Каква Канада!? Дори през ред да чете човек, разбира, че Озо говори за приятеля си от България!Pyrelight написа:В Канада са му плащали в евро? Аре стига! Ходи да се редиш за месечното подаяние за картофки и бира!agent Ozo написа:E, при моя човек се наложи да "вади плика" чак когато парите за поръчките започнаха да се измерват в милиони евро. До този момент той дори си живееше с илюзията, че ако е изряден и почтен във всичко, никой и никога не би могъл да го изнудва за каквото и да било. Доказаха му много бързо, че е разсъждавал прекалено наивно.
Защо България не е добро място за живеене
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Re: Защо България не е добро място за живеене
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Прав е колегата Джовани като казва, че е безсмислено да се води какъвто и дае диалог с Бистрето.
Да си кряка Стрина отстрани колкото си ще. Аз, от своя страна, само ще ѝ пускам въдички като тази с космите на Щеря и ще я гледам после как се мята като мряна рибка.
Да си кряка Стрина отстрани колкото си ще. Аз, от своя страна, само ще ѝ пускам въдички като тази с космите на Щеря и ще я гледам после как се мята като мряна рибка.

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- roumensp
Вярно “какава Канада”, кажи Квебек и е достатъчно.Kpetrov написа:Каква Канада!? Дори през ред да чете човек, разбира, че Озо говори за приятеля си от България!Pyrelight написа:В Канада са му плащали в евро? Аре стига! Ходи да се редиш за месечното подаяние за картофки и бира!agent Ozo написа:E, при моя човек се наложи да "вади плика" чак когато парите за поръчките започнаха да се измерват в милиони евро. До този момент той дори си живееше с илюзията, че ако е изряден и почтен във всичко, никой и никога не би могъл да го изнудва за каквото и да било. Доказаха му много бързо, че е разсъждавал прекалено наивно.
Завист ли усещам в думите ти, Румене?

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- Pyrelight
- Напуснал форума
Aз не чета през ред, извини ме! Чета всичко. Как ти се вързва горното твърдение на Озо с това?Kpetrov написа: Каква Канада!? Дори през ред да чете човек, разбира, че Озо говори за приятеля си от България!
Нормалният с евро в пликче?agent Ozo написа:A, опряхме отново до стъкмистиките, значи. А до преди малко уж говорехме за конкретни примери. Значи неудобните за тезата ни примери просто ги отхвърляме под измислени предлози и готово. Работата заспива.
За какво ми я вадиш тази твоя статистика, след като ти дадох пример за успял в същата тази България човек, съумял да изгради бизнес империя от нулата, без да бъде мафиот или нечие протеже? Значи стават и по нормалния начин нещата и у нас, а не както се изхвърли ти, че това е невъзможно.
И какво помага същата тази статистика на канадец, който са му разсипали бизнеса с мафиотски средства в тази иначе добре поставена в таблицата за (не)корумпираност държава?

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
- Pyrelight
- Напуснал форума
Не става въпрос дори за Квебек, Румене, а за Булгаристан.roumensp написа:Вярно “какава Канада”, кажи Квебек и е достатъчно.
Приятелят му няма бизнес с Квебек. Тук никой няма да го допусне дори и да предлага евро в пликче.

''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''
powered by pumpy
powered by pumpy
- roumensp
Официалните статистики са стъкмистики, всички трябва да вярват на идиотщините на няколко анонимни потрбителя на БгКанада !agent Ozo написа:A, опряхме отново до стъкмистиките, значи. А до преди малко уж говорехме за конкретни примери. Значи неудобните за тезата ни примери просто ги отхвърляме под измислени предлози и готово. Работата заспива.

Е затова винаги съм препоръчвал на новодошлите в Канада да забравят за тоя форум през първите 5 години ... освен ако основната им цел в живота е да се научат как да взимат цоциал у кебешко докато бачкат на черно.

- Pyrelight
- Напуснал форума
Fully agree!roumensp написа:Официалните статистиките са стъкмистики, всички трябва да вярват на идиотщините на няколко анонимни потрбителя на БгКанада !agent Ozo написа:A, опряхме отново до стъкмистиките, значи. А до преди малко уж говорехме за конкретни примери. Значи неудобните за тезата ни примери просто ги отхвърляме под измислени предлози и готово. Работата заспива.
![]()
Е затова винаги съм препоръчвал на новодошлите в Канада да забравят за тоя форум през първите 5 години ... освен ако основната им цел в живота е да се научат как да взимат цоциал у кебешко докато бачкат на черно.

powered by pumpy
powered by pumpy
Всеки е в правото си да определя сам целите си в живота, Румене. Не сме аз и ти тези, които можем да казваме кой и какво да прави.
Да не говорим, че твоите лични цели също биха могли да събудят неодобрение или присмех у някой друг.
Да не говорим, че твоите лични цели също биха могли да събудят неодобрение или присмех у някой друг.

