Още ли си харесвате емигрантския квартал?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
danielle

Мнение от danielle »

CFS 801 написа:Да не ти дреме,правиш един милион и се местиш в Ню Уест при баровците от форума. :wink:
Те баровците са в Белият камък, a не в New Yестминистъра :wink: Ама, за там искат 5 милиона... един няма я оправи. :lol:
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

Ами аз съм там, при баровците в Ню Уест :rotfl: :rotfl: :rotfl:

И съм Бука, а не Буца :lol:

Най-големите баровци май са в Anmore, такива палати видях там, че даже бяха и бетонни някои от къщите/палатите.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Извинявай,без да искам съм те прекръстил.Събирай кинтите и бягай при баровците. :wink:
Caramel

Мнение от Caramel »

А какво ще кажете за Ласал.Той към кои квартали спада.
Аватар
mima++

Мнение от mima++ »

Bubi написа:Ами ти и така можеш да се гръмнеш, не виждам какво ти пречи. И какво се хвалиш с къщата, дето си я купил съседа ти, похвали се с твоята, дето си я купил ти в най-престижния квартал. То българите винаги са си били сноби и такива ще си останат. А относно снимките, много избирателно са подбрани - най-хубавите места от едното място и най-грозните от другото. Аз ако се поразровя може и да намеря снимките на просяците със зурлите по носа, които направих в КДН.
Всеки си има предпочитания и различни виждания за хубаво и грозно, за приятно и неприятно. Аз живеех до преди 10 дни на едно много оживено кръстовище в Монреал, абсолютно всичко ми беше близо и аз много си харесвах мястото. В момента живея на 1 минута от един много голям парк в Лавал и мога да ви кажа, че е абсолютно спокойно и тихо място. Естествено, че не мога да си позволя да си купя къща в Монреал, но мога да си позволя да си купя в Лавал и съм на 2 минути до Монреал. И си се прибирам в моята си къща и не ми се налага да търпя разни отгоре и отдолу, да им слушам музиката и т.н., както и да отгатвам какво готвят съседите.
На вас като не ви харесва Лавал, стойте си в КДН цял живот под наем. И съм почти сигурна, че повечето от вас са дошли от много по-забутани села преди година-две и настанявайки се тук в КДН са станали "голямата работа".
Буби я ако имаш комший ги изгони и идвам да ти стана комшийка, и ще си пием кафе от новата ми машина :wink: :lol:
Hullman

Мнение от Hullman »

Прав е Аблод и той като Хълман ви казва идете в хубав квартал ( примерно в квартала на прайм министъра, при дипломатите ) и се наслаждавайте на живота а вие все в тоя КДН се завирате после защо не ви харесвала Канада.:)
Хълман потвърждава че в мола на КДН съотношението бели срещу чалми, шриланковци, бангладешци е 1: 20. Ако попаднеш там ще се чудиш в Канада ли си или в Шри Ланка.

Хълман винаги е искал да докара повече нови имигранти в хубавия квартал, да ви направи бизнесмени, да ви вдъхне увереност че и вие можете да успеете в Канада ама на вас все социали, детски градини по 7 $ на ден и евтини квартири ви се искат.
Е не става хем бизнесмен да си , хем до прайм министъра да живееш но в същото време социал да взимаш, квартирата да е евтина и да няма шриланковци наоколо.:)
Последно промяна от Anonymous на Чет Окт 09, 2008 4:08 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Мдааа... На първия ден след пристигането ни разходиха из този мол и бях втрещен. Къде по дяволите попаднах? Това ли е канада? Когато после отидохме да пазаруваме в отсрещното Maxi жената се разрева. :shock:
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

Hullman написа:Прав е Аблод и той като Хълман ви казва идете в хубав квартал ( примерно в квартала на прайм министъра, при дипломатите ) и се наслаждавайте на живота а вие все в тоя КДН се завирате после защо не ви харесвала Канада.:)
Хълман потвърждава че в мола на КДН съотношението бели срещу чалми, шриланковци, бангладешци е 1: 20. Ако попаднеш там ще се чудиш в Канада ли си или в Шри Ланка.

Хълман винаги е искал да докара повече нови имигранти в хубавия квартал, да ви направи бизнесмени, да ви вдъхне увереност че и вие можете да успеете в Канада ама на вас все социали, детски градини по 7 $ на ден и евтини квартири ви се искат.
Е не става хем бизнесмен да си , хем до прайм министъра да живееш но в същото време социал да взимаш, квартирата да е евтина и да няма шриланковци наоколо.:)
Това личен опит ли споделяш :lol: :wink:
danielle

Мнение от danielle »

Sunny boy написа: Това личен опит ли споделяш :lol: :wink:
Aми изглежда, че е от личен опит. След като си се зaразпитал, що не вземеш и ти да споделиш как е в Белия камаk... става ли за живеене или е с преобладаващо тракащи кокаляци :crossbones: :lol:
lilian100

Мнение от lilian100 »

Кой пък реши, че Лавал е хубав квартал? Първо Лавал не е квартал, а град. Второ, както и в Лавал, така и в КДН има и хубави, и лoши райони. Разликата е в това, че най-хубавите части на КДН са много по-престижни, скъпи и уредени от най-хубавите части на Лавал. Освен това не се намират през девет гори в десета от центъра на Монтреал.
Който иска да се прави на баровец, няма защо да се мести на къра в Лавал. Просто трябва да плати малко повече и да отиде да живее в горната част на КДН, около Ораторията и Университета - там са едни от най-хубавите райони изобщо в Монтреал.
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

danielle написа:
Sunny boy написа: Това личен опит ли споделяш :lol: :wink:
Aми изглежда, че е от личен опит. След като си се зaразпитал, що не вземеш и ти да споделиш как е в Белия камаk... става ли за живеене или е с преобладаващо тракащи кокаляци :crossbones: :lol:

Стой си на болната улица :wink: при Слави Жицата и кака ЗдраФка :lol:
danielle

Мнение от danielle »

Sunny boy написа: Стой си на болната улица :wink: при Слави Жицата и кака ЗдраФка :lol:
Какво долавям, нотка раздразнение ли? :lol:
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

danielle написа:
Sunny boy написа: Стой си на болната улица :wink: при Слави Жицата и кака ЗдраФка :lol:
Какво долавям, нотка раздразнение ли? :lol:
Не бе.Дъх на бадеми :lol: :lol: :lol:
danielle

Мнение от danielle »

Sunny boy написа:
Не бе. Дъх на бадеми :lol: :lol: :lol:
tasty... :beer:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

То като ви чете човек тук, гражденете, софиенците де, да не смее да си помисли в какви "баровски" квартали сте живели у градо: Младост (Младост 101 - с изглед към морето), Люлин, Дружба, Надежда, Обеля, Красно селно, Крас"т"на поляна, Мотописта, Стрелбище, Модерни предградия, Западен парк, Иван Вазов, Захарна фабрика, Орландовци (оле!) ...

Разбира се, о центъро на София: Връбница, Изток, Изгрев, на Попа, на Раковска, Лозенец, Сердика, Подуяне, Гео Милев, Мусагеница, на Витошка или на Пете кюшета ...

Може би някой да е слезъл от други села и градове, там кварталите са още по-баровски! В селата има и расова чистота!

Българите сме арийци :lol: :lol:
Последно промяна от krimon на Чет Окт 09, 2008 10:18 pm, променено общо 2 пъти.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Заключено