Йорко,joro написа:В България няма много енергийни ресурси като нефт, газ, затова електричеството, бензинът, парното са сравнително скъпи.Kan_Tangra написа:Вятър, ма и с бензина е същата работа.miteto написа:Дай цена за киловатчас, иначе само си правим вятър, кой каква сауна държи у тях... Аз на 28 градуса и по бански няма да мога да издържа...Kan_Tangra написа:Много ясно, че сравнявам януари с януари.
За какво ми е киловат часа, като следващите 7 дни в София е +10 градуса, а в Монреал -30?
Което ми напомня, аз в къщи държа 27-28 градуса, като спя, около 24, а в Монреал (ако не си на парно) масово хората стоят на по 23. А тук там и на по 18.
https://www.dnevnik.bg/sviat/2019/01/29 ... _editorial"
Уж в Канада е евтин, но на едното място въртиш 300км на месец, а на другото 3000.
И като теглиш чертата, уж евтино .. ама скъпо!
Аз забравям кога съм заредил. А ако си в по-малък град като Батката, забравя кога се е качил в кола сигурно.
В Канада сигурно зареждате през ден, щото 100км на ден не са майтап.
Дали България има и колко енергийни ресурси никой не знае, защото Народното Събрание по предложение на Боко Тиквата и с гласовете на ГЕРБ забрани дори проучванията за неконвенционални находища на нефт и газ.
Заради това газта, бензинът, парното и електроенергията ви ще са скъпи - щото искате рушняците чрез Газпром да ви дере кожата за газ, чрез Лукойл за бензин и нафта.
Изборът е ваш Йорки