Ей маа му стара не се спряхте.Четете ми думите както дявола евангелието.Не ми припсисвайте моля само неща които не съм казвал никога.Аз съм изписал сигурно една кофа с мастило по тази тема ,ама кой да чете .По тоя повод искам да сложа точка и да ви се обясня за пореден път в любов като се опитам да направя следната квалификация и от там произтичащото ми мнение ,което е напълно субективно,но все пак има някаква тежест щото все пак съм бил на много места .По скоро това не би трябвало да се възприема като някаква класация и квалификация ,а като психологически портрет.
Най красив град :
-Ванкувър
-Монтреал,Кебек Сити,Отава
-Торонто
Селските градове не ги броя.
-Най чист град
-Ванкувър
-Отава,Кебек Сити
-Торонто
-Монтреал
Най грозен град
-Торонто
-Монтреал
Стилен град
-Монтреал
-Интересен град
-Монтреал
Най малко скучен град
-Монтреал
Най близък до душевноста на Европееца
-Монтреал
Най близък до американските схващания
-Ванкувър
Най богат град където мирише на пари
-Торонто
най беден
-Монтреал
''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Развит бизнес и възможности за работа и по вече работа
Торонто,Монтрал,Ванкувър
До тук се опитах да направя някакво сравнение макар и много объркано да ви прозвучи.Съпоставка на плщсове и минуси така да се каже.За мен колкото и да ги тегля нещата все идват на баланс,на едното место едно добре ,друго зле.Все неща които няматогромно значение,както някои се изразяват -Рай няма .
Има обаче един много важен поне4 за мен психологически момент,който пти горе посочения паритет/поне за мен/ има огромно значение ,така наречения -Стил дьо Ви или Лайф Стайл.
Ето това последното не мога да ви го обясня ,можете сами да го откриете обаче трябва да си зкупите по едно билетче за аероплана и се поразходите насам натам след което ще ми е интересно да се запозная съ субективното ви мнение.