04.2007
7.05.2007-ВИЗИ
12.06.2007-вече в Монреал
Аватар
emoipoli

Мнение от emoipoli »

Май нещо оплесках с цитата....извинявам се за невежеството :oops:

Та въпроса ми отгоре се отнася към "chili" и към всички други, които са използвали варианта с оферти за работа на интервюто...

:) пак благодаря предварително
30.01.2006 DCS
17.01.2007 Barcodes
09.03.2007 OK
7.05.2007-ВИЗИ
Аватар
emoipoli

Мнение от emoipoli »

Защо ли няма кой да отговори :( на тия въпроси тука горе?
30.01.2006 DCS
17.01.2007 Barcodes
09.03.2007 OK
7.05.2007-ВИЗИ
Аватар
Krassima

Мнение от Krassima »

Здравейте всички! Вчера - 12.12. минахме интервюто УСПЕШНО! :D Малко повече за нас : аз съм на 33г. мъжът ми е на 32г. и двамата сме икономисти, аз имам 7г трудов стаж като счетоводител, мъжът ми е работил в областта на търговията, сега е ръководител на компютърен център. Влязохме в 10.30, т.е. с половин час закъснение и излязохме в 12 часа. Първо, при нас имаше поне според нас някакво объркване, защото аз трябваше да съм водещия и би следвало с мен да си говори госпожата и мен да ме тормози, аз това очаквах, но...каква беше изненадата ни, когато тя каза че е решила да си говори със съпруга ми и че според нея той е водещия кандидат. От тук нататък имах половин час докато тя го тормозеше и му задаваше бързи въпроси, включително и някои не толкова логични :"Какво сте работили и учили по време на военната си служба?!?!" и той се опитваше да и отговори къде на френски, къде на български, имах време да си събера главата, да свикна с бързото и говорене, въпреки това бих казала че се разбира, дори само от някоя дума или познат израз, може да се оправите по смисъл, по-важното е да й отговорите. А тя наистина иска отговор, мен ме пита за това къде съм учила френски, какъв професионален опит имам и какво мисля да работя там. Мъжът ми го тормози за почти всичко: трудов стаж, къде ,какво, защо, включително го пита Кое според него е най-трудното във френския език? Искам да ви кажа, че аз през цялото време се обаждах, намесвах се, тя ми се караше с "водопади" от френска реч, от които схващах, че не е доволна от това че се намесвам, аз й се усмихвах, казавах й че е права, че съм съгласна, само на френски и разбира се продължавах да се меся, защото според мен трябваше да се внесат уточнения, тя пак ми се караше, аз пак й отговарях, тя упорито искаше да си говори с мъжа ми, но на няколко момента искаш или не , казвам ви, задължително е да НЕ СЕ ОСТАВЯТЕ, ТРЯБВА ЧОВЕ ДА СЕ ЗАЩИТИ, мисля че тя го прави нарочно. Например тя попита защо нямаме превод на трудовите книжки, а аз казах, че няма такова изискване след като сме представили документ от НОИ, който е издаден на база трудовите книжки, тя пак ми се скара, че не питала мен, а мъжът ми, аз и казах че сме двама и според мен няма значение кой ще й отговори, тя пак "избълва" някакво недоволство, аз пак се умихнах и така...тя беше определено по-любезна със съпруга ми, а аз си мислех, че няма какво да се губи и поисках да кажа нещо относно Квебек, до там бяхме стигнали с въпросите. С явно недоволство ми даде думата, след което пак ме прекъсна и се прехвърли на мъжа ми и то на английски. Според мен той си отговори доста добре на английски и тя явно се понамръщи, абе не й харесва да знаеш английски, това е очевидно, но си пита. След това пита защо има разлика в парите, които сме декларирали с референцията преди и сега. Обяснихме, че има разлика във валутния курс, пита ни какви заплати вземаме и как спестяваме и за другите разходи...от тук нататък започна да пише нещо в лаптопа си около 10 минути, ние си стояхме спокойно и чакахме. Обърна се към мен и избълва нов водопад от красива френска реч, от което схванах, че ни дава писмо, с което може да продължим процедурата, сертификати ще получим през януари. Каза, че съм агресивна и аз й отговорих, че издържам на стрес- "резистанс о стрес", тя се усмихна, каза че е впечатлена от френския ми, (аз мисля, че и от поведението ни като цяло ) и може да продължаваме. Направо не повярвах! Ама това е! Съвет от нас: Спокойствие, пълно спокойствие, бързо реагиране на нейното скачане от въпрос на въпрос и до последно се опитайте да я убедите, че точно вие сте най-подходящите кандидати, даже й го кажете, малко повече самочувствие и визия въобще не са излишни, даже напротив, това ще ви помогне, така ни посъветва и нашата ПРЕПОДАВАТЕЛКА ПО ФРЕНСКИ ЕЗИК, НА КОЯТО СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРИМ ЗА ПОДКРЕПАТА, ЗА БЕЗЦЕННИТЕ СЪВЕТИ И ЗА ЦЯЛАТА СЪПРИЧАСТНОСТ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ - ТАНЯ МАРКОВА А ЕТО И НЕЙНИЯ ТЕЛЕФОН, ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА МИНАТ УСПЕШНО ИНТЕРВЮТО 0898894693, ДОМ. ТЕЛ. 02/8663089!ВСЕКИ, КОЙТО СЕ ИНТЕРЕСУВА ЗА ПОДРОБНОСТИ, НЕКА ПИТА, ЩЕ СЕ ПОСТАРАЯ ДА МУ ОТГОВОРЯ, ЗАЩОТО И ИНФОРМАЦИЯТА ОТ ВСИЧКИ, МИНАЛИ ПРЕДИ НАС МНОГО НИ ПОМОГНА!ЖЕЛАЯ УСПЕХ!
ПАК ВИ КАЗВАМ- ТОВА Е ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТЕСТ И ПОВЕЧЕ ИЗПИТ, ОТКОЛКОТО ИНТЕРВЮ, НО ВИЕ ТРЯБВА ДА УСПЕЕТЕ, ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА С ДВЕ ГЛАВИ И НЕ СА ПО-КАДЪРНИ ОТ НАС!
QUI VIVRA, VERRA
Аватар
Jeeves

Мнение от Jeeves »

Евала, и още повече успехи занапред! :lol:
Аватар
grobari

Мнение от grobari »

Може ли малко повече информация за нивото на езика? Колко точки бяхте писали и двамата? Облекло? И това за непреведените трудови книжки, в крайна сметка проблем ли беше, защото ние сме в същото положение.
бъди красив труп!
Заключено