Защо избрахме емиграцията в Канада?
тази година Квебек е на първо място в световния гидовник на Нешанъл жеографик с велоалеите си (километраж, разнообразие и качество), при това най-дългия в цяла Северна Америка7George написа:emodonkov, и в това си предположение не си достатъчно добър... В Калгари примерно има над 635 км велоалеи.emodonkov написа: Доколкото знам, май няма много велосипедни алеи в Канада, нека да кажат канадците, ама ако мислиш да караш колело там ще трябва да му сложиш 2 ски отстрани, а на задното колело едни лопатки между спиците да загребва сняг. Може и да му впрегнеш няколко хъскита да го теглят, тъкмо да се потиш по-малко зимата.
Да не говорим, че и в повечето провинциални и национални паркове също има доста велотрасета. Хората си носят байковете по колите и ходят да карат на природа и чист въздух. И аз го правя, когато мога...![]()
http://farm2.static.flickr.com/1261/536 ... e56a_b.jpg
http://www.routeverte.com/rv/
може да звучи комично и цинично, но е вярноbateto написа:няма да изпадам в подробности и да ви правя разбор на душевните ви полюции ,обаче не мога да се стърпя да не ви задам въпроса:
-Защо точно избрахте Канада.Колко време живяхте в тази прекрасна страна за да я опознаете и да решите ,че това е точно вашата страна.
Доколкото разбирам не можете да ми дадете точен отговор на въпроса ,ама и как да стане след като кракът ви не е стъпвал тук,само чули ,недочули,но въпреки всичко ще ми е интересно ,ако отговорите.
Та така ,в България нещо не ви изнася и търсите нещо ново ,но защо това ново трябва да е Канада ,а не Зимбабве например.
честно казано ми се струва ,че ще сте поредните измамени камилчета и леководолази,даже и няма да рзаберем кога сте се измели от тук![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и това е вярноbp_de написа: нови мераклии
Емиграцията не нещо друго освен замяна на едни проблеми с други проблеми.И ако човек се почувства по добре при тая смяна -ок.
Но при мнозинството не става точно така.
И понеже надеждата умира последна - има и преместване от 1 място на друго с надеждата че на другото място ще е по добре
на ваше място бих отишъл в германиянови мераклии написа:
Пак за пример - брат ми живее в Германия от 91-ва година
е да отидат в германия ,ама първо трябва да знаят немския и да обаждат на английски що годе,после трябва да имат знания и умения да правят нещо.ти кво ги мислиш новите мераклии,че нямат инфо за германия ли,ама не им изнася щото не могат да се котират там с багажа който имат в запас ,заради това канада е алтернативата,хващаш самолета гепиш уелфера и щракаш с пръсти.
е всъщност не знам ситуацията им ,а не ми е и работа да знам ,може пък хората да са заблудени от дългото четене на този форум за да са си набелязали имиграция Точно в канада.
е всъщност не знам ситуацията им ,а не ми е и работа да знам ,може пък хората да са заблудени от дългото четене на този форум за да са си набелязали имиграция Точно в канада.

-
- Обратна връзка:
мисля, че много хора не знаят отговора на този въпрос дори след като се озоват в каната и там започват да си го задават отново и отново - някои неща трябва да са ясни:
1. Канада е държава в Северна Америка, която е нещо средно между Англия и САЩ - дори и английския там е компромис между Американ и Бритиш
2. Има разлики в различните провинции, но като цяло имигранта трябва да отиде в големия град като начало, където работа бол
3. Големите градове са често мръсни и най-вече големи - всички приятни и неприятни неща на град като София могат да се видят в Монреал и Торонто, може би повече неприятни отколкото приятни
4. Имигранта е имигрант - т.е. човек решил да живее в една държава в която започва от 0
5. Много е вероятно да има всякакви проблеми в началото, които са свързани най-вече с това, че не знае точно къде отива и не се е осведомил предварително
6. Българина специално избира Канада защото според мен:
- не си дава сметка, че все пак ще бъде на 10 000 км от БГ и няма да може да се прибира в БГ често
- защото в стремежа си да избяга от БГ, си избира една по-далечна дестинация
- защото не вярва на многото върнали се и е убеден, че трябва да пробва лично сам, и е прав за това; все пак от многото отишли в Канада, някои остават
- защото си спомня една много стара песен на Т. Колев, само дето не си спомня че изпълнителя на песента избяга панически от поста консул в тази държава
1. Канада е държава в Северна Америка, която е нещо средно между Англия и САЩ - дори и английския там е компромис между Американ и Бритиш
2. Има разлики в различните провинции, но като цяло имигранта трябва да отиде в големия град като начало, където работа бол
3. Големите градове са често мръсни и най-вече големи - всички приятни и неприятни неща на град като София могат да се видят в Монреал и Торонто, може би повече неприятни отколкото приятни
4. Имигранта е имигрант - т.е. човек решил да живее в една държава в която започва от 0
5. Много е вероятно да има всякакви проблеми в началото, които са свързани най-вече с това, че не знае точно къде отива и не се е осведомил предварително
6. Българина специално избира Канада защото според мен:
- не си дава сметка, че все пак ще бъде на 10 000 км от БГ и няма да може да се прибира в БГ често
- защото в стремежа си да избяга от БГ, си избира една по-далечна дестинация
- защото не вярва на многото върнали се и е убеден, че трябва да пробва лично сам, и е прав за това; все пак от многото отишли в Канада, някои остават
- защото си спомня една много стара песен на Т. Колев, само дето не си спомня че изпълнителя на песента избяга панически от поста консул в тази държава
точно така мисля по въпроса:)
Re: Защо избрахме емиграцията в Канада?
леле ако знаеш какви глупости пишешнови мераклии написа:.............. – децата са приоритет на държавата и има грижа за тях, няма масово беззаконие по улиците и ако искат да се развиват и имат мозък вървят напред, ...............!
така всички казваме, но никога не си даваме сметка как точно ще ни е трудно, само си знаем че ще е гадно и се надяваме да е за малконови мераклии написа:.............. Знам, че първите години в Канада ще е трудно, .............. !
ти какво точно мислиш че ще ти е трудно
това можеш да го кажеш едва когато си дошъл,нови мераклии написа:.............. Аз прецених, че за нас най-доброто място за емиграция е Канада, защото страната е тиха, спокойна, има възможности за развитие и съм сигурна, че там със същите усилия които полагаме, тук ще постигнем много повече. !
със сигурност не е истина
мога да ти обясня и теоритично и практично защо в България може да постигнеш повече
-
Може ли аз да ти отговоря, може ли, може ли, може лиVeliko написа:Мони, ай сеа ни обЕсни тИоритично и практично защо в България можеш да постигнеш повече. И защо аджеба си още в Торонто, а не в София или например в супер процъфтяващия китен БГ град Дупница.

Защото е мрънкач, затова.

If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
-