mama_kenga написа:Моля авторът да си поправи заглавието. Пише се "пенсийо" - ох, че трудно това "Й", как не се научихте кога се пише.

Иначе по темата или по-скоро по отклонението от темата: аз нямам проблем с парите... стига да ги имам!

mama_kenga написа:Моля авторът да си поправи заглавието. Пише се "пенсийо" - ох, че трудно това "Й", как не се научихте кога се пише.
Êúùà ìîæåø äà ñè êóïèø è ñëåä 10 ãîäèíè íà Ñîöèàë, êàòî êðåäèòíàòà òè èñòîðèÿ ìîæå äà áúäå À+++stoyan написа:Àõà è ïîíåæå ñúì îò 6ìåñ. â Êàíàòà êàê ÷îâåê ðàáîòåù íà ÷åðíî ãðàäè êðåäèò õèñòîðè è êàê ùå ìîæå äà âçåìå êðåäèò çà æèëèùå èëè ïúê êàê ñâîáîäíî äà ñè ñìåíÿ æèëèùåòî ïîä ðåíòà! Çà æàëîñòâå÷å îò ñåäìèöà ñúì íà ðàáîòà íà áÿëî.
къща докато си на социал не може да вземеш.heat написа:Къща можеш да си купиш и след 10 години на Социал, като кредитната ти история може да бъде А+++stoyan написа:Аха и понеже съм от 6мес. в Каната как човек работещ на черно гради кредит хистори и как ще може да вземе кредит за жилище или пък как свободно да си сменя жилището под рента! За жалоствече от седмица съм на работа на бяло.
Друг е въпроса кое те прави по-щастлив - да прецакваш държавата или държавата да прецаква теб :")))
Äà äå, àç ïèñàõ ÷å ÑËÅÄ 10 ãîäèíè íà Ñîöèàë ìîæå.bgmontreal написа:êúùà äîêàòî ñè íà ñîöèàë íå ìîæå äà âçåìåø.heat написа:
Êúùà ìîæåø äà ñè êóïèø è ñëåä 10 ãîäèíè íà Ñîöèàë...
îñòàâè, ÷å íÿìà äà òè äàäúò çàåì, àìè ãîðè ñîöèàëà, ïîãâàò òå îòêúäå ñè âçåë ïàðèòå è ò.í.
à äúðæàâàòà ñàìî õîðàòà îò áàëêàíñêèÿ ïîëóîñòðîâ è áèâøèÿ ÑÑÑÐ ñè ìèñëÿò, ÷å ïðåçàêâàò ...
Батето не плащаЛ данъци и само на гений, като теб дето не знае какво е РРСП, може да му мине идея за РРСП и батето.Hullman написа:Къщата си е къща, наем си е наем, ако ще и в БГ да е с пари изкарани на черно и от социал в Канада. Апартаментете в голямите градове на БГ станаха колкто апатаментите в Канада. Питайте го батето дали иска къща в Канада. Гарантирам ви че е скътал вече пари за 2 апатрамента в БГ. а РРСП сметка може и да няма.
Hullman написа:Още 3 бизнеса бих си купил, още 3 апартамента ( 2 вече са купени ) но за РРСП не искам и да чувам. Ето тези 3- 4 -5 апартамента ще са на Хълбой пенсията. Не само че той ще я получава докато е жив а и на наследниците ще останат. А вие треперете дали ще ви стигнат парите в РРСП сметка, треперете колко ще струва 1 литър бензин тогава, 1 литър мляко, един хляб.
Само за 3 години бензина се качи с 25 %. Мислете какво ще е след 30 години.
И на мен да ми плащаха комисиона като на БгМoнтреал да набирам свеж ресурс в разни фондове и аз като него щях да ви говоря