Кандидат емигранти от Великотърновския регион
ей, пак заформихме голям купон снощи,отпразнувахме успешното интервю на Милен 73 и следващата среща ще е при тях в Свищов, да направим още една фиеста на тяхна територия и ще приключим сбирките за 2008 г, да ЗАПОЧНЕМ новата година и тя да бъде още по успешна за всички нас, Влади новини от щъркела има ли? 

Благодарско на всички за пожеланията и се радвам, че споделят радостта ни. Както каза Denzel - Даниел се казва и е висок 52 сантима, и тежи цели 2890 грама. Така като го гледам има фигура на спасител на плажа
. Ще ми помага да ги вадим удавниците
. Олекна ни че всичко мина нормално и вече може да се съсредоточим в процедурата, но преди това... По една бирица, а?

Да сте живи и здрави цялото семейство!!! Дани и Габи да ви радват, да ви слушат и с много късмет да се реализират като личности!!! А третото отвъд Океана... 

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Ехоооо. Има ли кандидат-емигранти от Великотърновска област? Компанията, ако имате желание и възможност пишете във форума да направим една сбирка запоследно през тази година. Ако и нямате възражения да е във Велико Търново - грешка нямате
Даже ми се върти в главата една Мама мия -2
Но за да се получи се обадете да запазя места от по-рано, че все пак празници идват и не се знае. Дерзайте!
П.П. За събота 20.12.2008 година става дума към 18.30-19.00 часа

П.П. За събота 20.12.2008 година става дума към 18.30-19.00 часа

Явно всички имате ангажименти, така че освен да ви пожелаем весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници друго не ни остава. А за догодина с нови сили напред и дано да е още по-успешна от отминаващата 2008 година. Наздраве на всички :beer2: и весели празници :partysmiley: :partytime: :tuut:
:haplio: 

Весела коледа и щастлива Нова година на всички кандидат имигранти!Искам да ви пожелая здраве, защото то е най-важното, Късмет , защото без него неможе и успехи за напред в процедурата! Дано Новата година ни донесе мечтаното и търсеното от всеки един от нас !
Ще вдигнем специална наздравица в Новогодишната нощ за всеки един от вас!
Ще вдигнем специална наздравица в Новогодишната нощ за всеки един от вас!

Весело и приятно изкарване на предстоящите празници на всички съмишленици или "побратими по съдба", както аз обичам да ви наричам и надявам се да нямате нищо против?! От името на цялото си семейство ви пожелавам на всички много, много сибирско здраве, еврейско благополучие, циганска любов и щастие във всяко едно от сърцата ви. Дано през новата 2009 г. и на нашата улица да изгрее слънце и се осъществи по най-добрия начин съкровената за всеки от нас "Задокеанска мечта"!!! javascript:emoticon(':beer2:')
Честита Коледа на всички! Надявам се да сте слушали достатъчно и всички да сте получили своите подаръци?! Пожелавам ви весело посрещане на празниците и дано през следващата 2009 г. Дядо Коледа ни донесе подаръците в Монреал, а ние да сме там, за да ги получим!

:partysmiley: Честита Нова година на всички побратими!!!
Дано Новата година се окаже ползотворна за всички ни относно съкровената мечта за емиграция отвъд Океана!!! За кои по-рано, за кои по-късно, но да е през настоящата 2009 г. Много здраве, радост, щастие, любов и късмет. Късмет е необходим за всичко това. "Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет" - е казал народа. Да се сбъднат мечтите ни! Наздраве на всички! :beer2: :drink: :partytime: :partysmiley: :tuut:
Дано Новата година се окаже ползотворна за всички ни относно съкровената мечта за емиграция отвъд Океана!!! За кои по-рано, за кои по-късно, но да е през настоящата 2009 г. Много здраве, радост, щастие, любов и късмет. Късмет е необходим за всичко това. "Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет" - е казал народа. Да се сбъднат мечтите ни! Наздраве на всички! :beer2: :drink: :partytime: :partysmiley: :tuut: