Кандидат емигранти от Великотърновския регион

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
saimans

Мнение от saimans »

ей, пак заформихме голям купон снощи,отпразнувахме успешното интервю на Милен 73 и следващата среща ще е при тях в Свищов, да направим още една фиеста на тяхна територия и ще приключим сбирките за 2008 г, да ЗАПОЧНЕМ новата година и тя да бъде още по успешна за всички нас, Влади новини от щъркела има ли? :)
denzel

Мнение от denzel »

Ей страхотно беше,наистина......хубави хора на хубаво място.....Че и повод имаше...... :lol: :lol: :lol:
Айде другата седмица пак ще се почерпим,дано тоя път Влади да има щастлив повод........ :beer: :beer: :beer:
:wink: :wink: :wink:
Dum spiro spero!
denzel

Мнение от denzel »

Ей,дружина!......Пак имаме повод за почерпка!Влади стана татко.....Тоя път мъжко!Даниел се казва!Току що се обади!Айде всичко да е по живо по здраво!И да почерпи тоз наш съмишленик! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Dum spiro spero!
saimans

Мнение от saimans »

ей това се казва новина! Честито на Влади и неговата съпруга, да са живи и здрави и с много любов да си отгледат дъщерята и сина! :beer:
milen73

Мнение от milen73 »

Да ви е живо и здраво детенцето Влади!!
DCS- 02.07.2008
Accuse - 11.07.2008
Покана за интервю - 10.10.2008
Интервю -2.12.2008, 11.00 h- успешно!
DCS Bucarest- 12.12.2008
Баркодове- 19.01.2009
Медицински -26.01.2009
Направени медицински-16.03.2009
Покана за визи- 13.08.2009
Визи- 03.09.2009
Vladislav

Мнение от Vladislav »

Благодарско на всички за пожеланията и се радвам, че споделят радостта ни. Както каза Denzel - Даниел се казва и е висок 52 сантима, и тежи цели 2890 грама. Така като го гледам има фигура на спасител на плажа :D . Ще ми помага да ги вадим удавниците :D . Олекна ни че всичко мина нормално и вече може да се съсредоточим в процедурата, но преди това... По една бирица, а? :beer: :D
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Да сте живи и здрави цялото семейство!!! Дани и Габи да ви радват, да ви слушат и с много късмет да се реализират като личности!!! А третото отвъд Океана... :wink:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Vladislav

Мнение от Vladislav »

Ехоооо. Има ли кандидат-емигранти от Великотърновска област? Компанията, ако имате желание и възможност пишете във форума да направим една сбирка запоследно през тази година. Ако и нямате възражения да е във Велико Търново - грешка нямате :) Даже ми се върти в главата една Мама мия -2 :) Но за да се получи се обадете да запазя места от по-рано, че все пак празници идват и не се знае. Дерзайте!
П.П. За събота 20.12.2008 година става дума към 18.30-19.00 часа ;)
Vladislav

Мнение от Vladislav »

Явно всички имате ангажименти, така че освен да ви пожелаем весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници друго не ни остава. А за догодина с нови сили напред и дано да е още по-успешна от отминаващата 2008 година. Наздраве на всички :beer2: и весели празници :partysmiley: :partytime: :tuut: :king: :wave: :haplio: :dance:
saimans

Мнение от saimans »

Весела коледа и щастлива Нова година на всички кандидат имигранти!Искам да ви пожелая здраве, защото то е най-важното, Късмет , защото без него неможе и успехи за напред в процедурата! Дано Новата година ни донесе мечтаното и търсеното от всеки един от нас !

Ще вдигнем специална наздравица в Новогодишната нощ за всеки един от вас! :beer:
denzel

Мнение от denzel »

Ей ,народе то до Новата има 10-ина дни,можем да се видим....И все пак ако не стане, на всички желаем Здраве и Късмет!И нека мечтите се сбъднат!
Апропо-Ний с мадам снощи направихме един"Камък"....на биричка и мезенце! :beer: :beer: :beer: :D :D :D
Dum spiro spero!
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Весело и приятно изкарване на предстоящите празници на всички съмишленици или "побратими по съдба", както аз обичам да ви наричам и надявам се да нямате нищо против?! От името на цялото си семейство ви пожелавам на всички много, много сибирско здраве, еврейско благополучие, циганска любов и щастие във всяко едно от сърцата ви. Дано през новата 2009 г. и на нашата улица да изгрее слънце и се осъществи по най-добрия начин съкровената за всеки от нас "Задокеанска мечта"!!! javascript:emoticon(':beer2:')
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

Честита Коледа на всички! Надявам се да сте слушали достатъчно и всички да сте получили своите подаръци?! Пожелавам ви весело посрещане на празниците и дано през следващата 2009 г. Дядо Коледа ни донесе подаръците в Монреал, а ние да сме там, за да ги получим! :wink: :D :beer: :wave: :wave2:
Аватар
ivalin

Мнение от ivalin »

:partysmiley: Честита Нова година на всички побратими!!!
Дано Новата година се окаже ползотворна за всички ни относно съкровената мечта за емиграция отвъд Океана!!! За кои по-рано, за кои по-късно, но да е през настоящата 2009 г. Много здраве, радост, щастие, любов и късмет. Късмет е необходим за всичко това. "Роди ме мамо с късмет, пък ме хвърли на смет" - е казал народа. Да се сбъднат мечтите ни! Наздраве на всички! :beer2: :drink: :partytime: :partysmiley: :tuut: :thumbsup:
saimans

Мнение от saimans »

Честита 2009 г и от нас! Желаем на всички здраве и късмет! :beer:
Публикувай отговор