Е как да не излиза бе, душа?! Излиза му профила в Елмаз.ком, в който се определя като "Мениджър/Собственик на бизнес" с "доход 350 - 700 евро", който търси жена Hubava / krasiva , interesna , duhovita , s dobar harakter , chesna , chista , dobra domakinya 'otzivchiva i t . n . с доход " до 350 евро, 350 - 700 евро, 700 - 1500 евро, 1500 - 3000 евро, 3000 - 5000 евро"Pyrelight написа:Като напиша името на посоченият от теб мошеник и лъжец в Гугъл ( можеш и ти да го направиш )не ми излиза нищо,
Това ми стига. Ясно е, че не може и дума да става за сравнение между двете личности.

- Pyrelight
- Напуснал форума
Toва по коя търсачка? Гаварит Масква?
Щото на Гугъл излиза само некъв професионален борец, ама аз не съм фен на този вид спорт.
Докато твоят френд излиза баш на листата на бизнесмени, с които не трябва да си имаш работа. А ти твърдиш, че в Кебек се надпреварвали да му дават обществени поръчки срещу евро в пликче.

Вярно не може да става сравнение между един обикновен човек и изпечен мафиот.

Щото на Гугъл излиза само некъв професионален борец, ама аз не съм фен на този вид спорт.

Докато твоят френд излиза баш на листата на бизнесмени, с които не трябва да си имаш работа. А ти твърдиш, че в Кебек се надпреварвали да му дават обществени поръчки срещу евро в пликче.

Вярно не може да става сравнение между един обикновен човек и изпечен мафиот.

