А може ли и лафа? Ако е за 18+, съм навита на бележчицаsimplyaven написа:тъй че... плувай... и т.н. (за който знае лафа)![]()

А може ли и лафа? Ако е за 18+, съм навита на бележчицаsimplyaven написа:тъй че... плувай... и т.н. (за който знае лафа)![]()
Gonzo#1 написа:Pa ti si bila nezdravo lubopitna!![]()
breh, imah te za....oh , zabraih go toz laf
![]()
![]()
abe ne6to kat Rada Gospojina
Изкарай поне бакалавърска степен по нещо инжинерно и ми се обади, ако се интересуваш за 6 цифрени числа след около 2 години стаж. Ако се задоволявас и с 90-100 000 след около година си готов веднага само с driver licens клас "C" с air brakes. График 21 on ( 2 дни от тях пътуваш с самолет за сметка на фирмата до където искаш и обратно в Canada) и 7 off. Докато си в AB ползваш стая в staff house (не camp) и company pickup в рамките на населенето място, когато не си на работа.bateto написа:много интересна тема .за 24 часа е прочетена от над 2500 читатели,обаче никой от монтреалските албертианци не се включи в обсъждането освен един/една / компютърджия/ка/ ,ама тях не ги броим щото са си вървежни навсякъде,двама местни индивида и няколко пришълци от други провинции и градове.
явно тия за които питах са много бизи ,яко вадят кинти и нямат време да напишат два реда по иначе така несложно зададения ми въпрос.
Каква е далаверата и аз искам да вадя яки кинти,моля ви светнете ме каква е далаверата за да оставиш питомното и да отидеш да гониш дивото.
Инфо за пари 60-70К годишно преди данъци не ме интерисува,аз и тук ги правя .Искам да се отворя как да правя още и още и още по вече за което съм склонен да загърбя цивилизацията /то една цивилизация/ и да дойда при вас на село.Но както съм казвал и друг път аз съм на гурбет и щом е за пари няма значение.
Shut up! Кво си проверил? Аз ти предлагам 19 дена работа, два пътуване и 7 почивка в твойта "цивилизация". Парите ти ги казах. Да добавям ли? Health Insurance, Stock Purchase План, 3 weeks paid vacation. В camp я си стъпил веднъж на 3 месеца я не. Сега имам двама такива с мен и се плацикът в басейна на Holiday Inn. Мисли добре!bateto написа:Знам я тая хватка ,проверил съм я на место и реших,че 10-20к + на година не са цената която мога да платя.Бих направил компромис за 40-50+ ,ама такъв филм няма,заради това предпочетох да се върна към цивилизацията.Благодаря иначе за предложението.Знам ,че си с добри намерения.
Наистина, някои може и да живеят в мазета (но за по $600 най-често в Калгари), но това са такива индивиди, дето ще ядат само консерви и ще събират пари, за да се връщат в Кракозия и там да си ги харчат.bateto написа:Здраст 7Жорже.Браво. Само така да се чува и никакво живеене по мазета за 1000д.наем на месец и работа на констракшъна за 15д. на час.