DRUGATA CANADA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

АБЕ ТОЯ БЕшЕ ХЕМ ЛеБЕРАЛ, хем индиец - к'во искате?
Kole, tuka gi barka6 dvata 6tata. Toia na Minta e po-bial ot salfetka, 4istokraven kanadec si e, a indieca e ministar na zdraveopazvaneto

Изображение
Tova E David Dingwall

Изображение
Ujjal Dosanjh, Minister of health
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

леле, ама има и още един бе:
http://www.herbdhaliwal.ca/
аз се обърках с тоя
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bateto

Мнение от bateto »

Ивайло,тук пишещите предимно ги интерисуват пържолите,особенно техното количество,ти за кав соц. живот си тръгнал да ми говориш.Важни са пържолите ,тумбака да е сит на душата и еби майката .И ще ти обясня защо -не защото хората са олигофрени ,но за да си го позволят това струва много пари,ама много пари,това е най скъпата стока тук ,която 90% от местните не могат да си платят ,а ти очакваш като нов имигрант да го имаш.Ами няма да стане ,не си толкова богат на пари и свободно време и сигурно няма и да станеш тук в трудовия лагер ,макар ,че искренно ти го пожелавам ,заради това марш обратно в София .Аз ще те последвам след известно време,в момента съм малко ангажиран в уреждането на баланса материални възможности-социален живот след окончателното ми завръщане.На мен 5 хладилника с пържоли не ми и трябват и не ми правят живота по сладък,разбирай не ме дразнят мръсните улици,дупките,турците ,циганите,каруците на светофара ,чалгата и шибаните политици в Бг.,неща които са факт ,т.е. дразнеха ме ,но след училището на живота което карам тук са ми последна грижа.Така ,че смело напред и не се поддавай на провокации. :D
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Я обяснете какъв социален живот сте водили в Бг-то и какво конкретно ви липсва тук от него, че ми е много интересно...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
bateto

Мнение от bateto »

Например Любо да кръшнеш от семейното огнище за малко,просто от любов към спорта.Трудна работа ,трябва свободно време,някой свободен лев и най важното подходящ обект.Ти как се ориентираш сред тукашните зверове. :(
Малко по сериозно,социалният живот на индивида се определя от социалния му статус ,а предполагам ще си признаеш малцина имигранти имат висок житейски статус ,БОЛШИНСТВОТО/а не всички/ го нямат.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Lub0 написа:Я обяснете какъв социален живот сте водили в Бг-то и какво конкретно ви липсва тук от него, че ми е много интересно...
mi Lubo липсват много неща тука- шкембето не е същото, няма боза и мазни банички, боба в кутия е със захар, няма сокър/футбол, няма ку...и или поне не съм срещал :D ракията е добра, ама махмурлука по незнайни причини е много тежък тука, няма дух бе, тръпка, разбираш ли, няма го и озоновия слой даже.... :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ами човека е без семейство, без гадже - къф социален живот :(
ами трудно е на една определена възраст, особено като нямаш контакти, приятели .... не е същото като си бил дете и ти е било лесно да се сприятеляваш, а и тези тук - различни някакси /расизмът на недоволните от тук ще да идва/, и манталитетът им - и той такъф различен и всичко им едно такова, каквото не си го залюбвал както българското-родно /дето любят и милеят/ от ранна детска възраст

тези дето най-не понасят Канадата всичко им идва от личния живот, за съжаление - мислили са, че нещо ще се оправи като имигрират, а пък то не се оправя и за това им виновна новата държава ... я да се върнат в България да видят как ще им се оправи социалния живот :beer: :beer:

а познавам едни недоволни от Канада, аха да се върнат в България, иииииии ......... ами намериха си гаджета, едното момиче даже се омъжи и сега Канада е от прекрасна, най-прекрасна ........... много самотни хора, много нещо .... да не говорим за разводи по имигрантски, че става тя една дълга и не-розова
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

krimon написа:
а познавам едни недоволни от Канада, аха да се върнат в България, иииииии ......... ами намериха си гаджета, едното момиче даже се омъжи и сега Канада е от прекрасна, най-прекрасна ...
бреййй, какво ли не прави редовния сексуален живот при жените :wink:
ts

Мнение от ts »

Pepon написа:Da, Da, ama Ne - kakto kazvashe pokoiniat Petko Bocharov.
Недей така бе човек, Петко си е жив :D
Аватар
exquisitus

Мнение от exquisitus »

social life for the boys - montreal in this case

http://www.okcupid.com/interests?i=sex& ... %2C+Canada
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

mda, мацката дето преподава френски, мрази английския и обича секса е бая готина :lol:
Аватар
myha

Мнение от myha »

Zashto vseki koito doide v kanada s madama sled vreme go zariazva ,e pochti vseki de ??:))
Kakvo tolkova gi vpechatliava ??:)
parichkite li?
imam 4 poznati veche s sashtata istoria :))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

myha написа:Zashto vseki koito doide v kanada s madama sled vreme go zariazva ,e pochti vseki de ??:))
Kakvo tolkova gi vpechatliava ??:)
parichkite li?
imam 4 poznati veche s sashtata istoria :))
щото повечето като дойдат стават сдухани бачкатори а жените си мислят че тоя дето ги извежда и впечатлява ще си остане същия и след като мине време и живеят заедно...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
myha

Мнение от myha »

Mi to ne moje inache ,kak shte se izdarjat ???
Oneia pikli ne go li razbirat ??:(
yjas
Bez madami v Canada !!!:)))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
bateto

Мнение от bateto »

Кво става в новата ни родина вчастност Монтреал.Днес докато си правех ежедневния трип из града с камиона ,за да ми минава по бързо времето реших да преброя покрай колко църкви ще мина /Мтл. е известен многобройните си еглизи и катедрали град/.Резултатът е потресаващ-9 църкви и 7 джамии-СЕДЕМ,няма грешка ,а колко ли още не съм ги видял :shock:
Заключено