Те баровците са в Белият камък, a не в New YестминистъраCFS 801 написа:Да не ти дреме,правиш един милион и се местиш в Ню Уест при баровците от форума.

Буби я ако имаш комший ги изгони и идвам да ти стана комшийка, и ще си пием кафе от новата ми машинаBubi написа:Ами ти и така можеш да се гръмнеш, не виждам какво ти пречи. И какво се хвалиш с къщата, дето си я купил съседа ти, похвали се с твоята, дето си я купил ти в най-престижния квартал. То българите винаги са си били сноби и такива ще си останат. А относно снимките, много избирателно са подбрани - най-хубавите места от едното място и най-грозните от другото. Аз ако се поразровя може и да намеря снимките на просяците със зурлите по носа, които направих в КДН.
Всеки си има предпочитания и различни виждания за хубаво и грозно, за приятно и неприятно. Аз живеех до преди 10 дни на едно много оживено кръстовище в Монреал, абсолютно всичко ми беше близо и аз много си харесвах мястото. В момента живея на 1 минута от един много голям парк в Лавал и мога да ви кажа, че е абсолютно спокойно и тихо място. Естествено, че не мога да си позволя да си купя къща в Монреал, но мога да си позволя да си купя в Лавал и съм на 2 минути до Монреал. И си се прибирам в моята си къща и не ми се налага да търпя разни отгоре и отдолу, да им слушам музиката и т.н., както и да отгатвам какво готвят съседите.
На вас като не ви харесва Лавал, стойте си в КДН цял живот под наем. И съм почти сигурна, че повечето от вас са дошли от много по-забутани села преди година-две и настанявайки се тук в КДН са станали "голямата работа".
Това личен опит ли споделяшHullman написа:Прав е Аблод и той като Хълман ви казва идете в хубав квартал ( примерно в квартала на прайм министъра, при дипломатите ) и се наслаждавайте на живота а вие все в тоя КДН се завирате после защо не ви харесвала Канада.![]()
Хълман потвърждава че в мола на КДН съотношението бели срещу чалми, шриланковци, бангладешци е 1: 20. Ако попаднеш там ще се чудиш в Канада ли си или в Шри Ланка.
Хълман винаги е искал да докара повече нови имигранти в хубавия квартал, да ви направи бизнесмени, да ви вдъхне увереност че и вие можете да успеете в Канада ама на вас все социали, детски градини по 7 $ на ден и евтини квартири ви се искат.
Е не става хем бизнесмен да си , хем до прайм министъра да живееш но в същото време социал да взимаш, квартирата да е евтина и да няма шриланковци наоколо.
danielle написа:Aми изглежда, че е от личен опит. След като си се зaразпитал, що не вземеш и ти да споделиш как е в Белия камаk... става ли за живеене или е с преобладаващо тракащи кокаляци :crossbones:Sunny boy написа: Това личен опит ли споделяш![]()