powered by pumpy
powered by pumpy
Майтап: Бистрето е като тези хора, дето си драскат мъдростите по лифтовете, само че тя го прави във форума, като си мисли, че го украсява с интелекта си, което е добре - в края на краищата форума за това е направен...
Корупция в Северна Америка не се прави с пликчета. Между другото аз също съм имал бизнес в България, както и бях шеф на офиса на Италианска компания по едно време и никога - нито преди, нито сега не съм давал каквито и да е пликчета с пари. Не знам - аз ли съм стиснат, или вие сте много ларш (имал бол пари - дал) или може би с моята фирма бях много дребна риба, а с Италианците не работехме за България.
Корупцията в Северна Америка е, като те подгонят адвокатите на някой (вкл. правителството) и накрая сетълваш голяма сума пари, за да избегнеш плащането на още по-голяма сума пари по съдилища, дори и да докажеш, че си невинен. Кой е прав и кой - крив няма значение, всички сетълмънти отричат вината на страната, която плаща парите (за да избегнат някой друг да ги съди по същата линия). Дали е по-възпитано от пликче с пари или не - това аз не знам, но резултатите в края на краищата са същите. Ако си от групата на Шаро избягват да те съдят и да ти правят проблеми, като Шаро се пенсионира или го сменят и дойде Дръж на власт проблемите могат да започнат, ако не си платиш за предизборната кампания на Дръж. Големите корпорации в САЩ например са донори и на двете големи партии за да са ОК, който и да спечели изборите. А малките рибоци - кучета ги яли. Големите корпорации укриват огромни данъци и при това си публикуват доходите официално, както и смешните данъци, които плащат - няма проблеми, всичко е легално. Ако пипнат някоя дребна риба да подиша малко въздух върху нея се стоварва цялата сила на закона и се прави медийна кампания, за да се покаже, че Дръж се бори с уайт шърт крайм.
Информация за подобна корупция има в огромни количества, но Бистрето не може или не иска да я прочете, а всъщност и не и пука, защото тя е ОК като "плаща 14% данъци" благодарение на "факира счетоводител", а другите - кучета ги яли. Нито на Румен му дреме, на този контитент на никой не му пука за чуждото нещастие. Застреляли човек, защото не изпълнявал нарежданията на полицията да пълзи с вдигнати крака нагоре - биг дийл, сам си е виновен. Хванали някой, че бил укривал доходи - леле престъпника, ние плащаме данъци през носа си, а той ще укрива. Важното е в края на месеца да ни сипят в копанката малко папо и да си платим вноската по моргиджа. Държавата не лъже, щом са казали, че е престъпник, значи наистина е. Следващият канал. Да не е отговарял на полицаят, дето му задава въпроси - заслужил си е куршума, мен като ме спрат аз съм стриктен и изпълнявам нарежданията дословно и никой не ме е стрелял. Корупция в Канада няма, а само в Квебек.
Ха - ха - ха
Корупция в Северна Америка не се прави с пликчета. Между другото аз също съм имал бизнес в България, както и бях шеф на офиса на Италианска компания по едно време и никога - нито преди, нито сега не съм давал каквито и да е пликчета с пари. Не знам - аз ли съм стиснат, или вие сте много ларш (имал бол пари - дал) или може би с моята фирма бях много дребна риба, а с Италианците не работехме за България.
Корупцията в Северна Америка е, като те подгонят адвокатите на някой (вкл. правителството) и накрая сетълваш голяма сума пари, за да избегнеш плащането на още по-голяма сума пари по съдилища, дори и да докажеш, че си невинен. Кой е прав и кой - крив няма значение, всички сетълмънти отричат вината на страната, която плаща парите (за да избегнат някой друг да ги съди по същата линия). Дали е по-възпитано от пликче с пари или не - това аз не знам, но резултатите в края на краищата са същите. Ако си от групата на Шаро избягват да те съдят и да ти правят проблеми, като Шаро се пенсионира или го сменят и дойде Дръж на власт проблемите могат да започнат, ако не си платиш за предизборната кампания на Дръж. Големите корпорации в САЩ например са донори и на двете големи партии за да са ОК, който и да спечели изборите. А малките рибоци - кучета ги яли. Големите корпорации укриват огромни данъци и при това си публикуват доходите официално, както и смешните данъци, които плащат - няма проблеми, всичко е легално. Ако пипнат някоя дребна риба да подиша малко въздух върху нея се стоварва цялата сила на закона и се прави медийна кампания, за да се покаже, че Дръж се бори с уайт шърт крайм.
Информация за подобна корупция има в огромни количества, но Бистрето не може или не иска да я прочете, а всъщност и не и пука, защото тя е ОК като "плаща 14% данъци" благодарение на "факира счетоводител", а другите - кучета ги яли. Нито на Румен му дреме, на този контитент на никой не му пука за чуждото нещастие. Застреляли човек, защото не изпълнявал нарежданията на полицията да пълзи с вдигнати крака нагоре - биг дийл, сам си е виновен. Хванали някой, че бил укривал доходи - леле престъпника, ние плащаме данъци през носа си, а той ще укрива. Важното е в края на месеца да ни сипят в копанката малко папо и да си платим вноската по моргиджа. Държавата не лъже, щом са казали, че е престъпник, значи наистина е. Следващият канал. Да не е отговарял на полицаят, дето му задава въпроси - заслужил си е куршума, мен като ме спрат аз съм стриктен и изпълнявам нарежданията дословно и никой не ме е стрелял. Корупция в Канада няма, а само в Квебек.
Ха - ха - ха
Последно промяна от jovani на Съб Яну 06, 2018 2:04 pm, променено общо 1 път.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
- Pyrelight
- Напуснал форума
Леле, аз драскам мъдрости по лифтовете, а ти цели романи!
Много филми си гледал, браво!
Между другото Бистрето рядко си е позволявала да обиди някой на "Съединител". Само заслужилите. Инак е била гонена нееднократно. Така се прави в тоталитарна организация, когато не можеш да се справиш с някого. ( Даже и Спиро го призна;)...Или как беше? "Да му сътрудничиш", като че ли аз съм умрел да ми сътрудничат откачалки
)
Важното е да не си го слагаме. Чакаме все още конкретен пример за българо-канадец или руснак, чийто бизнес е бил съсипан от канадската правораздавателна система. ( Щото това е контингентът, с който Озо общува.
)
П.П. Досега нищо по естество. Занимаваме се личния живот на напуснали потребители.

Много филми си гледал, браво!

Между другото Бистрето рядко си е позволявала да обиди някой на "Съединител". Само заслужилите. Инак е била гонена нееднократно. Така се прави в тоталитарна организация, когато не можеш да се справиш с някого. ( Даже и Спиро го призна;)...Или как беше? "Да му сътрудничиш", като че ли аз съм умрел да ми сътрудничат откачалки

Важното е да не си го слагаме. Чакаме все още конкретен пример за българо-канадец или руснак, чийто бизнес е бил съсипан от канадската правораздавателна система. ( Щото това е контингентът, с който Озо общува.

П.П. Досега нищо по естество. Занимаваме се личния живот на напуснали потребители.

Последно промяна от Pyrelight на Съб Яну 06, 2018 2:09 pm, променено общо 1 път.