Носят болно бебе 15 км на ръце заради доктор
Re: Носят болно бебе 15 км на ръце заради доктор
Също така се разбра, че в Бг вече нямало привилегировани, което си е направо вица на месеца.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Прав си е човека, Павел, няма вече от посочените. Сега са на мода "недосегаемите" и техните "принцове".
Ето и една статийка за последните: "Принцовете" от Горна баня учат за недосегаеми.
Та тези хора си нямата нищо общо с някакви си привилигеровани, номенклатучрчици и т.н., не-е-е те са просто умни и трудолюбиви българи, които с труд и пестеливост са се замогнали. А пък заради изключителният им хуманизъм са им дали и власт в ръцете. Всичко друго е долна лъжа и инсинуации.
Ето и една статийка за последните: "Принцовете" от Горна баня учат за недосегаеми.
Та тези хора си нямата нищо общо с някакви си привилигеровани, номенклатучрчици и т.н., не-е-е те са просто умни и трудолюбиви българи, които с труд и пестеливост са се замогнали. А пък заради изключителният им хуманизъм са им дали и власт в ръцете. Всичко друго е долна лъжа и инсинуации.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Това от Михаил Белчев не съм го очаквал,много ме кефеше тоя човек.Как може да си прати детето при тия идиоти?
Що си мислите че в Канада е по различно.
Заповядайте в най скъпия квартал на Отава, Роклиф, там има няколко частни училища.
Кеф ви само за момичета, кеф ви само за момчета.
Кое от кое дете по бяло. Черни почти няма.
Елате сутрин да видите с какви коли ги карат не майката и бащата а шофьори и охранители на служба в семейството или послоството.
Разберече че на богатите и дипломатите децата не се возят в жълти автобуси и не учат в публични у-ща.
Заповядайте в най скъпия квартал на Отава, Роклиф, там има няколко частни училища.
Елате сутрин да видите с какви коли ги карат не майката и бащата а шофьори и охранители на служба в семейството или послоството.
Разберече че на богатите и дипломатите децата не се возят в жълти автобуси и не учат в публични у-ща.
Не знам дали повече ги съжалявам,отколкото ги ненавиждам.От една страна това са деца,които не растат в нормална среда,нямат приятели и са ограничени в гледната си точка.От друга страна,толкова бързо се превръщат в малки,самодоволни,надути,нахални копеленца,че не мога да ги понасям.Uspial написа:Що си мислите че в Канада е по различно.
Последно промяна от IFF на Пон Мар 15, 2010 11:10 pm, променено общо 1 път.
Аз от кои ли ще да съм ? Не се разпознавам нито между богатите, още по-малко между дипломатите, а детето ми не учи в публично училищеUspial написа: Разберече че на богатите и дипломатите децата не се возят в жълти автобуси и не учат в публични у-ща.

Познавам и други такива българи в Монреал....
Ако и не се вози на жълт бус явно си от снобите 
Познати плащат 3К за училище и имат и бус - ама явно училището е по-за простолюдието.

Познати плащат 3К за училище и имат и бус - ама явно училището е по-за простолюдието.
Не се, сутрин го кара жена ми с кола на лизинг, а вечер го взимам аз с кола на изплащанеpamelaa написа:Ако и не се вози на жълт бус явно си от снобите

И двете не са жълти, но едното е ван - относително се "доближава" до автобус .....
Това не е толкова вярно за Канада
, като решавахме в кое училище да запишем нашето постояхме с колата до две от училищата, пъблик, в центъра. Спираха и дипломатически коли, спираха и очукани ванове, слизаха всякакви цветове дечурлига
. В частно училище в Канада няма да се записваме, амбициии за политиката надявам се да няма
, а и в политиката не се влиза от първи клас само защото си улучил училището
, трябва си и определена фамилия сигурно. Надявам се детето ми да не учи между сноби а да завърже познанства с 70-те националности в училището, не се знае откъде ще изскочат връзките
, като завърши ще сме минорити така че трябва да се мисли отсега
...
ПС. Няма да го караме с нищо, училището е на 200 метра от нас
...

ПС. Няма да го караме с нищо, училището е на 200 метра от нас

Циганите - на Сатурн !
В Канада само "бели" страни ли имат посолства?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Има и черни посолства ама заплатите са им такива че не стигат за частни училища, охранители и лични шофьори за децата.
Взимат по 2000 - 3000 УСД заплата и реват като магарета че УСД паднал 1 УСД за 1.01 КАД а преди 5 години взимаха 1.50 КАД за всеки 1 УСД
Взимат по 2000 - 3000 УСД заплата и реват като магарета че УСД паднал 1 УСД за 1.01 КАД а преди 5 години взимаха 1.50 КАД за всеки 1 УСД
Да, Бе, Да!...И ние сме от тая група oт-догодина...Чакай, че сега ше дойде моя приятел IFF да ме анатемоса...poumpy написа:Аз от кои ли ще да съм ? Не се разпознавам нито между богатите, още по-малко между дипломатите, а детето ми не учи в публично училище
Познавам и други такива българи в Монреал....

- kikolilokiko
aз каква тема пуснах, вие пак до вашата си я докарахте....
позирането и пишкомеренето не ви ли омръзва понякога поне ей така за разнообразие?!?!
позирането и пишкомеренето не ви ли омръзва понякога поне ей така за разнообразие?!?!
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Хехехе, разmера е винаги от значение!
Който твърди друго значи си криви душата!

Който твърди друго значи си криви душата!

В Монреал работех в една фабрика, тоест кетъринг компания, която снабдява и VIA Rail. Та една нощ си работя аз и идва при мен супервайзорът ми и ми казва: " Иво тези колички не са на Виа - виж, че са различен цвят...." Аз се оглеждам и знам много добре, че той се бъзика, заото от големия размер колички, по това време имахме два цвята. Затова учерено му отговарям, без да се замисля: " Цветът няма значение, размера има". Той съвсем невинно ме попитва : "какво каза" и аз съответно без да се замислям повторих същото твърдение на висок глас. В този момент ми се наложи да спра поточната линия, защото всички започнаха да се хилят и спряха да работят. Разбира се и аз се разсмях и се замислих, колко наивно говоря английскиkikolilokiko написа:aз каква тема пуснах, вие пак до вашата си я докарахте....