Не е точно така! Някои професии изискват задължително приравняване, както е при медиците.myhata II написа:?Pyrelight написа:Ха! То пък трябвало някой да му отваря очите за пумиярска работа, от която местните бягат като дявол от тамян!myhata II написа:Батка, много мрачен ти бил хола, и Пумпи станал още по мрачен ...
Да де ама евала на батката, опитал се е да ти даде хляб в началото и да ти отвори очите- много рядко срещано явление в Канада, някой да ти помогне и да ти съкрати мъките за да можеш да правиш пари
Пумпъл, ма вместо да му благодариш ....
Браво бай Иване имаш каса бира от мен като се прибера в България !
![]()
![]()
Мухич, ти нещо май не разбираш! Той е зъболекар, зъ-бо-ле-кар (по срички барем вденеш)
А един зъболекар може да бъде винаги шофьор, докато един шофьор - зъболекар, точно-никога!
Инак вие си льокайте бира и си четете във вестник "Стършел" барбар с Озо, че интелектът не определял битието, белкем се почувствувате по-добре, наричайки по-можещите и по-знаещите от вас "глупаци"!![]()
O, Sancta Simplicitas!
Кой е зъболекар, как може да ми сравняваш един завършил хигиенист със зъболекар и забравяш нещо много съществено, когато кацне самолета всички сме еднакви по образование докато си изравним дипломите
Забравих че ти направо си дошла при татко и не можеш да направиш следната аналогия !
айде да ходим да си льокаме бирата, че започва поредния мач ..
Някои, както са повечето технически специалности, не изискват, ако се наемаш да работиш на по-ниска позиция, както аз го правя.
Ама тая ниска позиция (дори тя) е по-квалифицирана от шофьорската работа, демек един прост шофьор не може да я работи...
Та, я пак, каква услуга му е направил Батката, че не разбрах?

Все едно някой да ме заведе да чистя къщи и да съм му благодарна после цял живот, че ми "дал хляб в ръцете", както бяха предлагали на едни наши приятели-архитекти не'кви си там булгаристанци.