bateto написа:който бачка петък следобед му умирал началника.

Xайде добави и счетоводители и химици а сигурно и още има нека се включатbateto написа:дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари
аз започвам така -освен шофьори и дюлгери за които не е нужна местна квалификация ,всички останали е задължително да минат през местни колежи или вузове или проф училища за да стартират на 15-16д
изключвам компютърджиите ,те нека да си замълчат ,за тях правилата на играта тук са други.
anju написа:Xайде добави и счетоводители и химици а сигурно и още има нека се включатbateto написа:дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари
аз започвам така -освен шофьори и дюлгери за които не е нужна местна квалификация ,всички останали е задължително да минат през местни колежи или вузове или проф училища за да стартират на 15-16д
изключвам компютърджиите ,те нека да си замълчат ,за тях правилата на играта тук са други.
де я видя тази работа за счетоводители без колеж, то и с колеж няма, ако имаш впредвид вкарване на данни в екселска таблиза това не е счетоводителanju написа:Xайде добави и счетоводители и химици а сигурно и още има нека се включатbateto написа:дайте да видиме кои професии и при какви обстоятелства изкарват тия пари